Keresés

44 találat az Indexről, és a környékéről.

Gerbeaud átadásának hiteles története: ha megadta az Isten, és szereti, hát csinálja

Gerbeaud átadásának hiteles története: ha megadta az Isten, és szereti, hát csinálja

2022.12.27. 12:21 Módosítva: 2023-01-11 17:27:32
Velünk élő történelem Budapest szívében.

2022. május 27., 11:32

Magyar laskát eszik a világ Magyar laskát eszik a világ

A laskagomba hazai sikertörténete után a nálunk kinemesített fajta sorra jelent meg külföldön, de nem a legális csatornákon szerezték azt be.
Megkóstoltuk az ország legjobb séfjének főztjét

Megkóstoltuk az ország legjobb séfjének főztjét

2018.03.31. 12:01 Módosítva: 2018-07-06 19:13:47
Milyen érzés az ország egyetlen két Michelin-csillagos éttermében dolgozni? Mik a legnépszerűbb fogások, mitől más az Onyx, mint a többi étterem, és mit mondott Mészáros Ádám séfnek a Michelin-ellenőr, amikor visszajött, hogy felfedje magát?
Állandóan fáradtak és éhesek vagyunk

Állandóan fáradtak és éhesek vagyunk

2016.04.16. 14:27 Módosítva: 2016-05-03 18:54:24
Szulló Szabina és Palágyi Eszter jelenleg az ország két legmenőbb szakácsnője, mindketten Michelin-csillagos séfek. A konyhafőnök élete nem csak főzésből áll, mindenért ők felelnek, miközben enni sincs idejük, egész nap dolgoznak és hajnalban érnek haza. De imádják.

2016. március 14., 09:35

Széll Tamás hónapokig postagalambot evett Széll Tamás hónapokig postagalambot evett

Gyerekként finnyás volt, sokáig nem is főzött, mégis az egyik legjobb szakács most Magyarországon, aki a világ legnehezebb szakácsversenyére készül. Az Onyx séfjével beszélgettünk a Kultrovat podcast új részében.
nononononono

2012. december 22., 19:29

Újraszabták a Panamerát Újraszabták a Panamerát

Egy új kisautó áráért a kaszni minden elemét megpiszkálják az írek. Kicsit elegáns, kicsit sportos, és még éppen nem túl sok a GST Edition.
nono

2012. január 19., 21:52

Az Onyx az év étterme

A Dining Guide szerint a kedvenc a Mák Budapesten, a balatonszemesi Kistücsök vidéken.

2011. március 16., 11:04

Újabb Michelin-csillagot szerzett Budapest

A Costes után az Onyx is csillaggal szerepel a híres gasztroguide-ban. Almás véres hurka és kandírozott szalonna a világ legfajsúlyosabb étteremkalauzában.

2010. szeptember 9., 08:30

Halálra van ítélve, aki csak itthon dolgozgat

Ahhoz, hogy valami beinduljon a hazai éttermi világban, a vendégek fejében is változásra van szükség – mondja az Alexandra kalauzban a magyar gasztronómia reménységének nevezett Széll Tamás. Interjú a kalauz győzteseivel, 2. rész.