Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Azért döntött a látványos stílusváltás mellett, mert betöltötte a negyedik X-et.

    Szerda reggel Voksán Virág főzött az RTL Reggeli című műsorában, aki nagy meglepetést okozott stílusváltásával. A 41 éves lemezlovas ugyanis, aki Szabados Áginak és Papp Gergelynek tavaszi tekercset készített, úgy döntött, drasztikusan változtat külsején: megvált sötét tincseiről, s szőke lett.

    Mint mesélte, egy évig tartott, mire kedvenc fodrászai lágyabbá tették vonásait új, szőke hajkoronájával.

    „Nagyon szeretek mindig ilyen nagy változásokat csinálni. Sokan nem tudják, de én marketing-kommunikáció szakon végeztem a főiskolán, eredetileg nekem ez a szakmám. Utána hirtelen irányt változtattam, és a dj szakmát választottam. Drasztikus változásokat szeretek külső jegyekben is. Húsz évig voltam extrasötét barna, amit nagyon szerettem, de így, hogy a negyedik X-et betöltöttem, úgy vettem észre, ahhoz elég markánsak az arcvonásaim, hogy ezt az erős színt tovább viseljem magamon. Itt az ideje lágyítani egy kicsit. Egy évvel ezelőtt összeültem a kedvenc fodrászaimmal, és elkezdtünk világosítani. Hosszú folyamat” – mesélte a kétgyermekes édesanya, akiről sokan nem gondolnák, de az eredeti hajszíne sötétszőke, ami sokkal közelebb áll a mostani hajszínéhez, mint ahhoz a sötétbarnához, amit húsz évig festettek neki. Közben a fogszabályzót is bevállalta.

    Voksán Virág szakmailag is megújul, hiszen nemsokára gyerekdalokat fog játszani, méghozzá saját kisfia 6. születésnapi buliján, Beninek ugyanis ez volt a kívánsága. A lemezlovas körülbelül 18 éve zenél, de ez a legnagyobb elismerés a számára.

  • A Sztárbox-felkészülésnek az árvíz sem tehet keresztbe!

    Az áradó Duna, ahogy azt sejteni lehetett, Varga Viktor folyóparti házát sem kímélte. Szerencsére az énekes már napokkal ezelőtt megkezdte a felkészülést a vízszint tetőzésére, így már tegnapra kipakolta otthona alsó, leginkább veszélyeztetett részét, ahová szerdán valóban be is tört a víz. Erről 24 óráig elérhető Instagram sztorijaiban számolt be, itt megtekinthető videókkal dokumentálva, hogy érkezett meg fokozatosan, de meglehetősen gyorsan az ár.

    „Mint egy erdei patak. Micsoda Niagarák alakulnak percek alatt!” – írta egyik felvételéhez Varga, aki tavaly már hasonlóan járt, így viszonylag nyugodtan, egy hintaszékben ebédelve szemlélte a víz csordogálását. 

    Áradás ide vagy oda, a Sztárbox következő mérkőzésére bizony készülni kell – a középdöntőbe jutott énekes egy kötélen leereszkedve, kenuval indult el következő edzésére, amelyet szintén videón mutatott meg követőinek.

  • Az influenszer már bánja, hogy nem tanult meg angolul.

    zsigmondangi.png
    Fotó: TV2

    Nem csupán a fárasztó versenynapok utáni szálláskereséssel, de napközben a stoppolással is meggyűlik a baja az Ázsia Expressz játékosainak. A fiatal influenszer, Zsigmond Angéla azt már belátta, hogy szőke haja miatt előnyt élvez, hiszen a sofőrök nagyobb eséllyel állnak meg neki, ám mivel angolul csak nagyon keveset beszél, fuvarszerzés további része a párjára, Mészáros Bendére hárul.

    A tiktoker azonban nehezményezi, hogy Mészáros Árpád Zsolt fia nem tér rögtön a lényegre, hanem hosszú magyarázkodásba kezd azzal kapcsolatban, hogy miért kérik a fuvart és hova tartanának.

    Inkább tanultam volna meg angolul, esküszöm, mert ő elmond egy fél regényt, mire beülünk egy kocsiba

    – vonta le a következtetést Zsigmond, akinek párja, Mészáros úgy véli: az influenszer semmire sem menne nélküle.

    „Azért nyilván kell neki a tudásom neki, mert ő nem teljesen tudja elmondani azt, amit szeretne. Szerintem a szépsége meg a kis cukisága miatt megállnak, aztán utána a nehezebbik feladat nyilván az enyém lesz. Én meg hadd használjam már a számat annyiszor, ahányszor akarom. Ez köztünk egy hatalmas nagy gát” – látta be a zenész, aki emiatt kicsit össze is kapott kedvesével.

    – Nem mennél semmire, ha nem beszélnék az emberekkel, ezt ugye tudod? Nem itt ülünk egy autóban, amit én beszéltem le?

    – Nyilván te beszéled le, mert te tudsz jobban angolul, de te se mennél semmire, ha én nem stoppolnék. 

    – Mégis csak másabb, hogy én eljutnék, te meg nem.

    – Jó, akkor feladtam, tessék, itt van. Csináld most már egyedül azt, amit szeretnél teljes mértékben, én meg mint egy kutya, egy pincsi, megyek utánad, aztán majd kiesünk, ennyi – fakadt ki Zsigmond Angi.

    Mészárossal végül arra jutottak, nincs értelme vitatkozniuk, hiszen abból csak hátrányuk lesz a versenyben, ezért megfogadták, hogy amíg játékban vannak, többé nem feszülnek össze.

  • Nehéz döntést hozott meg.

    PAP 8124 (1)
    Fotó: Papajcsik Péter / Index

    Mikes Anna a minap közösségi oldalán jelentette be, hogy idén már fog nem szerepelni a Dancing With The Stars című műsorban. Mint fogalmazott, bár a TV2 ismét felkérte, hogy szerepeljen az ősszel induló 5. évadban, de hosszas mérleges után úgy döntött, nem vállalja a műsort.

    Őszintén bevallom, hogy a szívem szakad meg, hiszen az elmúlt négy évad nagyon sok élményt, érzést és a közönség szeretetét jelentette nekem. Minden porcikámmal imádtam, magaménak éreztem ezt a műsort. A kollégáim a barátaim lettek és azon túl, hogy tavaly a trófeát is hazavihettük Gáborral, megtaláltuk egymásban a szerelmet is.

    – írta a DWTS tavaly győztese, aki hozzátette, bár nehéz szívvel hozta meg a döntést, de úgy hiszi, a csúcson kell abbahagyni.

    Aki ismer engem, az pontosan tudja, hogy csak azokra a felkérésekre mondok igent, amit szívből tudok csinálni. Idén ez most nem menne, mert úgy érzem a szereplésem nem a táncról szólna, hanem a bulvárról. Ebből pedig én szeretnék kimaradni. Számomra a magam, és családom nyugalma a legfontosabb, köszönöm mindenkinek a megértést és az eddigi támogatást.