Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy Demogorgon társaságában sörözhetünk, miközben a háttérben a 80-as évek legnagyobb slágerei szólnak abban az Edinburghben található kocsmában, ami teljes egészében a Netflix sorozatának mintájára lett kialakítva.

  Az eredetileg koktélbárból átalakított helyiségben megtalálható egy életnagyságú Demogorgon, és olyan italok közül választhatunk, mint a RUN, a Flayed, vagy épp a sunset over Hawkins, ami mind mind utalás a sorozatra, a karácsonyi díszekkel dekorált falról meg már nem is beszélve, ami az első évadban játszott fontos szerepet. 

 • Február elején jöttek világra Rúzsa Magdi hármas ikrei, Keve, Lujza és Zalán, akikről azóta nem nagyon mutatott képet közösségi oldalain az énekesnő. Most elárulta, nem is tervezi ezt. 

  Szerinte ugyanis nem olyan világot élünk, ahol szívesen kitenné gyermekei fotóit az internetre, amit őszintén nagyon sajnál, hiszen nagyon büszke rájuk.

  Legszívesebben azonnal megmutatnám mindenkinek mind a hármat, mert gyönyörűek, cukik, édes kisbabák. Az, hogy nem mutatjuk meg őket… igazából megmutatjuk a magánéletben bármikor, bárkinek. Nem egyszer volt, hogy tologattuk őket a babakocsival, és megkérdezték emberek, hogy megnézhetnénk-e őket, mi meg mondtuk, persze, nyugodtan

  – idézte a 24.hu Rúzsát, aki elárulta, a mostani koncertjére sem vitte magával őket, a piciknek ugyanis otthon a helyük, nem a backstage-ben. 

 • „Anyucik szabadlábon!” – írta a poszthoz a színésznő-műsorvezető.

  Szétszedte a hotelszobát Nyári Dia és Lékai-Kiss Ramóna! Közös nyaralásra mentek a Barátok közt egykori sztárjai, akik a szlovén tengerparti települést, Portorozt választották a kikapcsolódás helyszínének.

  buli
  Fotó: Instagram

  A vakációról több bejegyzést is közzétettek Instagramon, köztük egy vad videót, ahol megmutatták, hogyan buliznak, ha nem kisfiaikra kell épp figyelni. A hozzászólások alapján rajongóik könnyen tudtak azonosulni a „szabadlábra kerülő”, köntösben táncoló és iszogató anyukákkal, és további jó szórakozást kívántak nekik.

 • A budapesti Palatinuson, a fürdőzők közt sétálgatott egy gólya. Erről az rtl.hu olvasója küldött be egy felvételt, amelyen az látszik, hogy a gólya teljes nyugalommal sétálgatott a strandtörölközők közt, a strandolók nagy örömére.

  Gyere, gólya! Adjatok már egy szendvicset!

  – mondta az egyik strandoló, aki aztán enni is adott a madárnak.

  captures chrome-capture-2022-6-3 (1).png
  Fotó: RTL

  Az RTL megjegyezte, hogy a szakember szerint szigorúan tilos a vadmadarak etetése, mivel a nem megfelelő táplálék akár meg is betegítheti őket, és rendszerint amúgy is találnak maguknak élelmet.