Gyula
7 °C
20 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Köztudott, hogy a Szellemirtók 2016-os feminista feldolgozása nem ragadtatta el a nézőket és a kritikusokat sem. Ezért a készítők összedugták a fejüket, hogy miként lehetne életet lehelni a szériába, és visszahozni az élők közé. Jött is az ötlet az AZ és a Stranger Things sikereiből kiindulva, hogy a főszereplők legyenek itt is kamaszok.

  Az előzetesből kiindulva, amit még egy évvel ezelőtt kaptunk meg, úgy fest, hogy nem volt ez egy rossz ötlet.

  Ghostbusters - Afterlife
  Fotó: Sony Pictures via Bestimage / Northfoto

  Múlt héten ismételten kiadtak a filmhez egy rövid klipet, amiben nem más tért vissza, mint a közönségkedvenc Mályvacukor Ember, csak jelen esetben piciben, nem óriásként, mint az előzmény filmben.

  Nem ő az egyetlen visszatérő, hiszen a régi szériák szereplői is fel fognak tűnni a filmben, a 2014-ben elhunyt Harold Ramis kivételével visszatérnek az 1984-es Szellemirtók sztárjai: 

  Dan Aykroyd, Bill Murray, Ernie Hudson és Sigourney Weaver is. Bill Murray nemrégiben csupa biztatót mondott a filmmel kapcsolatban, ezért remélhetőleg nem fogunk csalódni benne.

  A Szellemirtók – Az örökség eredeti premierje 2020-ban lett volna, de a Sony a koronavírus-járvány miatt elhalasztotta idén márciusra, amit követett a június, majd utána a november 11-i dátum.

 • Pár hete írtunk arról az anyukáról, akinek elege lett abból, hogy mennyi házimunka hárul rá, ezért három napig nem takarított a családja után.

  Most ismét találtunk egy kreatív anyukát,

  aki megunta már a saját hangját hallgatni, amint azt hajtogatja a gyerekeinek, hogy pakold el ezt vagy azt, ezért egy régi mémet hívott segítségül.

  .krdngjer
  Fotó: Mum Junkie / Facebook

  Az “Are You Kidding Me” (“Viccelsz velem?”) mémet nyomtatta ki és helyezte oda minden olyan szituációhoz, amikor szavak nélkül szerette volna leszidni és arra ösztönözni a gyerekeit, hogy pakoljanak el maguk után. Az ötlete hatásosnak bizonyult, de igazán akkor vált népszerűvé vele, amikor egy szülői Facebook csoportban is megosztotta, a kommentek alapján pedig sokan követik majd a példáját.

  Sick of the sound of your own voice? This is my new strategy!! 😂🤣👍🏻

  Közzétette: Mum Junkie – 2021. április 8., csütörtök

  (Forrás: Bored Panda)

 • Meglehetősen jó dolga van Mártonnak, a mentett cicának, aki a diósjenői örkormányzatnál nem csak szeretetet és a mindennapi betevőjét kapja meg, hanem a rágcsálóügyi főmunkatársi pozíciót is betöltheti. 

  24 órás szolgálatban van, ezért természetes, hogy ő is megkapta a hivatal munkatársainak kijáró névtáblát -

  írják Diósjenő közösségi oldalán.

 • Ed O’Neill karrierje során rengeteg filmben és sorozatban felbukkant már, vezetett Saturday Nigh Live-ot, valamint szinkronhangnak sem utolsó, legemlékezetesebb szerepei mégis két sorozathoz köthetőek.

  Sokan nőttek fel A rém rendes család sorozat epizódjain, amelyben évekig a megkeseredett, szarkasztikus humorral megáldott női cipőárus, Al Bundy szerepében láthattuk.

  A karaktert tíz évig alakította, egészen 1997-ig, az évek alatt pedig kétszer kapott érte Golden Globe jelölést.

  giphy (17).gif
  Fotó: giphy.com

  Ezután több sorozatban is szerepelt, majd 2009-ben ismét megkapta a családfő szerepét a Modern családban, amelynek forgatása egészen tavalyig tartott. A záróepizódról írt kritikánkat itt olvashatja.

  Ezért az alakításáért 2011-ben még Emmy-díjra is jelölték.

  Magánéletében soha nem voltak botrányok, 32 éve ugyanazt a nőt szereti, feleségével pedig két gyermeket nevelnek. Ed több évtizede jiu-jitsuzik, állítása szerint 16 évbe telt, hogy megszerezze a fekete övet. A hírességek felismerésében viszont lenne még mit fejlődnie, ugyanis egyszer Britney Spears kért tőle egy közös képet, neki pedig fogalma sem volt róla, hogy ki ő. Erről pár éve Ellen Degeneresnek mesélt.