Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 •  Azt vallja, nem akármilyen apa lenne belőle.

  Nősülni és babázni akar Nagy Alekosz. A ValóVilág negyedik szériájának győztese legalábbis, aki nemrég zárta le az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát! című utazós reality-beli partnerével, Varsányi Rékával való kapcsolatát, arról beszélt a Kiskegyednek, hogy készen áll arra, hogy megállapodjon.

  A házasságkötésről és a gyereknevelésről is határozott elképzelései vannak.

  Nagyon el tudom képzelni abban a szerepben magam, és való is nekem, nagyon való, mert az én oktatási elképzelésem, oktatási rendszerem annyira jó, és szerintem én Nobel-díjas gyermekeket nevelnék. (...) Én ebben biztos vagyok, egy zenében, intelligenciában, kultúrában egy egészen más kulturális holdudvar lenne

  – nyilatkozta a realitysztár, hozzátéve, a házasság számára egy szent dolog, s gyermeket is csak tudatosan vállalna. Azt elítéli, ha egy férfi és egy nő egy be nem tervezett gyermek miatt köt házasságot.

  Gyermeket is akkor szülünk, ha férjhez vagyunk menve, különben nem.

  Akkor ő már a feleségem, akkor ő már hallgatná a hasban ezeket az előadóművészeket, és amikor a világra jönne, akkor is hallgatná, aztán utána játszaná is, kézbe venné a hangszert, hangszereket. (...) Már mindjárt a születésénél ott szólna a Jimmy, a király, már egy napos korában tudná, hogy ki az a Zámbó Jimmy, a Presser-musicaleket is mind hallgatná, sőt már az anya hasában” – szögezte le az egykori valóságshow-szereplő.

 • A brazil válogatott sztárja ismét nem a focitudása miatt került be a hírekbe: Neymar a jelek szerint szakított párjával, Bruna Biancardival. Mindezt a labdarúgó exe tette „hivatalossá” az Instagram-oldalán, miközben napok óta híresztelések terjednek arról, hogy Neymar meztelen fotókat kért egy OnlyFans-modelltől.

  Bruna Biancardi kedden a közösségi oldalán jelentette be, hogy véget ért a kapcsolatuk Neymarral (a párnak egy közös gyermeke is van).

  Ez magánügy, de mivel állandóan a hírek, találgatások és gúnyolódások tárgya vagyok, ezért közlöm, hogy nem vagyok párkapcsolatban. Mi vagyunk Mavie szülei, és ennyi van köztünk. Remélem, ezután békén hagytok a hírekkel. Köszönöm

  – írta Biancardi egy 24 órán át elérhető Insta-sztoriban. 

  A focista pár napja keveredett botrányba

  A „hírek, találgatások és gúnyolódások” alatt Biancardi arra a pletykára gondolhatott, amely a hét elején indult el Neymarról. Eszerint a labdarúgó egy OnlyFans-modellnek, Aline Fariának küldött olyan üzenetet, amelyben megkérdezte, hogy vannak-e meztelen fotói.

  Milyenek? Szeretném látni őket

  – írta Neymar a privát üzenetváltásban, mire Faria azt válaszolta neki, hogy akkor iratkozzon fel az OnlyFans-oldalára. Az üzenetváltást Faria a héten hozta nyilvánosságra, de Neymar – erre reagálva – azt állította, hogy még korábban, 2021-ben írogattak egymásnak.

  Akárhogy is történt, az üzenetek nyilvánosságra hozatala után Biancardi bejelentette, hogy nem alkotnak egy párt Neymarral. A duó egyébként eddig is afféle „se veled, se nélküled” kapcsolatban élt: tavaly augusztusban egyszer már szakítottak, idén januárban viszont azt közölték, hogy újra összejöttek.

  Sőt, október elején született meg a kislányuk is. Biancardit és a gyermeket alig pár hete fegyveres rablók is megpróbálták foglyul ejteni, hogy váltságdíjat követeljenek értük.

 • Nem kevés felelősséggel jár, ha egy szülő egyszer csak úgy dönt, hogy az intézményi rendszerből kivéve, otthon taníttatja a gyerekeit, de egy brit anyuka ezt hezitálás nélkül meglépte, ami miatt sikerült is elképesztő módon megosztania a netezőket – írja a Mirror.

  Mint döntését indokolta az édesanya, nem hisz a szabályokban és a büntetések alkalmazásában az oktatásban, mivel azokat kártékonynak tartja. A 34 éves Hannah Megan úgy véli, a gyerekeket „demokratikus osztályokban kellene döntéshozatalra tanítani”, és azt is bevallotta, hogy szerinte az egész oktatási rendszer felülvizsgálatra szorul.

  Többek között ez az oka annak, amiért nem engedte soha, hogy a gyerekeit hagyományos osztálykörnyezetben tanítsák. Helyette alternatív megoldásként gyermekei hetente néhányszor korrepetálásra járnak, emellett online órákat végeznek, és külföldi tanulmányutakat tesznek.

 • Puskás-Dallos Bogi nem is gondolta, hogy ilyen érzés anyának lenni.

  A nemrég indult Lego Masters stúdiójában látogatta meg férjét Puskás-Dallos Bogi, de vele tartott kisfia, a két és fél hónapos Ábel is, akinek ez volt az első nagyobb kiruccanása. A sztárpár, amíg a nagymama vigyázott az alvó kicsire, őszintén mesélt a Fókusznak a szülővé válás élményeiről, tapasztalatairól.

  Abban a szerencsés helyzetben lehettünk, hogy én bent lehettem a szülésnél, aztán egész nap, éjszaka is, és végülis az első két napot így hármasban tölthettük egy családi szobában. Ennél hasznosabb dolgot, bárcsak így lenne mindenhol!

  – kezdte Puskás-Dallos Peti, majd felesége vette át a szót.

  „Nem gondoltam egyébként, hogy ilyen érzés anyának lenni, és egyből így az elején ennyire bekapcsolnak ezek az ösztönök. Odavagyok a kisfiunkért, amint megszületett – ezen picit izgultam egyébként, hogy meglesz-e egyből az anya-fia kapcsolat.”

  A házaspár szerint kiskutyájuk is jól fogadta a család bővülését, bár első éjszaka szokatlan volt a helyzet számára, azóta remekül összeszokott Ábellel. Végül a műsorvezető egy váratlan beismerést is tett.

  „Nekem, amióta megszületett a kisfiam, Ábel, folyamatos lelkiismeret-furdalásom van. Méghozzá azért, hogy úristen, én mit műveltem a szüleimmel a húszas éveimben? Tényleg, mennyire aggódik az ember a gyereke miatt, és hogy tehettem én ezt velük, hogy állandóan buliztam, állandóan rettegtek attól, hogy hazaérek-e a buliból.”