Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A koszovói-albán származású brit énekesnő magyarországi fellépését követően Albánia felé folytatta útját.

  GettyImages-1414130665
  Fotó: Joseph Okpako / Getty Images Hungary

  Mint azt mi is megírtuk az énekesnő a Sziget Fesztivál nyitónapján lépett fel hazánkban, a szuperprodukcióra pedig nem kevesebb, mint 95 ezer látogató volt kíváncsi, ami azt jelentette, hogy már rögtön az első nap meglett a teltház, ahogyan az várható is volt. Az elejétől a végégig profin megkoreografált produkció tökéletesen megadta az alaphangulatot fesztivál többi napjára, és vele a megugrandó szintet is a nagyszínpad további fellépőinek.

  Az előadót, ahogyan azt a színpadon kifejtette, rendkívül kellemes emlékek fűzik hazánkhoz, ugyanis annak idején még 2018-ban a Sziget szavazott neki bizalmat elsőként, amiért most is hálás, és kész bármikor visszatérni. Dua Lipa a Budapesten adott koncertje után szüleinek a szülőhazája felé folytatja tovább a turnéját, ahol láthatóan szintén otthonosan érzi magát. Instagram-bejegyzései legalábbis erre engednek következtetni, az énekesnő a tengerpart közelében színesen töltve a napokat várja az augusztus végi újabb fellépését.

 • Persze a legegyszerűbb, ha nem is fogyasztunk alkoholt, de ha már megtörtént a „baj”, a Danielle Walsh szerint ezzel a praktikával kellemes lesz a másnap. 

  A 34 éves buliszakértőt szó szerint azért fizeti egy bár, hogy az ott bulizókkal igyon és a lehető legjobbá varázsolja az estéjüket – ez az életmód hosszútávon azonban őt is megviseli, így kifejlesztett egy trükköt, minek köszönhetően elmondása szerint soha sem másnapos. 

  Walsh elmondása szerint a buli utolsó óráiban mindig eszik egy zacskó ecetes hagymás chipset, és iszik egy pohár zéró kólát 

  ezeknek köszönhetően reggel pedig úgy ébred, mintha mi sem történt volna előző este.

 • Háborognak a rajongók, Spearsék eltolták a premierdátumot.

  Nem indul zökkenőmentesen Britney Spears visszatérése a zeneiparba: az énekesnő hat év után először készül új számot megjelentetni, ráadásul nem kisebb névvel közreműködve, mint Elton John. A Hold Me Closer című, egyébként a legenda Tiny Dancer dalát átdolgozó nóta azonban kiszivárgott az interneten még a hivatalos premier előtt, ami nem csak a két világsztárnak, de rajongóiknak sem tetszett.

  Tönkretenni Britney első kislemezének kiadását szabad nőként, 15 év után, őszintén tiszteletlenség

  — fogalmazta meg véleményét a pophercegnő védelmében egy twitterező, akivel rengetegen egyetértettek, és arra bíztatták társaikat, hiába kíváncsiak már a dalra, ne hallgassák meg a neten terjedő kalózfelvételeket.

  Ezzel párhuzamosan kiderült, csúszni fog a Hold Me Closer eredetileg augusztus 19.–ére tervezett megjelenése. Úgy tudni, még változtatnak egy kicsit a dalon Spears kérésére, egyelőre azonban arról nem érkeztek információk, mikorra lesz ez kész, így új premiert sem kapott még a szám.

  (via Metro)

 • Lélekmelengetően kellemes retro életérzést varázsolt a világhírű énekes.

  Fotó: YouTube
  Fotó: YouTube

  A világhírű brit énekes olyan videót osztott meg a dal júliusban betöltött 35. évfordulójának alkalmából, amire senki sem volt felkészülve, mégis csodálatosan idézte meg az eredeti 1987-es slágerét. A Never Gonna Give You Up a 80-as évek legnagyobb slágereként robbant be a köztudatba, amely az akkor még csak 21 éves Rick Astley számára azonnal elhozta az áttörést.

  A szám emlékezetes videóklipje az évek előrehaladtával pedig csak egyre szélesebb ismertségre tett szert, újabb és újabb generációk csodálkozhattak rá a kiváló hangzással rendelkező, de kissé szegényes táncmozdulatokkal hódító ballonkabátos énekesre. Astley egy amerikai biztosító céggel közösen most újraalkotta örökzöld slágerét, melyben 56 esztendősen is felszántja a táncparkettet:

   via (Ladbible)