Zsolt
2 °C
18 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az Amerikai pite címen futó filmekből már számtalan látott napvilágot, de ne felejtsük el azt, hogy hivatalosan az eredeti szereplőgárdával mindösszesen négy film készült el. De most már nagyon úgy fest, hogy a 2012-es Amerikai pite-találkozó után elkészülhet a rajongók várva várt álma, az ötödik rész a tősgyökeres szereplőgárdával.

  Az eredeti csapat színésznője szerint egyenesen eszméletlen lett a most készülő Amerikai pite-film forgatókönyve. Tara Reid (a filmben ő Vicky karaktere) beszélt az igazi ötödik film esélyeiről, ő 2018-ban egyszer már mesélt a valódi folytatás lehetőségéről.

  Amerikai Pite - Vicky.png
  Fotó: youtube

  Reid március végén nyilatkozta az Entertainment Tonightnak, hogy:

  Bár nem tudja elmondani, hogy pontosan mikor, de szerinte el fog készülni az ötödik rész, igaz, ehhez előtte össze kellene verbuválni mindenkit, és órákat kellene egyeztetni. Az eredeti szereplőgárda tagjai mind a mai napig tartják egymással a kapcsolatot.

  Azért a színésznő sem akart nagyot ígérni:  Szerinte maradjunk annyiban, hogy

  Maga a forgatókönyv már megvan.

  Mindezek mellett annyit azért elárult róla, hogy szerinte:

  csodálatosra sikeredett, sőt az egyik legjobb a szériából.

  Kíváncsian várjuk a fejleményeket, hogy igaza lesz-e a színésznőnek.

  (Forrás: Entertainment Tonigh)

 • Les Hemstock éppen egy barátját látogatta meg egy parkban, amikor egy rókabébi a kabátujjába bújt. A bevackolt kölyök annyira megtetszett a férfinak, hogy úgy döntött, örökbe fogadja, megmentve ezzel a fagyhaláltól.

  Bennek nevezte el a csöppséget, aki azóta is vele van, boldogan élik együtt mindennapjaikat. A vörös házi kedvenc persze cserfes, és időnként megcsócsál egy-egy újságot.

  Gazdája azonban elnézi neki ezt, elvégre ki is haragudhatna erre az édes tekintetre?

 • Az eset az Ajax–Roma-focimeccsen történt, ahol a biztonsági őr vagy labdaszedő srác éppen a nézőtérre kirúgott labdát szeretné visszadobni, de az valamilyen oknál fogva épp a labdáért érkező focista torkának pattan. Vajon szándékos volt? Vagy a sapka és szájmaszk kombó miatt lehet, hogy nem látta az éppen érkező focistát, és így teli izomból megdobta azzal a labdával, amit valószínűleg a bírónak szánt bedobni a pályára.

  Foci - labdeszedő.png
  Fotó: youtube

  Mindegy is igazából, hiszen hála ennek a mozdulatnak egy igencsak vicces szituációt kaptunk, természetesen a gólok mellett.

  A pluszérdekesség, hogy a focista reakciója is említésre méltó, hiszen nem igazán tudja eldönteni, hogy itt most elvetődjön, fájlalja magát, vagy éppenséggel mit csináljon, hiszen annyira váratlanul érte az érkező labda.

 • A Sunday Brunch holnapi adásának vendége Pajor Tamás. Az egyik legnagyobb hazai kortás költő és előadóművész, a Neurotic egykori frontembere a Költészet napja apropóján érkezik a stúdióba.

  A beszélgetés másik aktualitása, hogy nemrég jelent meg Pajor Tamás legújabb dala, az Íme az ember. Hangolódjunk a holnapi beszélgetésre ezzel a kiváló zenével. Érdemes fókuszálni a szövegre és a képsorokra is. Bárány Jordán és Felleg Noé  rendezte klip segítségével a  Magyar Nemzeti Filmarchívum jóvoltából egy különleges időutazáson vehetünk részt.  

  A Sunday Brunch podcast korábbi vendégei voltak: Spilák Klári, Lábas Viki, Lakatos Márk, Kulcsár Edina és Gianni Annoni. Hallgasson bele az adásokba,  és tartson velünk holnap az Index címlapján 11-kor!