István, Vajk
18 °C
33 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Több mint 26 ezer látványeffektet használtak a ma esti tűzijátéknál, amelyet a legkorszerűbb speciális szoftver segítségével terveztek, és kilenc helyszínről lőttek fel. És volt egy speciális gomb, amit ha megnyomtak volna, megállt volna minden, de erre szerencsére nem került sor, felkerülhetett a pont a szent i-re. Kész szerencse!

 • A Pest megyei Tárnokon idén nem tartanak tűzijátékot. Tavaly a település Facebook oldalán egy szavazós játékban a feltett kérdések között arra is leadhatták a lakosok a voksukat, hogy szeretnének-e tűzijátékot, vagy helyette inkább okosabb dolgokra költse az önkormányzat az így megtakarított pénzt, pl. járdára, sportra, közösségi programokra, játszótérre. A milliók eldurrogtatatását leszavazták, viszont maradnak az ünnephez illő programok és a vidám szórakozás

  - írja Facebook-oldalán a Levegő Munkacsoport a tárnokiak kezdeményezéséről, hozzátéve, hogy a tűzijáték "környezetszennyező, zajos és egészségkárosító", míg a játszótér legalább valódi érték helyette.

  Ön hogyan döntött volna a szavazáson?

  Ön inkább tűzijátékra vagy inkább közösségi tér létrehozásár költené az augusztus 20-i költségvetést?

  • 4640
   Közösségi terekre
  • 416
   Tűzijátékra
 • A kanadai Tamia Richardson még gyerekkorában nyert egy egyszeri belépésre feljogosító jegyet Disneylandbe, de egészen eddig nem találta meg, a Disneynél meg gond nélkül beengedték. Fun fact: akkor 16,50 dollárba került egy jegy, ma a legolcsóbb 90 dodó. (CNN)

 • Elég kevés vicc kezdődik úgy, hogy egy korai fesztiválszervező, egy magyar rocker és egy olasz metálénekes bemegy egy kocsmába. Pedig igény az volna rá! Főleg most, hogy a Junkies nevű, 25 éve létező magyar rockzenekar fellépett a Gangwon rockfesztiválon Koreában, és a buli után a backstage-ben (remélhetőleg) életreszóló, jó barátságot kötöttek az olaszországi lovagmetál szcéna legnagyobb titánja, a Rhapsody egyik vezetőjével, Fabio Leonéval.

  „A Rhapsody már többször járt Magyarországon, de személyesen még nem volt alkalmunk megismerni őket. Tök jó, hogy most ez is összejött, mert tényleg nagyon jó arcok” – mondta a nagy eseményről Barbaró Attila gitáros. A nagy esemény pedig annyira nagy esemény volt, hogy az olasz hősmetál-atyaúristen még egy olasz nyelvű duettre is összeállt Barbaróval:

  A Junkies első negyed századát egyébként nemrég podcastben beszéltük ki Szekeres Andrással és Barbaró Attilával:

  Kapcsolódó

  Az első lemezszerződésünkért ketten kaptunk egy pizzát

  Szétvert lakások, széttépett párnák és csöcsmagazinok, tagok, akik úgy szállnak ki az együttesből, hogy szám közben leakasztják a nyakukból a gitárt. Huszonöt éves a Junkies, a Stenk podcastban beszélgettünk velük.