Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Tényleg nem árt nyitott szemmel járni most Budapesten, a magyar fővárost ugyanis ellepték a világsztárok. Legutóbb a Budán kondizó Uma Thurmanről számoltunk be, most pedig a Puskin Mozi Facebook bejegyzésére lett figyelmes a Blikk – mint kiderült, Kate Winslet és Alexander Skarsgard is náluk jártak szombaton, hogy ott tekintség meg a LEE című film stábvetítését. A film sztárjai örömmel fotózkodtak a művészmozi kollégájával is.

    Az egyébként szintén Magyarországon (és Horvátországban) forgatott dráma főszereplőjét, a modellből lett második világháborús fotóriporternő Lee Millert Winslet alakítja, míg férje, Roland Penrose szerepében Skarsgardot láthatják a nézők.

  • Hat éve már, hogy Liptai Claudia hozzáment Pataki Ádámhoz, akivel azóta is boldog házasságban élnek. A színésznő és férje gyakran mesélnek kapcsolatukról, nemrég például eljegyzésük történetét osztották meg a Sláger Reggel hallgatóival, de a ejtettek már szót a ráadióműsorban sokszor még mindig tabunak számító párkapcsolati nehézségekről is. Így tett legutóbb cukrász is:

    „Pont tegnap történt, hogy már parázs hangulatra értem haza. Aztán valamit csináltam otthon, ami még jobban begyújtotta az egészet. Nem vagyunk álszentek, vannak szép dolgok, de olykor hangos viták is. Ezeket tudni kell kezelni, ahogy azt is fel kell ismernie az embernek, melyek azok a helyzetek, amikor jobb csöndben maradni” – idézte a Femina Patakit.

  • Bizony, nem egy színész, hanem egy animált figura alakítja majd a popsztárt.

    A tavaly Budapestet is megjárt Robbie Williams lesz a követekző zenész, akiről életrajzi film jelenik meg, Better Man címmel. Bob Dylan, Elton John vagy a Queen Freddie Mercuryja után most a Take That egykori sztárjának karrierjét követhetjük nyomon a nagyvásznon, meglehetősen egyedi módon, hiszen az 50 éves énekes-dalszerzőt nem egy felkapott színész, vagy egy tehetséges újonc,

    hanem egy animált majom alakítja majd.

    Bizony, a főszereplőt egy CGI-állat lesz, amit főleg maga Williams ihletett, miután egy interjúban elárulta, ha bármilyen állat lehetne, valószínűleg majom lenne. Ennek (valamint a Me and my Monkey című dalának) köszönhetően osztották rá a caption motion technikával forgatott produkció címszerepét, és ahogy azt megszokhattuk, a történet ezúttal is Williams gyerekkorával indul majd, ahol kismajomként láthatjuk majd a későbbi popsztárt.

    A kölyök Robbie-t Jonno Davis-, míg az idősebb verziójú majmot maga az énekes szólaltatja majd meg, de további fontos szereplőként feltűnik Steve Pemberton, Damon Herriman és Raechelle Banno is. Az Ausztráliában és az Egyesült Államokban karácsonykor debütáló film első előzetese itt tekinthető meg: