Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Le sem tagadhatná híres édesapját Zsombor.

  Tegnap ünnepelte 20. születésnapját Homonnay Zsolt és Polyák Lilla idősebbik fia, akit édesanyja Instagram-oldalán köszöntött fel néhány közös fotóval.

  Igen, Zsombor 20 (!!!) éves. A kisfiam, aki mostanra nagyon menő felnőtté cseperedett. És igen, két dunkin donut a tortája, mert nem ez volt a fontos, hanem (újabb bakancslistapipa) hogy át tudtam »ugrani« hozzá Torontóból New Hampshire-be, és vele lenni a születésnapján, mert »egy köpésre« van

  – fogalmazott a színésznő itt található bejegyzésében, ami alatt követői sorra gratuláltak nekik.

  Zsombor – ahogy azt Polyák Lilla nemrég Vujity Tvrtkónak adott interjújában elmesélte – két éve az Amerikai Egyesült Államokban tanul teniszösztöndíjjal, ez volt a fő oka annak, hogy Gömöri András Mátéval ők is az észak-amerikai kontinensre költöztek.

 • Még csak 9 éves volt, amikor először színpadra állt.

  Elragadó felvételt osztott meg közösségi oldalán Szandi a kilencéves önmagáról, amiben élete első fellépésén Jimmy Osmond Mother című dalát énekelte el közönség előtt. Az énekesnő mostanság gyakran oszt meg nosztalgikus hangvételű posztokat, amelyeket követői egyébként imádnak.

  „Testvérem, Viki Toldy Mária énekstúdiójába járt hangképzésre. Mivel még kicsi voltam, nem tanulhattam nála énekelni, de lehetőséget kaptam, hogy a tanítványai előadóvizsgáin színpadra lépjek. 9 éves voltam az első szereplésnél. Ezen a felvételen Édesanyámnak énekeltem Jimmy Osmond Mother című dalát, Apu pedig remegő kézzel vette fel” – írja a videó mellé az énekesnő, akit zongorán idősebb Malek Miklós, a doboknál pedig Debreczeni Csaba, a Bergendy-együttes egykori dobosa kísér.

  (via Blikk)

 • A szállásadója most mindenről beszámolt.

  Zendaya kétséget kizáróan napjaink egyik legismertebb színésznője, aki egyébként gyakran szokott Magyarországra látogatni, legutóbb a Dűne folytatását is hazánkban forgatta. Mint az RTL videójából kiderült, a hollywoodi sztárok gyakran keresik fel Czeglédi Laurát, akit A Város Királynőiből ismerhetünk, hogy nála szálljanak meg egy-egy forgatás ideje alatt. Az üzletasszony most elárulta, hogyan is viselkedik egy olyan világsztár az itt tartózkodása alatt, mint Zendaya.

  Szerintem Zendaya azért is különleges, mert nem csak tehetséges, hanem mert vele csak jó tapasztalatom van. Egy nagyon szerény, egy kedves, egy nagyon rendes lány volt. Persze ide járt hozzá a Timothée Chalamet, aki szeretett volna hozzánk költözni, de pont kiadtuk minden házat. 

  – mondta Czeglédi, aki hozzátette: a világhírű színésznőt rengeteg biztonsági személyzet őrizte, ezért nem egyszerű a közelébe kerülni.

  Tom Holland is itt volt vele. Olyanok voltak, mint a szellemek, semmit nem lehetett észre venni abból, hogy ők ekkora világsztárok. Rengeteget forgattak, láttuk őket elmenni, de sokszor nem is tudtuk, mikor jöttek haza. Tényleg csak azt láttam, hogy baromi cukik együtt, és mindig együtt mozogtak Hollanddel.

  – tette hozzá.