új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Jobbra, laposan, nem tökéletesen helyezte, de Neuer nem jó irányba ment, vezet a Porto 1-0-ra.

    Quaresma vs. Bayern, 1-0
  • Jackson Martínez zavart oda Xabi Alonsónak, el is vitte a labdát, Neuer mellett is megpróbált elmenni, de elakadt a kapusban. Neuer sárgát kapott, máris büntető.

  • Mindjárt indul a párizsi meccs is.

  • szóval ha esetleg elhúznának 2-0-ra a meccs elején, megkeresem, hol érdemes megtenni a döntetlent.

  • Paris Saint-Germain: Blaise Matuidi, Gregory van der Wiel.

    Barcelona: Senki.

    Porto: Alex Sandro, Danilo, Óliver Torres, Maicon.

    Bayern München: Jerome Boateng.

    Vastagon szedtük azokat, akik a kezdőcsapatban vannak.

  • Paris Saint-Germain: Sirigu – Van der Wiel, Thiago Silva, Marquinhos, Maxwell – Rabiot, Cabaye, Matuidi – Lavezzi, Cavani, Pasotre. Cserék: Kimpembe, Douchez, Camara, Lucas, Bahebeck, Figne, David Luiz.

    Barcelona: Ter Stegen – Martin Montoya, Piqué, Mascherano, Jordi Alba – Rakitic, Busquets, Iniesta – Suárez, Messi, Neymar. Cserék: Xavi, Pedro, Rafinha, Bravo, Bartra, Adriano Correia, Mathieu.

    A PSG-ben David Luiz csak annyira jött helyre, hogy a kispadra üljön le, őt Marquinhos pótolja középen. A középpályán Cabaye és Rabiot kerültek be, elől pedig Lavezzi az új ember, bár ő a legutóbbi két meccsen is keződ volt.

    A Barcelonában kimaradt Mathieu a védelemből, de más meglepetés nincs.

  • Porto: Fabiano – Danilo, Maicon, Martins Indi, Alex Sandro – Herrera, Casemiro, Óliver Torres – Ricardo Quaresma, Jackson Martínez, Brahimi. Cserék: Hernani, Rúben Neves, Quintero, Aboubakar, Reyes, Helton, Evandro.

    Bayern München: Neuer – Rafinha, Boateng, Dante, Juan Bernat – Lahm, Xabi Alonso, Thiago Alcántara – Müller, Lewandowski, Götze. Cserék: Pepe Reina, Rode, Badstuber, Weiser, Lucic, Pizarro, Guadino.

    Vállalta a kezdés a kolumbiai Jackon Martínez, aki a portugálok legveszélyesebb játékosa, ez pedig mindenképp jó jel számukra.

    A németeknek viszont nem az, hogy a cserejátékosaik átlagosan 313 percet játszottak eddig idén, ami három és fél meccsnek felel meg, nincsenek tehát túlzottan formában a kispadon, és a szükség lenne rá, meccset eldöntő embert sem tudna behozni Guardiola. Két kapus ül a padon, az osztrák Ivan Lucic a Bayern 2-ben szokott csere lenni.

  • A PSG sorban 33 európai kupameccsen nem kapott ki otthon, utoljára 2006-ban, nagy meglepetésre a Hapoel Tel-Aviv verte őket 4-2-re az UEFA Kupában. Összességében a spanyol csapatok ellen is jól állnak, mert hat győzelem, négy döntetlen és csak egy vereség a mérlegük ellenük otthon.

    Ami a Barcelonát illeti, a legutóbbi kilenc idegenbeli meccsükből ötöt nyertek, míg Franciaországban tökéletesen kiegyensúlyozott a teljesítményük 3-3 győzelem, döntetlen és vereség van a történelmükben. Az utolsó győzelem viszont nem ma volt, a 2001-02-es sorozat csoportkörében verték 3-2-re a Lyont.

  • A selejtezővel egyött négy nyert és egy döntetlenre végződött meccse van otthon a Portónak idén a BL-ben. A német csapatok ellen 7-3-3 a mérlegük hazai pályán.

    A Bayern 10-ből hatot nyert a legutóbbi idegenbeli meccseken, és a negyeddöntőkben sem sokat szoktak rontani, mert 25-ből 16-szor továbbmentek. Portugáliában pedig még ki sem kaptak portugál csapattól, oda-visszavágós mérkőzéseken.

  • Amikor szeptember 30-án 3-2-re nyert a PSG a Barcelona ellen Párizsban, Zlatan csak a lelátón ült, ahogy most is. Akkor David Luiz, Marco Verratti és Blaise Matuidi lőtték a franciák góljait, de az előbbi kettő sme játszhat. A Barcelonában egy fontos hiányzó volt: Luis Suárez, aki akkor még eltiltását töltötte.