Dömötör
9 °C
18 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Build the Vote (Építsd a Szavazást) néven indítottak szervert a Minecraftben, azzal a szándékkal, hogy a fiatal amerikaiakat megismertessék a szavazási folyamattal és a voksolás élményével. 

  A szerverre történő csatlakozás után a játékos rögtön az amerikai törvényhozás épületére hasonlító szavazóhelyiségben találja magát, ahol először is regisztrálni kell, hogy be tudjon lépni a szavazófülkébe. A játékosok azonban nem konkrét jelöltekre szavaznak, hanem a választási kampányokban felmerült kérdésekről, így a bevándorlásról, az igazságügyi rendszerről és a szocigazdasági reformokról.

  A szerver készítői saját bevallásuk szerint is törekedtek a pártatlanságra, céljuk pedig az volt, hogy a játékosok eldöntsék, miként vélekednek ezekről a társadalmi kérdésekről. 

 • Úgy fest, jobb később, mint soha alapon 45 évesen apa lehet a Stranger Things Jim Hoppere. A színész felesége, Lily Allen ugyanis azt nyilatkozta, hogy ő készen áll rá, hogy újra gyerekek zsibongjanak a házban - szemlézte az interjút Perez Hilton.

  Azt hiszem, lassan már szeretném, hogy gyerekeink legyenek. Főleg most, hogy Marnie már olyan nagy lett. Hiányzik, hogy kisördögök szaladgáljanak körülöttem

  — mondta az énekesnő, akinek előző házasságából már van egy hét- és egy nyolcéves lánya.

  Allen azt is hozzátette,hogy talán csak a hormonok beszélnek belőle.

 • Donald Trump Junior egy “Don Jr 2024” feliratú molinó előtt pózolt: az amerikai elnök fia ezzel tréfásan arra utalt, hogy 2024-ben majd ő méretteti meg magát republikánus színekben a választásokon – írja a The Guardian.

  A 42 éves Trump Jr. már most aktív szerepet vállal apja kampányaiban, és a szakértők szerint nem lehetetlen, hogy idővel ő lesz majd apja politikai örököse.

  2020-10-26 18 32 20-Donald Trump Jr. az Instagramon „Hahahahaha
  Fotó: donaldjtrumpjr / instagram
 • A nemzetközi freestyle futballbajnokság döntőjébe jutott a négyszeres világbajnok Szász Kitti. A freestyle legjobbjai november 14-én mérkőznek egymással az elsőségért, a magyar versenyző küzdelmét a világhálón lehet majd követni.

  Kitti nagyon készül a fináléra, hogy megszerezhesse ötödik aranyérmét, és a döntőbe jutásért spanyol világ- és Európa-bajnok Cesc Fàbregastól egy aláírt labdát, illetve egy pár cipőt kapott. 

  szaszkitti04 (1)
  Fotó: Mark Somay / Red Bull