Keresés

16 találat az Indexről, és a környékéről.

Széttrükközték magukat az idén az amerikaifutballban, és imádtuk

Széttrükközték magukat az idén az amerikaifutballban, és imádtuk

2016.12.25. 23:53 Módosítva: 2016-12-27 08:59:10
286
A Kansas játékost álcázott a pályán, Roethlisberger állva hagyta a Dallast, máshol apró futó bújt el a fal mögött. De melyik volt a legjobb 2016-ban?
A szupersztárból kivert kutya lett

A szupersztárból kivert kutya lett

2015.11.19. 23:53 Módosítva: 2016-02-19 14:01:30
130
Két éve minden a tetovált kétméteres Colin Kaepernickről szólt az NFL-ben, Super Bowlban is játszott. Idén összeomlott, a csapattársait irritálja, és 100 millió dollárt bukhat a szezon után. Hogy zuhanhatott ekkorát?

2014. december 30., 18:09

Miért hagyja ott valaki NFL-t a college-ért?

Megéri?
Miért?
És Harbaugh négy ilyen év után minek ment el egy olyan egyetemi csapathoz, ami egyáltalán nincs a csúcson?  Vasárnap éjjel végre lezárult a hetek óta tartó Jim Harbaugh-szappanopera, a San Francisco 49ers és az edző közös megegyezéssel szerződést bontott, kedden pedig már be is jelentették a Michigan Wolverines egyetemi csapat következő edzőjeként az ötvenegy éves edzőt. Sokak számára érthetetlen döntés volt: egy jó NFL-es karrier után ugyan minek menne vissza valaki a college-ba? Először is azt érdemes tisztázni, hogy a vissza vagy a visszalépés szavak használata nem igazán indokolt.  A kötődés, a legfontosabb  Az ohiói születésű Harbaugh Ann Arborban, a Michigan Wolverines városában élt kilenctől tizenhat éves koráig, az apja a csapatnál volt edző éveken át, Jim pedig a Michigannél volt egyetemi játékos, innen draftolta őt az első körben a Chicago Bears, és miután kiderült, hogy az egyetemi csapat nagyon szívesen várta volna vissza, azóta a sajtóban is több olyan hír keringett, hogy Harbaugh családja is azt szeretné, vállalja el az állást.

2014. december 24., 17:29

Elhalmozzák szajréval a bowl-játékosokat

Mivel ma van a karácsony, amit természetesen minden normális ember sörrel a kezében a tévé előtt tölt, hisz ma is vannak meccsek, (jelesül: a Hawaii Bowl, a Fresno State és a Rice, illetve a Bahama Bowl a Western Kentucky és a Central Michigan részvételével), mi sem lenne ideálisabb téma, mint megemlékezni arról, hogy milyen úri cuccokat kapnak a rangosabb bowl-meccseken részt vevő játékosok.

2013. május 27., 13:24

Jim Harbaugh Indianapolisban száguldozott

A 49ers-edző Jim Harbaugh a kilencvenes évek közepén három szezont húzott le az Indianapolis Colts irányítójaként, most visszatért a városba a hétvégi Indy 500-as futam miatt, ahol komoly szerepet kapott, ő ült a pilótákat a rajt előtt felvezető autó kormánya mögött.