Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy vakmerő hegymászó, aki rendszeresen kockáztatja az életét veszélyes mutatványok során, megmászott egy 120 méter magas felhőkarcolót csak a szabadmászásban, semmilyen biztonsági felszerelés nélkül.

  Alexis Landot a múlt hónapban osztotta meg a közösségi médiában a hihetetlen felvételt, amelyen mezítláb mászik fel a Tour Franklinre a szülővárosában, a franciaországi Párizsban. A 22 éves férfi csak egy farmer rövidnadrágot és egy pólót viselt, de az átlag embernek szorongató felvételeken jól látszik, ahogy a hatalmas üvegépület oldalán félelmet nem ismerően halad felfelé. A férfi mindössze 35 perc alatt jutott fel az épület legtetejére, ami elképesztő teljesítmény, ugyanakkor nem csak rendkívül veszélyes, de továbbra sem legális.

 •  

  Megállíthatatlanul menetel előre James Cameron filmje a mozikban, a rendező pedig már biztosan tető alá fogja hozni a folytatásokat is, amikről egyre több infó derül ki.

  Azt már korábban elárulták, hogy az Avatar 3-ban már nem Jake, hanem fia lesz a film narrátora, illetve megismerkedünk majd egy új na’vi törzzsel is, az úgynevezett Ash People-al, akik meglehetősen agresszív társaság lesz, és az óceánok helyett a vulkanikus környezetet preferálják.

  Az Avatar producere, Jon Landau megosztott néhány újabb érdekes részletet, amikből kiderült, hogy az Ash People vezére Oona Chaplin lesz, aki Talisa Starkot játszotta a Trónok Harcában.

  Karakterét Varangnak fogják hívni, és bizony rajta keresztül fogjuk megtapasztalni, hogy nem csak az emberek tudnak brutálisak lenni Pandorán.

 • Syahrul Ramadan természetfotós örökítette meg ezt az orángután kölyköt, aki mindent megtesz, hogy a fa tetejéről lógva a legjobb teljesítményt nyújtsa.

  Az indonéziai Jakartában megörökített orángutánhoz hasonló egyedek nagyon figyelmesek környezetükre és kíváncsiak. Az orángutánok karja hosszabb, mint a testük és ennek köszönhetően rendkívül jellegzetes mászástechnikát alkalmaznak. Ezt az aranyos látványt figyelve a fotós úgy döntött, hogy megörökíti a vakmerő orángutánt.

  „Láttam, ahogy ez az orángután kölyök sutácskán megpróbál elérni egy ágat, amire felmászhatna – mondta Syahrul – Gyakran csinálja ezt a fajta lógást és átkelést. Jó volt látni, hogy ilyen érdekes mutatványokat csinál, és nagyon boldog voltam, hogy meg tudtam örökíteni.”

 •  

  Pedro Pascal talán még soha nem volt olyan népszerű, mint most.

  lou
  Fotó: YouTube

  A Mandalorian és a The Last of Us sztárja végig söpört az interneten, hamarosan az SNL-ben lesz házigazda, de előtte még beugrott a The Tonight Show-ba is Jimmy Fallonhoz, ahol előkerült egy vicces sztori.

  Pascal ugyanis bevallotta, hogy nagyon izgult amiatt, hogy megkapja Joel Miller szerepét az HBO sorozatában, igy bekapott egy erősebb altatót, hogy át tudja aludni az éjszakát. Azonban miután bekapta a pirulát, érkezett a hívás, hogy övé a szerep, majd el is aludt utána rögtön.

  Másnapra azonban az egészből nem emlékezett semmire, és azt várta, hogy mégis mikor fogják értesíteni a döntésükről.