Melinda, Vivien
-5 °C
3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • macsek
  Fotó: Országos Katasztrófavédemi Igazgatóság, Módis Sándor tűzoltó zászlós

  Egy parkoló autó lökhárítójába szorult egy macska Nyírábrányban kedden délelőtt – írja az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság Facebook-oldalán. A szerencsétlenül járt cirmost a járókelők vették észre, majd a tűzoltók segítségét kérték. A nyíradonyi katasztrófavédők kéziszerszámokkal gyorsan kiszabadították az állatot, akinek szerencsére kutya baja.

 • Nem kérdés, hogy a rajongók imádnak teóriákat gyártani kedvenceikről, de az sem vitatható, hogy időnként ők bizonyulnak a legjobb forrásnak. Néhány szemfüles fan buktatta le nemrég az Eufória két sztárját, Zendayát és Jacob Elordit is, most pedig úgy fest, Selena Gomez új pasijáról is szereztek infót — szúrta ki a Perez Hilton portál.

  Egy twitterező váltig állítja, hogy együtt látta Selena Gomezt és Jimmy Butler NBA játékost, ahogyan romantikusan kajálgattak egy étteremben. A pletykára eddig sem a 28 éves énekesnő, sem a 31 éves kosárlabdázó nem reagált.

 • Az egyik legolvasottabb brit bulvárlap, a The Sun is beszámolt Szájer József kalandjairól, aki a hétvégén mondott le 16 év után európai parlamenti képviselői mandátumáról.

  A The Sun munkatársai igazi bulvár eposzi jelzőt alkottak azzal, hogy a The horny Hungarian fordulattal utalnak az 59 éves magyar politikusra, amely magyarra fordítva azt jelenti:

  kanos magyar.

  A belga sajtó kedd délután kezdte el adagolni a sztorit, miszerint pénteken a helyi rendőrség oszlatott fel egy brüsszeli meleg szexpartit, amelyen részt vett az európai parlament egyik magyar képviselője, aki a rajtaütés után lemondott.

  Kapcsolódó

  A belga sajtó teregette ki Szájer ügyét

  A rendezvényt a járványügyi korlátozások tiltották. Egy azóta lemondott magyar politikusról írtak; Szájer József utóbb elismerte érintettségét.

 • Ugyan már nem sokáig élvezhetik a Fehér Ház melegét, Donald és Melania Trump megadta a módján az idei karácsonynak. Az elnöki pár 106 koszorúval díszítette fel az épületet és 62 karácsonyfát állíttatott.

  Az említett fácskák közül sem éppen aprócskákkal szórták tele a folyosókat, de akadt ilyen viszonylag visszafogottabb méretű is, legalábbis a többihez képest.