Amália
17 °C
35 °C
Index - In English In English Eng

Keresés

728 találat az Indexről, és 92 a környékéről.

április 24., 12:17

Mire megy munka nélkül Orbán munkaalapú társadalma? Mire megy munka nélkül Orbán munkaalapú társadalma?

A világ egyik legszerényebb munkanélküli-ellátását alakította ki a Fidesz Magyarországon, és a koronaválságban sem tervezik bővíteni a rendszert. Ha szerencsénk van, tényleg gyors lesz a kilábalás, de ha nem, akkor több százezer ember maradhat 3 hónap után érdemi ellátás nélkül.
Ukrajna sem a járvány, sem a válság végét nem látja

Ukrajna sem a járvány, sem a válság végét nem látja

2020.04.20. 18:03 Módosítva: 2020-04-21 12:46:01
86
A hazai és a külföldről visszatérő munkanélküliek, belső viták a hitelfelvétel kényszere miatt súlyosbítják a helyzetet. Zelenszkij megüzente a parlamenti szavazás előtt: az IMF hitele vagy a csőd között választhatnak.

április 19., 16:08

A kormány mintha nem erre a válságra válaszolna A kormány mintha nem erre a válságra válaszolna

A Hol a Pénz? legújabb adásában két közgazdász vendégünkkel arról beszélgetünk, mit tehetnek a kormányok a járvány okozta válság tompítására, hogy mire jók és mire nem a magyar kormány eddigi lépései, és mivel lehetne segíteni azokat, akik kimaradnak a kormány csomagjaiból.
Készülnek a programozni vágyó munkanélküliek rohamára

Készülnek a programozni vágyó munkanélküliek rohamára

2020.04.14. 10:21 Módosítva: 2020-07-04 09:35:26
1242
A kormány ígérete szerint állami segítséggel válhatnak informatikussá (is) az állástalanok. Megnéztük, mennyien férhetnek be reálisan a képzésekre, milyen típusú, milyen hosszú tanfolyamok indulnak, és milyen áron.

április 6., 15:21

Hogy telik a napom? Hajléktalan leszek, úgy néz ki Hogy telik a napom? Hajléktalan leszek, úgy néz ki

Megkérdeztük olvasóinktól, hogy a koronavírus-válság hogyan hat az életükre. Van, akinek 6 ezer forintja maradt, van, aki pár órája még sikeres vállalkozó volt, most meg gyümölcsöt cipel az ötödikre. Más viszont százezres fizetésemelést kapott, és olyan is akad, aki örül, hogy nem kell rögtön szexelni.

április 6., 09:41

Napról napra romlik az építőipar helyzete, baljós előjelek vannak Napról napra romlik az építőipar helyzete, baljós előjelek vannak

15 ezer külföldi munkás a talicskákat azonnal eldobva hazautazott a határlezárások előtt. Az idős munkások a járvány miatt maradnak otthon. Az anyagbeszerzés lassul és drágul, a hatóságok elérhetetlenek. Az ágazat szereplői szerint állami beruházásokra és adócsökkentésekre van szükség.