Keresés

31 találat az Indexről, és a környékéről.

2023. november 29., 00:04

A lomok utolsó útja A lomok utolsó útja

A rendszeres városi szemétszállítás gyakorlattá válása modern jelenség, Európában rendszerint a 19. században vált általánossá a lomtalanítás intézménye is. Nagyképes anyagunkban érdekességeket tudhatunk meg a fővárosi köztisztaság múltjából és jelenéből, a cikk végén pedig kiderül, hogy hogyan szerezhetünk fillérekért jó minőségű bútorokat.

2023. október 5., 00:00

Füstmentesen a fenntartható közlekedésért Füstmentesen a fenntartható közlekedésért

Sokan tisztában vannak azzal, hogy a jövő az elektromos autózásé, mely nem csak pénztárcabarátabb, de sokkal zöldebb megoldást is jelent a hagyományos közlekedéshez képest. Felmerül ugyanakkor a kérdés: az elektromos autók valóban hatékony szereplői a környezetre gyakorolt ártalmak csökkentésének? Következő cikkünkben többek között erre keressük a választ.

2023. március 24., 01:04

Elég okos, hogy játsszon a tűzzel? Kvíz! Elég okos, hogy játsszon a tűzzel? Kvíz!

Elektromos eszközöket mindannyian használunk, és sajnos nagyon sokan dohányzunk. Ez csak két példa a tűzveszélyes dolgok közül. Ön tudja mit kell tennie, hogy lakása biztonságban legyen a tűzesetektől? Tesztünkből kiderül!

2023. február 21., 00:16

Ne égessük magunkat! Ön hány helyes választ tud? Ne égessük magunkat! Ön hány helyes választ tud?

A nemrégiben elindult Füstmentes városért kampány felhívja a figyelmet arra, hogy apró lépésekkel is sokat tehetünk a környezetünkért. Kvízünk kitöltése is lehet egy lépés egy olyan világ felé, ahol a mindennapjaink része az ártalomcsökkentés. Ön hány kérdésre tudja a helyes választ?

2022. december 28., 00:02

Tegyünk együtt egy füstmentes városért! Tegyünk együtt egy füstmentes városért!

Ki ne ismerné a legendás western filmeket? Talán Ön is ábrándozott arról, hogy egyszer lehet western hős. Azt gondolja, hogy ez csak ábránd? Pedig lehetséges! Mutatjuk, hogyan!