Vazul
10 °C
25 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A hétvégén karddal tortát szeletelő királynőnek nagy boldogságban volt része. Ugyan nagyon szomorú volt, hogy nem is olyan régen meghalt egyik kutyája, Fergus, de most a középső fia, valamint annak két lánya meglepte egy újabb négylábú kis cukisággal. András herceg egy hathetes kölyök corgit vitt II. Erzsébetnek, aki egyből jobb kedvre derült.

  (pagesix)

 • Ez a hír is egy névtelen forrásra alapozva kezdett el terjedni, tehát egyelőre sem Jennfier Lopez, sem a kedves édesanyja nem nyilatkozott még az ügyben. De, ha lehet hinni egy neve elhallgatását kérő, de(viszont) a családot nagyon jól ismerő "barát" szavainak, akkor bizony JLo anyja "hivatalosan" is odáig van a hírtől, hogy lánya és Ben Affleck megint egy párt alkotnak. Magyarul: 

  madarat lehet vele fogatni.

  (People)

 • Egyesek csak a csattogós lepkét tologatták a játszótéren a homokozóban, amikor ennyi idősek voltak. Egyelőre még nem tart ott ez a kislány, hogy megszégyenítse Tony Hawkot, de jó úton halad, az biztos. 

  Capture.PNG
  Fotó: earthfever / Instagram 

  A képre kattintva meg lehet nézni deszkázás közben.

 • A Blikk úgy tudja, hogy az ismerősök körében is elő szokott kerülni a téma, sőt, egyre inkább számonkérésként említik meg, hogy 

  most már aztán tényleg itt lenne az idő, hogy szüljön egy gyereket. 

  A jól értesült informátor szerint Vajna Timi se halogatja a dolgot, elvégre, amikor Andy Vajna élt, akkor is nagyon rajta volt a projekten férjével, járt is hormonkezelésre. 

  Az informátor szerint Vajna az új párjával jól megvannak, így tényleg csak egy gyerek hiányzik a tökéletes kapcsolatukhoz. 

  A fentieket érdemes távolságtartássál kezelni, mert ilyenkor szokott Vajna Tímea az Instagramra kitenni egy posztot, hogy az egész csak kitaláció, egy ismerőse se szokott újságírókkal beszélgetni, szóval a rajongóknak nem kell bedőlnie ezeknek a híreknek.

  UPDATE

  Vajna Tímea Instagram Story-ban közölte, hogy a barátai nem unszolják gyerekvállalásra. Úgy véli, hogy mindennek megvan a maga ideje, elsőként a megfelelő körülményeket kell megteremteni a picinek, és a stressz nem segít.

  (Blikk