Anna, Anikó, Panka
19 °C
35 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-1211382600
  Fotó: Samir Hussein / Getty Images Hungary

  Két hónappal a születése után Lilibet még mindig nem szerepel az angol uralkodóház öröklési rendjében, pedig testvére, Archie 2019-ben két héttel a gólyahír bejelentése után már felkerült a listára.

  Harry herceg és Meghan Markle kislánya egyébként a nyolcadik helyre futna be,

  ahol most a királyi család fekete bárányának számító András herceg tanyázik. Lajos herceg, Vilmos herceg és Katalin hercegné fia az ötödik helyen szerepel, egyébként ő is két héttel a születése után bukkant fel a trónöröklési rendben.

  A késlekedéssel a megfigyelők szerint az udvar kemény üzenetet kíván küldeni a sussexi hercegi párnak, akik turbósebességre kapcsolva próbálnak minden kapcsolatot megszakítani a palotával.

 • Ez a férfi, Daniel Emlyn-Jones azért ilyen boldog, mert sikeresen telepített a londoni házának előkertjébe pár banánfát, amik most gyümölcsöt is hoztak neki. És ez tényleg nem kis teljesítmény, hisz a banán természetes lelőhelye elég távol esik a londoni belvárostól, mégis kibírt több évet a növény a szokatlan környezetben, megszokta a betont, az autókat, és a nem éppen trópusi klímát.

  Nem mondom, hogy kösz, globális felmelegedés, de amúgy ugyanez a furcsa természeti jelenség, mármint a kertben termű banán megtalálható Magyarországon, a Balaton északi részén, Kisapátiban is. A saját szememmel láttam. 

 • Ami persze nem feltétlenül baj, kivéve, ha maga a sorozat, erre a limitált évadra feltámasztott történet nem hozza a tőle elvártakat. És van miért kárpótolni a rajongókat, mivel tény, hogy a záró epizód sokkolóan pocsékra sikerült. De igazából már a harmadik évadtól erős csalódás volt a sorozat.

  Képernyőfotó 2021-07-26 - 7.35.39.png
  Fotó: Showtime / youtibe

  Dexter 2006-tól 2013-ig ment, és attól volt különleges, hogy egy sorozatgyilkost tett meg főhősnek. Egy ember, aki kettős életet él, nappal a rendőrségen dolgozik, éjjel pedig azokat öli meg, akiket valamiért nem tudott megfelelően elintézni az amerikai igazságszolgáltatás. (Ez az önjelölt igazságosztói szerep nem olyan, mint mondjuk Batmané, hisz Batman egyik legfontosabb szabálya az volt, hogy ő nem öl embert. Dexternek ez nincs benne a kódexében, viszont nála az ölés nem opció, hanem inkább kényszer, amit szigorú keretek közé kellett szorítani.)

  A nagy visszatérés most kapott egy premier időpontot, valamint egy egész hangulatos előzetest is. A meleg, napsütötte Miamiból átmegyünk a hideg, sötét, kanadai határhoz közeli kisvárosba, az Iron-Lake környékére, ahol Dexter már nem is Dexter, hanem Jim Lindsay, aki egy fegyverboltban dolgozik.

   November 7-én majd kiderül, hogy megérte-e feltámasztani ezt a sorozatot, ami már nem is csak simán Dexterként fut, hanem úgy, mint Dexter - New Blood.

 • Bemutatták a Sports Illustrated 2021-es Swimsuit kiadását, aminek örömére rendeztek egy szolid kis bulit is, ahol a magazinban szereplő bikinis modellek meg is jelentek. Az eseményen volt egy kék gitár, amivel lehetett pózolni, de ami még ennél is érdekesebb volt, az a biciklivel kombinált turmixgép. 

  Ebbe a válogatott társaságba már többször is bekerült Palvin Barbara, de idén hiába keresi őt az ember. 

  És akkor most vissza a rendes sportra! Kapcsoljuk az Olimpiát és az aranytól megőrülő edzőket.