Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A film 2023. március 9-én kerül a mozikba, és Hadik András berlini hadjáratáról szól majd, illetve a zseniális magyar hadvezér életét mutatja be, miként lett a felvidéki kisnemes az osztrák seregek fővezére és Mária Terézia hadügyminisztere. 

  HADIK-Előzetes-YouTube.png
  Fotó: Nemzeti Filmintézet / Youtube  Kíváncsian várjuk, hogy a Hadik miként vizsgázik majd. Részben az Aranybulla bukása miatt, részben pedig azért, mert a film forgatásán Steve Dent is részt vett koordinátorként, aki már több Marvel-moziban is közreműködött.

  Szikora János rendező korábban elmondta: a szintén általa rendezett Ítélet és kegyelem című tévéfilmben már dolgoztak együtt Nagy Endre producerrel, aki megkapta azt a kivételes lehetőséget, hogy Hadik Andrásról történelmi kalandfilmet készítsen. Felkérésére vállalta a rendezést – tette hozzá.

  Szikora János szerint óriási lehetőség és felelősség a film elkészítése, hiszen huszárokról szóló történelmi kalandfilm nagyon régen készült Magyarországon, véleménye szerint utoljára Sára Sándor 80 huszár című ikonikus filmje. Jelezte, hogy ez is huszártörténet lesz, de nem az 1848–49-es szabadságharcról szól majd, hanem Hadik András huszárezredéről, amelyről viszonylag keveset tudni, mint ahogy a hadvezérről is

 • Mint azt az Index is megírta, Zámbó Krisztián kedd délelőtt Facebook-oldalán egy korábbi képet osztott meg magáról, ahol bevallása szerint élete legjobb formáját hozza.

  Képaláírásban hozzátette, ismét eltökélte, hogy formába lendül, és a kép lesz hozzá a kellő motivációja.

  Krisztián
  Fotó: Instagram

  Erre valaki megjegyezte, hogy kedvese, Takács Zsuzsi is biztos támogatja, mire Krisztián annyit reagált, hogy már nincsenek együtt, de ezt hamar korrigálta, mondván hirtelen felindulásból írta ki, és az egész csak az "ő hülyesége volt".

  Ehhez képest most megosztott egy újabb Insta-sztorit, amiben arról számol be, hogy de, mégis szétmentek a barátnőjével, és eljött az ő ideje.

  Nem vagyunk és nem is leszünk együtt, ezért írtam ki ide, mert semmilyen interjút nem szeretnék adni. Minden ok velem, az nem érdekel, a másik félell mivan! Elmúlt a szerelem! Soha nem voltam ilyen magabiztos, végre eljött az én időm! Itt le is zárnám a sztorit és nem akarok erről beszélni többet!

  - írta Krisztián, szóval ezúttal eléggé úgy tűnik, hogy Jimmy fia tényleg szingli lett.

 • A The Wall Street Journal értesülései szerint a Showtime berendelte a Dexter és a Dexter New Blood előzménysorozatát, amely a fiatal sorozatgyilkos korai éveit fogja bemutatni.

  A Dexter: Origins története Miamiban játszódik majd, és Dexter első éveit láthatjuk a rendőrségnél mint vérnyomelemző, és az ígéretek szerint az eredeti széria szereplőinek fiatalabb változataival is találkozni fogunk.

  A Showtime emellett Dexter Morgan fiára, Harrisonra is felépít egy saját sorozatot, amely a New Blood eseményei után fog játszódni. Harrison New Yorkban próbál megbirkózni a saját Sötét Utasával, és akárcsak apjában, benne is ott lapul a gyilkos.

  Arról még nem tudni, hogy Michael C. Hall bármilyen formában visszatér-e.

 • Mintha két különböző személy szerepelne a fotókon.

  Tolvai Renátát a Megasztár 5. évadában ismerhette meg az ország, még 2009-ben. Az énekesnő meg is nyerte a tehetségkutatót, az azóta eltelt 13 év alatt azonban alaposan megváltozott – ezt mutatta most meg Instagram-oldalán közzétett bejegyzésében, ahol 2-2, akkor és most képet tett egymás mellé.

  Rosszul érzed magad a bőrödben? Tudom, mit érzel, egész életemben azt mondták nekem fellépéseken, hogy »de kár érte, pedig milyen szép az arca«. Ha nekem sikerült, neked miért ne sikerülne?

  – fogalmazott posztjában a 31 éves énekesnő, akinek nem győztek gratulálni követői.