A Real 1000 európai kupa gólnál jár

2014.09.16. 20:57
új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Bátran letámadják a Juventust, ami bizony több hibát is elkövetett eddig labdakihozatal közben. Kockázatos, de akár jó taktika is lehet ez a svédektől.

  • mindenhol, egyetlen gólunk van, a Benfica-Zenit meccsen.

  • Streller lépett ki majdnem ziccerben, egyelőre majdhogynem borzalom, amit a madridiak csinálnak.

  • A gyorsan bekapott gól felrázta őket, két gyors fejes egymás után a portugáloktól, de egyik sem volt igazán veszélyes.

  • A frissen igazolt horvát az, aki lent maradt Görögországban, mintha a fejét nézték volna, lehet, hogy agyrázkódása van, esetleg valamelyik arccsontja törhetett. Griezmann már melegít.

  • André Villas-Boasnak egyelőre úgy tűnik, sikerül megtörnie az átkot, miszerint az oroszoknak nem megy a Benfica ellen. Hulk kapott fantasztikus keresztlabdát Satovtól, majd hanyag mozdulattal emelte át a kapus fölött a labdát. 1-0 a Zenitnek.

    Hulk gólja a Benficának
  • Az Atléti egyik játékosát kell ápolni, ráadásul hordágyon kell majd levinni.

  • Az imánt Welbeck lógott meg majdnem egy kontrával, most pedig Gerrard beívelt szabadrúgásánál kellett tisztázni a bolgároknak. A vendégek egyértelműen kontrára rendezkedtek be különben, de gyorsak a liverpooli védők.

    Az újonc kapusnak is volt már izgulni valója, egy rövid hazaadásra robbant rá Coutinho, de sikerült tisztázni.

  • Ilyet sem gyakran látunk, az viszont nem ekkora meglepetés, hogy védekeznek. Beszorulnak az első percekben Dortmundban.

  • 8 országban, 8 városban. De vajon hol lesz az első gól? És ki lövi? És meddig kell rá várni?

  • Jürgen Kloppot parodizálta, ráadásul pont az alanya mulatott a legjobban rajta.

  • Galatasaray: Muslera - Sari, Kaya, Chedjou, Alex Telles - Inan, Felipe Melo, Dzemaili - Ylmaz, Sneijder, Pandev

    Anderlecht: Roef - Najar, Mbemba, Nuytinck, Deschacht - Conté, Defour, Tielemans, Acheampong, Preat - Mitrovics.

    Mitrovicsra érdemes lesz odafigyelni a belgáknál, rajta (is) múlhat, ha nem a papíron jóval erősebbnek festő Galata nyer.

  • Benfica: Artur Moraes - Pereira, Luisao, Jardel, Eliseu - Salvio, Pérez, Szamarisz, Gaitán - Lima, Talisca

    Zenit: Logyigin - Szmolnyikov, Lombaerts, Garay, Criscito - Satov, Javi García, Wistel - Hulk, Danny, Rondón

    Garay a kezdőben korábbi csapata ellen, amely főleg a középpályában bízhat majd. Orosz csapat még nem verte idegenben a Benficát, Hulkéknak hatmeccses sorozatot kellene megtörnie.

  • Monaco: Szubasics -  Fabinho, Ricardo Carvalho, Raggi, Kurzawa - Ferreira Carrasco, Kondogbia, Toulalan, Moutinho, Ocampos - Berbatov

    Leverkusen: Leno - Jedvaj, Toprak, Spahic, Boenisch - Bellarabi, Bender, Castro, Szon - Calhanoglu - Kiessling

    Mindkét oldalon a támadósor jóval erősebb, mint a védelem, sok gól várható tehát.

  • Real Madrid: Casillas - Nacho, Sergio Ramos, Pepe, Marcelo - Modric, Kroos - Cristiano Ronaldo, James Rodríguez, Bale - Benzema

    Basel: Vaclík - Schär, Samuel, Suchy - Xhaka, El Nenny, Frei, Safari - González, Zuffi - Streller

    Carlo Ancelotti tavaly alig akarta kapuba tenni Casillast, bárhogy könyörögtek neki, idén viszont ki sem veszi onnan, habár már pont ezt kérik tőle. A védelemben Arbeloa annyira rossz volt az Atlético ellen, hogy amíg Dani Carvajal sérült, a jelek szerint Nacho lesz a jobbon. A svájciaknál a veterán, 36 éves Walter Samuelnek visszatérés ez a meccs, hiszen ő korábban játszott a Realban.

  • Liverpool: Mignolet - Manquillo, Lovren, Sakho, Alberto Moreno - Henderson, Gerrard, Lallana - Sterling, Coutinho, Balotelli

    Ludogorec: Borjan - Junior Caicara, Moti, A. Alakszandrov, Minev, - M. Alekszandrov, Djakov, Andrianantenaina, Misidjan - Marcelinho - Bezjak.

    Balotelli kezd a Poolban, hiszen Sturridge sérült, de a hétvégén részben pihentetett Sterling is a kezdőben. A selejtező hőse, a román Moti a kezdőben a bolgároknál, de nem a kapuban.

  • Juventus: Buffon - Cáceres, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Pogba, Marchisio, Asamoah, Evra - Llorente, Tévez

    Malmö: Olsen - Tinnerholm, Johansson, Halsti, Helander, Konate - Eriksson, Adu, Forsberg - Rosenberg, Thelin

    A norvég Olsen a svédek kapujában sok munka előtt állhat, mert bár se Pirlo, se Vidal nem játszik a Juventusban, így is borzasztóan erős a kezdőjük, főleg a Tévez-Llorente csatársor, amivel erőben is nehéz lesz felvenni a versenyt.

  • Borussia Dortmund: Weidenfeller - Durm, Szubotics, Papasztatopulosz, Schlemzer - Kehl, Bender - Aubameyang, Mhitarjan, Grosskreutz - Immobile.

    Arsenal: Szczesny - Bellerin, Koscielny, Mertesacker, Gibbs - Arteta, Wilshere, Ramsey, Alexis Sánchez, Özil - Welbeck.

    Sok a sérült a Dortmund védelmében, Durmnak át kellett mennie balról jobbra, de segíthet nekik, hogy Kehl és Bender is egészséges. Az angoloknál inkább elöl vannak hiányzók, de ez a középpálya Welbeckkel együtt azért nagyon veszélyes még mindig.

  • Olympiakosz Pireusz: Roberto Jiménez - Elabdellaoi, Botía, Abidal, Masuaku - Maniatisz, Kasami, Milivojevics, Affelay - Domínguez - Mitroglu.

    Atlético Madrid: Oblak - Juanfran, Godín, Miranda, Ansaldi - Arda Turan, Mario Suárez, Gabi, Koke, - Raúl García, Mandzukic.

    A görögöknél újra a kezdőben az a Mitroglu, akit még tavalyi szezonban adtak el a Fulhamnek, de a nyáron visszavették kölcsönbe, és mostanra hozták játékformába. A spanyoloknál a szlovén Oblak véd, akit a Benficától vettek és eddig idén Moyá mellett még nem sok lehetőséghez jutott.