Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Valami nagyon furcsát mosott partra a víz Dyffryn Ardudwy közelében.

  Mind flayer
  Fotó: YouTube

  A Walesben található falu közelében lévő parton találtak rá arra a fura lényre, ami leginkább a Stranger Things 3. évadában megismert Mind Flayerre emlékezteti az embereket. A Bennar strandon talált lényről készült fotók persze rögtön terjedni kezdtek a neten, ezeket IDE kattintva tekintheti meg.

  „Rémálomba illő! Pontosan olyan!” – mondta egy szemtanú, míg mások folyamatosan a Netflix sorozatának szörnyéhez hasonlították.

  Shell Longmore, aki rátalált a fura lényre, azt mondta, biztos volt benne, hogy mindent látott már, de hatalmas sokként érte az, amit a parton megpillantott.

  „Furcsa egy izé volt, de közben nagyon is szép.”

  Később kiderült, hogy egy kagylóról van szó, ami ugyan meglehetősen ronda, igazi ínyencségnek számít, ám mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki meg akarja kóstolni.

  A kacsalábú rákok osztályába tartozó „lúdtalp” vagy másik nevén libatakaró főként a víz alatt lévő sziklák alján található, és a világ egyik legdrágább tenger gyümölcsének számít: kilója 300 fontba is kerülhet.

 • Megdöntötte a plankelés világrekordját az a férfi, aki kilenc és fél órán keresztül képes volt tartani a testét mozdulatlanul.

  A 28 éves Daniel Scali nem tagadja, a megmérettetés kemény volt, többször hányt is, de meditációval képes volt valamennyire elnyomni azt a konstans fájdalmat, amit a gyakorlat végzése közben érzett. 

  A fiatal férfi egyébként Sudeck-szindrómában szenved 12 éves kora óta, ami egyfajta krónikus fájdalom, amely főként a karon, lábon mutatkozik meg. Az aránytalanul nagy fájdalommal járó betegség főként valamilyen sérülés, műtét, esetleg egy szívroham után alakul ki, de előfordul, hogy nincs előzetes kiváltó oka.

  Az ausztrál férfi a sportot használja, hogy tompítsa a folyamatos fájdalmait, illetve ezzel igyekszik felhívni az emberek figyelmét a „láthatatlan fogyatékosságokra” is.

  2022 áprilisában Daniel egyébként szintén rekordot állított fel, amikor egy óra alatt összesen 3182 fekvőtámaszt csinált, megdöntve ezzel a korábbi csúcstartó, Jarrad Young eredményét, aki 3054 fekvővel tartotta a rekordot.

 • A természet szépségéről a műsorvezető csodás alakja kissé elvonja az ember figyelmét.

  Spanyolországi nyaralásáról jelentkezett be Lékai-Kiss Ramóna. A színésznő-műsorvezető férjével az ország északnyugati részén lévő, meseszép Donostián pihen, ahol már az Atlanti-óceán habjai csapdossák a partokat. Természetesen a tévés sem hagyhatta ki a strandolást, belevetette magát az óceán hullámaiba, amiről több fotót is mutatott Instagramon a követőinek. A rajongók egyébként a héten már láthattak egy fürdőruhás képet a gyönyörű Ramónáról, aki akkor a hoteljük tetején lévő medencében lazított.

 • A háromhetes kölyök játékos kedvében volt, így fedezte fel a pózoló modellt és annak hosszú szoknyáját.

  Kiselefánt szabotált egy fotózást a thaiföldi Chia Lai Orchid vadállat-menedékhelyen. A mindössze háromhetes kölyök azt gondolhatta, remek móka lenne a földre teríteni, majd felmászni a közöttük pózoló modellre, így határozott léptekkel megindult Meghan Milan felé, hogy végrehajtsa tervét. 

  A stramm állat fel is lökte a fiatal lányt, és ugyan a birkózásnak hamar véget vetett az elefánt közbelépő nővére, a pici búcsúzóul még elkapta és leszaggatta Milanról a szoknyáját, aki a képek alapján egyáltalán nem haragudott, sőt jót nevetett a szürreális eseten.