Béla
4 °C
15 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Talán nem is olyan nagy baj, hogy nem tudjuk, ki nyeri az idei Oscar-díjakat, így legalább órákat lehet beszélni arról, hogy ki lehet a legjobb. Az Index kultúra rovatának arútluK című, holnap, szombat délelőtt jelentkező podcastjában elmondjuk, kit, kiket gondolunk befutónak, mert mi már készülünk arra, hogy hétfőn hajnalban percről percre bejegyzésekkel élőben kövessük a 93. Oscar-gála eseményeit.

 • Az egykori amerikai elnök visszatért Hollywoodba, legalábbis a hírességek sétányára. Donald Trump csillaga népszerű célponttá vált az elmúlt években, volt, hogy rácsot fabrikáltak fölé, három esetben pedig

  teljesen szétverték.

  Legutóbb tavaly októberben rongálta meg egy Hulk-jelmezes ellendrukker, és csak most sikerült eltüntetni a támadás nyomait.

  Donald Trump még 2007-ben kapott csillagot tévés kategóriában a Walk of Fame-en. Az exelnök a The Apprentice (A gyakornok) amerikai verziójával érdemelte ki az elismerést, amelyben maga Donald Trump versenyeztetett és szívatott hírességeket. A győztes díja

  egy cégvezetői állás volt

  a Trump-birodalomban. A volt elnök csak 2016-ban, a kampány miatt szállt ki a sorozatból, átadva a helyét Arnold Schwarzeneggernek. Donald Trump legemlékezetesebb tévés pillanatait itt nézheti meg:

 • Egy Reddit felhasználó arra volt kíváncsi, hogy milyenek voltak az ismert emberek, mielőtt híresek lettek. Rengeteg válasz érkezett, a Buzzfeed összegyűjtötte őket, mi pedig kiválasztottuk a legjobbakat.

  Tom Hanks

  „Az egyik barátom középiskolában barátkozott össze Tom Hanks-szel, és együtt mentek szalagavatóra. Még mindig személyre szabott születésnapi kártyákat ír neki az írógépén.”

  Chris Pratt

  „A bátyám Chris Prattel járt egy iskolába és együtt jártak német órára. Chris azt mondta a tanárnak, hogy a testvére járt Berlinben és elhozza neki a Berlini fal egy darabját. Két hét múlva Chris felkapott egy darab betont a járda mellől, lefestette és odaadta neki. Amikor utoljára néztem meg, 2018-ban még mindig ott volt.”

  Rachel McAdams

  „Körülbelül 15 éve menedzserként dolgoztam egy étteremben, amikor Rachel McAdams betért egy interjúra. Akkor még színész iskolába járt és felszolgálóként dolgozott, hogy ki tudja fizetni. Ezután két nyáron is az étteremben dolgozott, a teraszon szolgált fel. A mai napig barátok vagyunk, egy kicsit sem változott. A mai napig biciklivel jár bevásárolni.”

  Will Smith

  „Apám jó barátságban volt Will Smith-szel, még a Kaliforniába jöttem korszak előtt és Will megmutatta neki a próbaepizódot, mielőtt megjelent a sorozat. Sok évvel ezután meghívott minket a A Föld után forgatására is. Az első szavai ezek voltak, amikor több, mint 10 év után meglátta apámat:

  A Philly legénysége visszatért!”

  Dolly Parton

  „A nagymamám sok éven át dolgozott a Dollywoodnál, néhányszor találkozott is Dollyval. Amikor meghalt, Dolly két tucat rózsát küldött a temetésére. Ő egy igazi gyöngyszem.”

  Bruce Willis

  „A legjobb barátom apja korábban ugyanabban a baráti társaságban volt, mint Bruce Willis. Azt mondta, hogy szájharmonikán játszott, állandóan hawaii inget viselt, Camarot vezetett és egy igazi s***fej volt.”

  Kelly Clarkson

  „A barátom anyukája volt Kelly Clarkson tanára a középiskolában. Kérdezgettem erről, és ezt mondta:

  Soha nem csinálta meg a házi feladatot.”

  (Forrás: Buzzfeed)

 • A kék lagúna 55 éves sztárja is csatlakozott a National Geographic akciójához, amelynek lényege, hogy A Föld napja alkalmából mindenki megoszthatta annak a helynek a fotóját, amelynek megmentése különösen fontos számára. 

   A színésznő egy jól sikerült képpel adott lökést a mozgalomnak, igaz, valószínűleg

  FÉLREÉRTETTE A KEZDEMÉNYEZÉST,

  mert egy olyan fotót posztolt, amelynek középpontjában ő látható, anyaszült meztelenül. Íme: