2024. június 29. 18:00
Svájc
Olaszország
Olympiastadion Nyolcaddöntő
2024. június 29. 21:00
Németország
Dánia
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Nagyon várják már a legkisebb családtagot.

    Képernyőfotó 2024-06-29 - 9.46.32.png
    Fotó: instagram

    Hatalmas a boldogság Katherine Schwarzenegger és Chris Pratték családjában, amely hamarosan új taggal bővül:

    az írónő harmadik közös gyermekükkel várandós.

    A gólyahírről egy, a sztárpárhoz közelálló forrás mesélt először a People magazinnak, ám azt egyelőre nem tudni, mikor érkezik Arnold Schwarzenegger legkisebb unokája, ahogy a baba neme sem ismert még. 

    Prattnak előző feleségétől, Anna Faristől született egy fia is, Jack, aki már 11 éves, Schwarzeneggerrel közös lányaik, Lyla Maria és Eloise Christina pedig már három- és kétévesek.

  • Népszerű filmek és számítógépes játékok, amelyek másképp is megvalósulhattak volna: az Abandoned Films Facebook-oldal pontosan ezt nyújtja AI-alapú képszerkesztőkkel/képgenerálókkal és a Photoshop segítségével.

    Többek között – több mint harminc képen – megalkották A Gyűrűk Ura: A két torony című történetet, mintha a 20-as években készült volna fekete-fehér néma filmként. A eredmény: bámulatba ejtően élethű. Íme:

    A trilógia első részét is „legyártották” ugyanebben a stílusban:

    Az oldalon bőven van még mit nézni: újragondolt Robotzsaru, Batman, Szárnyas fejvadász, Az ötödik elem, az Alien, a Mátrix, illetve olyan számítógépes kultjátékok is új „formát” kaptak, mint a Diablo vagy a Warcraft.

  • A Kalifornia állambeli San Joséban két aranyos rókakölyköt kaptak lencsevégre, amint összeölelkeznek, és egymás társaságában mókáznak. Az egy alomból származható kis rókákat egy külvárosi golfpálya közelében látták játszani. Becslések szerint körülbelül 11 hónaposak lehetnek. Ez egyébként azaz időszak, amikor a kölykök kilépnek szüleik árnyékából, és kimerészkednek, hogy onnantól saját útjukat járják.

    Egy kifejlett vörös róka élettartama a vadonban körülbelül három-négy év, fogságban pedig akár 15 év is lehet. Ezeket az imádnivaló képeket Joe Moreno, a kaliforniai Santa Cruzban élő természetfotós készítette. „Igyekszem legalább 30-40 méternyi távolságra maradni a vadon élő állatoktól, amelyeket fotózok. Tíz perccel napfelkelte előtt érkeztem a helyszínre, ők akkor már javában talpon voltak és szaladgáltak. Csodálatos élmény volt megfigyelni, ahogy egymással játszanak. Gyönyörű állatok.”