Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Íme az első felvételek a színész-producer és 19 évvel fiatalabb szerelmének esküvőjéről.

    arpaatilla.png
    Fotó: RTL

    Árpa Attila rosszullétet színlelve Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című műsor forgatásán kérte meg 19 évvel fiatalabb szerelme, Alexandra kezét, akivel aztán az esküvőjük sem volt mindennapi. A színész-producer augusztusban fogadott örök hűséget a sminkesként is ténykedő színésznőnek, akit már tíz éve ismer. Ez idő alatt többször szakítottak, ám sosem tudták teljesen elengedni egymást: akkor is tartották a kapcsolatot, amikor másokkal randiztak.

    A friss házasok az eljegyzésről, és filmes tematikájú esküvőjükről, melyről több videó is napvilágot látott és amelyet egy amerikai autólegenda, egy DeLorean, lézerkardozás, de még egy mandalóri is különlegessé tett, a Fókusz riportjában meséltek.

    „Szerintem egyikünk sem tudta úgy igazán, végleg elengedni a másikat, pedig szakítottunk néhányszor. Tíz év van mögöttünk. (...) Amikor egy másik párkapcsolatban éltem, ahol elvileg minden rendben volt, akkor is rá gondoltam, és nem azért, mert  gond volt azzal a párkapcsolattal, vagy azzal a nővel, hanem nem tudtam egyszerűen őt elfelejteni, kiverni a fejemből. Meg azokat az időket sem, amiket együtt töltöttünk, mert az volt a lényeg, hogy én mellette tudtam mindig önmagam lenni, vele tudtam a legnagyobbakat röhögni, meg enni, meg ...ni. Hát ezt a hármat, ami talán a legfontosabb” – magyarázta a színész, akinek az is fontos volt, hogy szíve választottját szerettei is elfogadják.

    „Azon a bizonyos kompatibilitási listában igenis benne van az, hogy például a lányommal jó viszonyban legyen. Ne féljen a kígyómtól, mert jó nagyra nőtt, na... és a macskákat is szeresse, tehát ne legyen lehetőleg allergiás a macskaszőrre. Vagy az én hülyeségeimre” – sorolta Árpa Attila, majd fiatal felesége elmondta, mi a véleménye arról a mondásról, miszerint felmelegítve csak a töltött káposzta jó.

    Rácáfolnék arra, hogy a felmelegített káposzta vagy leves nem ugyanaz, mert nálunk ez máshogy van. Nálunk ugyanaz!

    – szögezte le a színésznő, majd újdonsült férje hozzátette:

    Az a helyzet, hogy egyrészt egyáltalán nem rossz a felmelegített káposzta, sőt!

  • Az énekes úgy próbálta ledobni magáról az őt ölelgető Dóra Bélát, mint Toldi a nádi toportyánt, miközben a bíró folyamatosan ordított.

    vargaviktor.png
    Fotó: RTL

    Mint ismert, a Sztárbox harmadik élő adásában a férfiaké volt a főszerep. Az első összecsapás Varga Viktoré és Dóra Béláé volt, amely végül botrányba fulladt, az legalábbis biztos, hogy ez volt a bokszverseny eddigi legfurcsább mérkőzése, a színész ugyanis folyton ölelgette a vitézzé avatott énekest, aki emiatt eléggé kiakadt. Varga, akinek otthona a Duna áradása miatt veszélybe került, elmondta: undorodott ellenfelétől.

    „Utálok birkózni, meg utálom, ha egy férfi ölelget, csak a lányokat szeretem, ők ölelgessenek. Ezért kicsit undorodtam is, ez elrontotta a helyzetet. Ezért volt, hogy néha elvonultam hátra, és akkor szólt az edzőm, hogy: »Menjél vissza bokszolni!« De, mondom, ide!?” – magyarázta az énekes, aki a ringbe egyébként indián törzsfőnöknek öltözve, sámándobbal a kezében vonult be.

    A mérkőzés kapcsán Dóra Béla elmondta: két ütés között azért teltek ölelkezéssel az értékes másodpercek, mert így akart nyerni magának egy kis időt. Pontos ütésekből sem volt hiány, a bírók ráadásul nem is bírták pontozással eldönteni, ki a súlycsoport negyeddöntőjének vasárnap esti továbbjutója.

    Varga mindenesetre reménykedik abban, hogy ilyenben többé nem lesz része.

    Remélem, hogy most már férfiölelgetésben nem nagyon lesz részem, mert erre abszolút nem voltam felkészülve és nem is tudtam kezelni a helyzetet. Annyira zavart! Próbáltam mindig kimenekülni belőle, és akkor küldött vissza mindig az edző, hogy menjek vissza és bokszoljak, de mondom ölelget! Nem akar bokszolni, ölelget... 

    – emlékezett vissza Varga a Fókusz riportjában.

    Az énekes kedden az Instagram-oldalán is kommentálta a mérkőzést.

    Ez a fotó jellemezte legjobban a meccsünket. Dóra Béla 5mp-enként ölelget, én meg próbálom ledobni magamról, mint Toldi a nádi toportyánt, a bíró meg ordít!* szörnyű bunyó volt a kibontakozásom hátráltatása szempontjából, de sikerült, így talán az elődöntőben többet tudok szabályosan boxolni!

  • A fitneszlady legalább az esti edzésére is bemelegített.

    „Jön a Duna könyörtelenül!” – kezdte a közösségi oldalán Rubint Réka, aki az árvíz elleni védekezést segítve úgy döntött, gumicsizmát húz, s férjével, Schobert Norberttel ők is kiveszik a részüket az árvízvédelmi munkálatokból. A fitneszlady egy videót is megosztott arról, ahogy férjével homokzsákok pakolnak, melynél követőtáborát is arra buzdítja, hogy menjenek önkénteskedni. A Duna-menti területek egészén ugyanis készültség van az árvízveszély miatt, ami a napokban sújtja Közép-Európát és benne Magyarországot.

    Ne hátat fordítsunk egymásnak, hanem fogjunk össze és segítsünk! Óbudán, Szentendrén, Leányfalun... és az egész Dunakanyarban várják az önkéntesek segítségét! Gyertek! Minden kézre szükség van! Én a ma esti Rozsnyaira be vagyok melegítve

    – írta Rubint Réka, akinek videója az önkéntes munkájáról ide kattintva érhető el.

  • Elképesztő formában van a színésznő.

    Képernyőfotó 2024-09-17 - 13.59.36.png
    Fotó: justjared

    Hétfő este bemutatták az idei ősz egyik legjobban várt testhorrorját, a Szer című filmet. A Los Angeles-i premierre a főszereplő Demi Moore-t három lánya, a 36 éves Rumer, a 33 éves Scout, valamint a 30 éves Tallulah kísérte el, a vörös szőnyegen készített fotóik pedig hamar bejárták az internetet. Nem csak azért, mert ritka alkalmak egyike, hogy együtt mutatkoznak Moore Bruce Willistől született gyermekei, de az internetezők közül sokan nehezen akarták elhinni, hogy a 61 éves filmsztár lányaival, és nem húgaival érkezett az eseményre.

    „Fiatalabbnak néz ki, mint a lányai! Elképesztő!”

    „Demi és Bruce génállománya durva! Gyönyörű nők!”

    „Őrületes, milyen jól néz ki Demi. És ő mindhárom anyja!” – érkeztek a hozzászólások a képek alá, amelyen a másik két főszereplő, Margaret Qualley és Dennis Quaid is feltűnik.