Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A hajtogatással készült pogácsa elkészítése időigényes, de hála a törődésnek, a tészta hihetetlenül omlós lesz, rétegeire lehet szedni.

  Mindenki szereti a sós vendégvárókat, különösképpen a sajtos finomságokat. Nagy kedvenc a sajtos rúd és a pogácsa, mely akkor a legjobb, ha a tészta bővelkedik sajtban és még harmadnap is omlós marad.

  A legjobb házi pogácsa hajtogatással készül, igaz, ez munkával jár, de megéri rászánni az időt, mert így készítve lesz igazán csodálatos. A finomság készítésénél legyen türelmes, a tésztát rendesen állítsa össze ezen részletes recept alapján. A hajtogatott pogácsa akkor szép, ha a tésztája alaposan át lett gyúrva.

  További receptekért keresse fel a sobors.hu-t, ha pedig még többet szeretne megtudni a különböző sajtfajták felhasználásáról, itt bővebben olvasgathat tippeket és trükköket.

 • Nagyon haragudott magára az üzletasszony.

  pt
  Fotó: TV2

  Érzelmes pillanatokban nem volt hiány a Farm VIP kedd esti epizódjában, mivel Lissák Lauránál és Polgár Tündénél is eltört a mécses. A piros csapat két tagja azután fakadt sírva, hogy egy erőnléti feladatban gyengébben teljesítettek ellenfeleiknél, ezért elvesztették a játékot, a megtermelt javaik egy részét tehát át kellett adniuk ellenfeleiknek.

  „Egy csapatért küzdöttél. Ezen lelkileg nagyon nehéz neked túltenni magad” – nyugtatta a táncosnőt Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolt, majd az üzletasszonyhoz fordultak, aki rögtön visszautasította bókjaikat.

  „Nagyon dühös vagyok magamra. Azért, mert nagyon szeretném megmutatni, hogy még 50 felett is még az ember számít” – nyelte könnyeit Polgár, míg társai kórusban biztosították őt arról, már sikerült neki bizonyítania.

 • Megszólalt a néhai énekes legkisebb fia.

  Néhány hete már annak, hogy eladósorba került Zámbó Jimmy csepeli otthona, amelyet közel 130 millióért hirdetnek. A családtagok ennek kapcsán korábban már megszólaltak, akkor kiderült, a legendás énekes otthona már 23 éve a felesége és a fiaik, Adrián és Szebasztián tulajdonában van, de csak előbbi kettő él abban. Most Zámbó Adrián körbevezette a Mokka stábját a házban, illetve reagált azokra a találgatásokra, hogy miért szeretnének megválni a szeretett otthonuktól.

  Mostanában mindenféle híresztelés szárnyra kapott, úgyhogy szeretném leszögezni: nem anyagi okokból adjuk el a házat. Egyszerűen csak tényleg nagy kettőnknek édesanyámmal. Több mint 200 négyzetméter, plusz egy hatalmas kert, aminek gondját kell viselni, és erre nekünk már nincs kapacitásunk

  idézi a néhai énekes fiát a story.hu.

  Mint mondta, az ingatlant azonban nem az ereklyékkel és a berendezéssel együtt árulják, azokat mindenképpen viszik magukkal.

  A rózsafa berakású antik bútorok maradnak, ha igényt tartanak rájuk. De a trónt, az asztalt, a lemezeket, a díjakat mindenképpen visszük magunkkal. Ezeket nem lehet megvenni

  – árulta el Adrián, aki hozzátette: nem hátrány, ha szimpatizáns az új tulaj, persze ez nem kikötés, de szeretnék olyannak eladni, aki megbecsüli a házat. Azt sem szeretnék, ha lerombolnák, vagy múzeummá alakítanák át, de tudják, ebbe már kevés beleszólásuk van.

 • De azzal nagyon.

  Mikes Anna birkatürelmű emberként ismerte meg a Dancing with the Stars című show-műsorra való felkészülés során Krausz Gábort, aki maga sem tagadja, hogy elég nehéz kihozni őt a sodrából. A sztárséf azt mondja, csak néhány kivétel akad, amivel fel lehet idegesíteni őt, de a táncosnőnek ez még nem sikerült. Ez abból a videós interjúból derült ki, melyben Krauszékat arról faggatták a TV2-n, hogy mennyire ismerik egymást.

  „Gábor nagyon türelmes ember. Szóval szerintem tényleg valami nagy dolognak kellene történnie, amivel ki tudnálak akasztani. Erre még nem volt példa. Mondjuk, én türelmetlen vagyok, és amikor türelmetlen vagyok, az neki nem tetszik. De, mondjuk, ebből nagyon nagy vita nem szokott lenni. Nagyon birkatürelme van” – mondta el táncpartneréről Mikes, mire Krausz átvette a szót.

  Mondjuk, ha a hajamba beletúrsz, vagy éppen a hajam elmegy, arra tudok morcos lenni. De amúgy másra nem

  – vallotta be a séf, aki a táncosnővel egészen a Dancing with the Stars döntőjéig menetelt.