2024. június 23. 21:00 ÉLŐ
Svájc 0
Németország 0
Frankfurt Arena III. forduló
2024. június 23. 21:00 ÉLŐ
Skócia 0
Magyarország 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Már rá sem lehet ismerni az ebre, melyet a világ egyik legcsúnyább kutyájának emlegettek.

    gizmo.png
    Fotó: Reddit

    Elhanyagolt külseje miatt nem sok bizalmat nyert el, ám egy kedves nőnek köszönhetően végül szerető kezekben találta magát Gizmo, a kóbor kutya. Az eb történetéről eredetileg egy Reddit-bejegyzésben lehetett olvasni, melyből kiderült, hogy gazdira találásának nem sok esélyt adtak az őt ideiglenesen befogadó állatmenhelyen, egy napon azonban mégis rátalált a szerencse.

    Csak egy kis szeretet kellett ahhoz, hogy Gizmo rendbe jöjjön, sőt: már rá sem lehet ismerni. Örökbefogadója nem csupán kutyakozmetikushoz vitte az ebet, de annak viselkedése is megváltozott a sok törődésnek köszönhetően.

    A menhelyi dolgozóknak muszáj volt így leborotválniuk a szőrét, mert az össze volt állva csomókba. A férjemet külön meg kellett győznöm arról, hogy Gizmo amúgy nagyon aranyos, leszámítva azt, ahogy kinéz. Azt mondta, hogy ő a legrondább kutya, amit valaha látott, a kistestű ebekért egyébként sincsen oda. Végül nekem lett igazam, és a férjem is megszerette Gizmót

    – mesélte a nő, aki első látásra beleszeretett Gizmóba, akiről az előtte-utána fotókat alább lehet látni, csak lapozni kell.

    (via DailyStar)

  • A 39 éves nő kitart férje mellett. Mégiscsak három „gyermeket” nevelnek együtt.

    Egy 39 éves brazil nő nem mindennapi története borzolja a kedélyeket az interneten, aki azzal vált ismertté, hogy egy életnagyságú rongybabával él együtt. Meirivione Rocha Moraes nem csak, hogy beleszeretett a Marcelo névre keresztelt figurába, de 2021-ben feleségül is ment hozzá, s ha ez még nem lenne elég, szerelmük gyümölcseke három rongygyermek lett, akiket együtt nevelnek.

    Kapcsolatuk legújabb fejleménye az, hogy a „férfi” félrelépett. Meirivione Rocha Moraes úgy látta jobbnak, ha megbocsát a férjének, mert az állítólag tíz férfit is kitesz.

    A nő állítása szerint pont ugyanúgy élnek, mint bármelyik másik család.

    „A kapcsolatunk és a mindennapi életünk ugyanaz, mint a többi családé, azzal az egyetlen különbséggel, hogy kemény munkát jelentenek számomra. Marcelo mozgássérült, nincs lába, Marcelinho törpe és a lányok is lehet törpék lesznek" – magyarázta korábban a La vida sin filtros (Szűrők nélküli élet) című brazil műsorban Moraes, aki korábban hús-vér férfiakkal is járt, egyiküktől két gyermeke is született.

    Nemrég Spanyolországban nyaraltak, melyről a videó itt is megtekinthető.

    (via Bors)

  • Ez aztán tényleg hajmeresztő átalakulás.

    Hamar bejárta a TikTokot az a rövid videófelvétel, amelyben egy férfi egy fodrász segítségét kérte kopaszsága orvoslására. Scott Westwood úgy meséli, hogy körülbelül tíz évvel ezelőtt kezdett hullani a haja, ami nagyon elkeserítette. Frizurája nélkül már nem volt önmaga, sőt: munkahelyét is elvesztette, s a hölgyek sem találták vonzónak a kopaszodó fejtetőjét. 

    Haj nélkül nem vagyok önmagam. Már párszor kopaszra lettem nyírva, mégsem tudom megszokni. A fejemben még mindig dús hajjal látom magam. (...) Nem rajtam múlik, hogy kihullik-e a hajam vagy sem. A legtöbb ember azt mondja nekem, hogy borotváljam le, jó lesz az így. De színészként ez nem így megy, rengeteg munkától estem el a hajam miatt. A nők pedig a hajam miatt nem akarnak randira jönni velem

    – fejtette ki Westwood, aki a hajpótlás mellett döntött, amely aztán megváltoztatta az életét.

    @novocabelohair @Kazascoot hair transformation ✂️@Mr Cabelo 🛠️ @Artero Hair Tools #hairtransformation #hairsystem #hairsystems #novocabelo ♬ Magic (Instrumental) - Jon Worthy

    (via Mirror)

  • Spanyolországból osztott meg fotókat a 60 éves színésznő.

    Détár Enikő az Instagram-oldalán árulta el követőinek, hogy tíz évvel fiatalabb párja, Kiss Péter egy spanyolországi utazással lepte meg őt a napokban. A 60 éves színésznő nem is habozott, rögtön posztolt is két tengerparton készült bikinis fotót magáról.

    Napsütés, tenger, szeretem napok. Péterem lépett meg a közös nyaralással. Igen, nagyon feltölt és hálás vagyok az együtt töltött pihenésért. Ti is úgy érzitek. bár a számláló lényegesen többet mutat, de belül a lelketek megállt és jóval fiatalabb?

    – vetette fel a kérdést Détár, akit követői sorban dicsértek.