Legfrissebb

Keresés

122 találat az Indexről, és 11 a környékéről.

2023. október 10., 00:07

Ön is besokallt már a felesleges repoharaktól? Itt a megoldás! Ön is besokallt már a felesleges repoharaktól? Itt a megoldás!

Az eddig leginkább elterjedt rendszereknél betétdíjat kellett fizetni, amiért cserébe egy tokent vagy zsetont kaptunk. Egy új megoldással a visszaváltani kívánt repoharat a visszaváltó ponton a betétdíj összege direktben, egy érintéssel a bankkártyánkra érkezik. Természetesen a megoldás minden érintésmentes bankkártyára és eszközre vonatkozik, mutatjuk a részleteket.

2022. december 7., 00:21

Kirobbant a dermedtségből, ha összeszedjük a flakonokat az erdőben Kirobbant a dermedtségből, ha összeszedjük a flakonokat az erdőben

Kár lebecsülnie önmagát! Kutatások igazolják, hogy nincs igaza, ha ezt hiszi. Sőt, a normakövetési hajlamunk miatt akár másokat is meggyőzhet erről, elég csak példát mutatnia. Így kap értelmet hosszabb távon a vegán étrend, a biciklizés, a second hand vagy a komposztálás, egyúttal így biztosíthat jobb életet gyermeke számára, plusz költségek nélkül. Szóva, úgy érzi, túl kicsi ehhez?

2021. december 30., 00:04

100 millió fa egy bolygóért 100 millió fa egy bolygóért

Az erdők jelentik Földünk tüdejét. Sajnos a világ zöldterületei egyre csökkennek, de egy igazán nemes kezdeményezés azt tűzte ki célul, hogy 100 millió fát ültetnek a legsérülékenyebb területeken lévő erdőkbe.

2021. június 29., 00:06

Sok kis- és középvállalkozást lendíthet fel a digitális átállás Sok kis- és középvállalkozást lendíthet fel a digitális átállás

Az utóbbi időszak nehézségei jól rávilágítottak arra, hogy változásra van szükség. A digitális megoldások a vállalkozások életét is megváltoztathatják, most ráadásul rengeteg segítséget kaphatnak ahhoz, hogy az új igények és körülmények kihívásait könnyedén kezeljék.

2020. december 22., 00:00

Új korba lépnek a mindennapi fizetések Új korba lépnek a mindennapi fizetések

Január 1-jétől új korszak veszi kezdetét a mindennapi fizetések terén, hiszen ezentúl minden olyan boltban, ahol online kassza működik, elektronikus módon is biztosítani kell a fizetés lehetőségét. 2021-től tehát még több helyen fizethetünk bankkártyával, vagy éppen okostelefonunk segítségével. Mondjuk a részleteket!

2020. december 12., 13:07

Ki diktálja a tempót pénzügyekben? Ki diktálja a tempót pénzügyekben?

A digitalizációnak köszönhetően jelentősen megváltoztak a bankolási szokásaink, a pandémia pedig még inkább ráerősített erre a folyamatra. Az innovatív megoldások kényelmesebbé tették az életünket, ugyanakkor ki is élezték a bankok közötti versenyt. És hogy ki lesz a nyertes? Izgalmas válaszokkal készültünk!

2019. november 14., 06:56

Mitől lesz izgalmas ma egy könyvesbolt? Mitől lesz izgalmas ma egy könyvesbolt?

Rengeteget változott az, ahogy egy üzlet kinéz, a Libri Év Kereskedője díjat nyert boltjában például kortárs kávéházi hangulatot akartak teremteni. Négy funkciót is betölt - könyvesbolt, kávézó, átvételi pont és közösségi tér - az eladók képzett baristák is. Praktikus és menő, hogy az eladó átadja a csomagot, és utána megfőzi a kávét, vagyis végigkísér a folyamaton.

2019. november 12., 06:41

Pontgyűjtés helyett valódi ügyfélélmény Pontgyűjtés helyett valódi ügyfélélmény

Miért sikeres az Amazon, mikor lett lényegesebb kiszolgálás, mint a marketing és hogyan változott meg a kereskedők szemlélete? Interjúnkban Mondovics Péterrel az Év Kereskedője verseny kapcsán beszélgettünk.