Móric
5 °C
22 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • (Velence, Torino, Los Angeles) Scarlett Johansson színésznőt (35) annyira lenyűgözte Tarlós István városvezetői tevékenysége, hogy a Fekete özvegy című képregényfilm forgatásának befejezése után is minden nyilvános szereplését arra használja, hogy főpolgármesteri posztért ismét elinduló, egykori óbudai polgármester dicséretét zengje. (Indeksz hírügynökség)

 • Hiába érdeklődtek hárommillióan az UFO-titkokat őrző nevadai 51-es körzet megrohamozása iránt, végül csak háromezren mentek el és ők is inkább csak buliztak. A hatóságok viszont eléggé aggódtak, hogy konteóhívők milliói jönnek majd a semmiből indult viccre, úgyhogy olyan bejegyzést tettek a Twitteren, hogy a végén inkább bocsánatot kértek, és törölték is. Ami elég gyanús. Vajon milyen titkokat rejtett az üzenet JÓL OLVASVA? Sosem tudjuk meg, ez van a helyén:

  A hadsereg pr-osai eretileg egy lopakodót tettek ki, azzal az aláírással, hogy ez lesz az utolsó dolog, amit az ostromlók látni fognak, ha tényleg rohamoznak. Roham nem is lett, a bejárat elé az eredetileg meghirdetett időpontban csak 150 ember vonult ki – a többiek napközben kimulatták magukat, és ők is inkább csak  E.T. szabadon bocsátását követelték.

  Persze lehet, hogy nem emiatt mentek hárommillió helyett csak háromezren, elvégre tudhatják, hogy a lopakodót nem lehetetlen leszedni, és még csak intergalaktikus szuperfegyver sem kell hozzá.

 • Karácsony Gergely vasárnap a TRIP hajón tartja programbemutatóját, amit a mostanra már szokásosnak nevezhető cirkuszos preformansszal próbáltak megzavarni.

  A poszt címében minden benne van, itt nézhetik meg a videót, alatta pedig egy idevágó idézetet olvashatnak egyenesen Deutsch Tamástól péntek estéről:

  Bohóchajó a Dunán

  "Gyűlölködő emberrel a legnehezebb beszélni (...) egy dolog, ami a higgadt, nyugodt érveléssel előbb-utóbb elpárolog. Ma a törekvés az alapvetően az, hogy ezt a nyugalmunkat veszítsük el. Buta provokációknak, hihetetlen indulatoktól vezérelt gyűlöleteknek legyünk céltáblái" (Deutsch Tamás, 2019.09.20.)

 • A Fidelitas budapesti plakátjaira rákerültek a Fidesz Tarlós-poszterei, mindkettő az október 13-i választásra készült, és ebben az elkapott pillanatban egész izgalmasan kiegészítik egymást. 

  tarlós berki
  Fotó: Bakró-Nagy Ferenc