Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A hivatásának tulajdonítja, hogy ennyit foglalkozik a kinézetével. 

  Pintér Tibor január közepén töltötte be 50. életévét, aki a kerek évforduló kapcsán a story.hu-nak mesélt a tapasztalatairól. Ahogy sokan mások, úgy a színész is igyekszik számot vetni az életéről egy-egy kerek évforduló alkalmával, de hozzá kell tenni: nem különösebben zavarja a kora.

  Korántsem vagyok annyira hiú, mint azt hiszik. Nagyrészt a hivatásom miatt foglalkozom ennyit a kinézetemmel. Ha egy civil foglalkozásom lenne, bizonyára feleennyi energiát fektetnék abba, hogy nézek ki. De ez még így sem azt jelenti, hogy hatféle arckrémet használok, vagy kétnaponta járok fodrászhoz. Minden kornak megvan a maga szépsége.

  – magyarázza a színész, aki nem titkolja, hogy őt a szerelem és a kollégákkal való munka tartja fiatalon. 

  Mint mondja, nem fél az öregedéstől, de még a kapuzárási pánik is elkerüli, hiszen nem tart attól, hogy bármilyen korszak véget érne az életében. 20 évvel fiatalabb szerelmével, Ilyés Jeniferrel önfeledt boldogságban élik mindennapjaikat, akivel immár öt éve alkotnak egy párt. Születésnapokon és évfordulókon szinte versenyt űznek abból, ki tud nagyobb örömet szerezni a másiknak.

  Idén Thaiföldön egy nyaralással egybekötött születésnapot tartottak, amit azért is éreztek szimbolikusnak, mert az első közös nyaralásuk helyszíne is ez az egzotikus ázsiai ország volt. Mint mondják, gyorsan elrepült a pihenésre szánt néhány nap, de színésznek egyébként is több időre van szüksége, hogy fejben is maga mögött hagyja a munkát.

  Jeni néha kedvesen szóvá is teszi, hogy most pihenjek, és ne az otthoni kötelezettségeimmel foglalkozzak. Nekem általában kell néhány nap, hogy teljesen ki tudjak kapcsolódni. De az ötödik napon már jóval kevesebbszer nézem meg a telefonom, mint az elsőn

  – jegyzi meg nevetve Tenya, aki egyébként jól tudja, hogy a Nemzeti Lovas Színház igazgatójaként egy igazán mozgalmas időszak előtt áll.

 • Elindult a saját divatmárkája.

  Sebestyén Balázs feleségének, Viktóriának elindult az új divatmárkája, amely különleges darabokat ők maguk terveznek az egyik barátnőjével közösen. – szúrta ki a Blikk. A sztárfeleség – aki korábban televíziós és rádiós szakemberként dolgozott, – pár napja jelentette be közösségi oldalán, hogy egy teljesen új területen próbálja ki magát. Instagram-bejegyzésében a konyhaasztalon ülve pózol egy gyönyörű ruhakölteményben, melyhez a következőt írta: „Most még csak mi hordjuk, nemsokára talán Ti is. Már csak 6 nap...”

  Ebből már tudni lehet, hogy egy divatmárka felfuttatásán dolgozik az édesanya barátnőjével, akivel már az online webshopjukat is útjára indították. Sebestyén nincs egyedül azzal az ötletével, hogy kipróbálja magát a divatiparban, legutóbb Tóth Andi jött ki az első kollekciójával, nem sokkal azután, hogy bejelentette, visszavonul az énekléstől.

  Gyönyörűek lettek a ruhák, nagyon büszke vagyok rád Viki. Álmodtatok egy nagyot, és időt, energiát nem kímélve megcsináltátok! Azért ha világmárka lesz, remélem még tegeződhetünk.. Drukkolok nagyon, legyen sok örömötök benne!

  írta Sebestyén Balázs saját Instagramján a hír kapcsán.

 • Az énekesnő tavaly ment feleségül párjához.

  Patai Annát 2010-ben mindössze tízévesen ismerhette meg az egész ország, amikor feltűnt a Megasztárban. Az énekesnő hosszú évek után most újra megméretteti magát, ugyanis a Dunán látható A Dal 2024-ben száll versenybe a Gondolt át! című dalával. Mint kiderült, tavaly össze is házasodott kedvesével, Bencével.

  Tiniszerelem volt a miénk, és régóta terveztük, hogy összeházasodunk. Szerintem a házasság mindig szorosabbá tesz egy köteléket, mi is úgy érezzük, hogy az, hogy hivatalosan is összekötöttük az életünket, megkoronázta a szerelmünket. Az esküvőn kimondott igen, nemcsak egy mondat, hanem egy életre szóló fogadalom, éppen ezért a házasság sem csak egy papír.

   – árulta el a Storynak Patai, aki arról is mesélt, mi lehet jól működő kapcsolatuk titka.

  „Az hiszem, az első és legfontosabb, hogy mindenről tudjunk beszélni. Illetve mindig meg kell találni a lehetőséget arra, hogy kettesben legyünk a párunkkal: elmenjünk moziba, vacsorázni, vagy csak egyszerűen sétálni egyet a városban. Amikor összejöttünk, én már énekeltem, színházban játszottam, ő pedig mindig támogatott.

  A mi kapcsolatunkra az, hogy én énekeltem és színházban játszottam, semmilyen negatív hatással nem volt, pedig a férjem abszolút civil: gázszerelő és épületgépész-technikus. A fellépésekre is mindig jön velem, és segít. Mindenben számíthatok rá.

  – fogalmazott.

 • Mint azt mi is megírtuk, két év után lépett ki a Kalocsai Fegyház és Börtön kapuján Caversaccio Aurelio, a ValóVilág 6 győztese. Az eredeti börtönbüntetés másodfokon 3 év és 5 hónap volt, de jó magaviselete miatt engedményt kapott. Büntetése maradékát reintegrációs őrizetben fogja tölteni bajai otthonában, ahol először találkozhatott személyesen kislányával az egykori villalakó.

  Korábban már megszólalt az RTL kameráinak Aurelio, aki akkor szűkszavúan beszélt a bent töltött időről, a szabadulás pillanatáról és arról, milyen érzés volt először megölelni a gyermekét. Most Hajdú Péter Frizbi TV című YouTube-csatornáján jelent meg a kedden élesedő teljes interjúból egy kisebb részlet, melyben a celeb a bevonulása körülményeiről mesélt.

  Abban az első húsz percben egy pár Miatyánkot azért elmondtam. Felismertek, persze féltem. Megjelent 129 ember, ezek az innen-onnan származó fogvatartottak, akiknek a negyede: »Na, mi van Aurelio? Mi van öcsém, ez a való világ. Végre celeb popsi...«

  számolt be az esetről az egykori villalakó. 

  Mint mondta, gyermekével való találkozása érzelmesre sikerült, akiben önmagát látja. Bevallotta, a kicsi kézbe vételekor sem tudta felfogni, hogy végre otthon lehet.

  Azért elképesztő, milyen más lesz minden. Hogy az ember elkezdi értékelni az eddig lényegtelennek tűnt dolgokat.

  – fogalmazott Aurelio, aki hozzáteszi, megbánta a múltját és tanult belőle.