44 találat az Indexről, és a környékéről.
A vendégeket ilyen látvány fogadhatja – szavazzon, melyik a legjobb!
Kiss Norbert Ádám bemutatja…
2022.12.27. 12:21 Módosítva: 2023-01-11 17:27:32
Velünk élő történelem Budapest szívében.
Hamarosan mindenki megtudja, milyen a megérkezés.
Régis Camus, a Piper–Heidsieck legendás pezsgőmestere válaszolt kérdéseinkre.
2022.08.29. 14:59 Módosítva: 2023-01-11 17:12:13
Az Index természetesen ott járt, beszámol erről.
Megnéztük a tahitótfalui halakat.
A laskagomba hazai sikertörténete után a nálunk kinemesített fajta sorra jelent meg külföldön, de nem a legális csatornákon szerezték azt be.
2022.05.16. 11:59 Módosítva: 2023-01-11 17:06:53
Az újranyitásra ugyan még várni kell, de valami elkezdődött, és mi ott voltunk a startnál.
Eredetileg tengeri célpontok megsemmisítésére szolgál, most mást talált el.
Pierre ismét nem kímél senkit, igaz, amiről kell, arról előszeretettel mesél, lelkesen.
2021. december 23., 10:39
Annak, akit a játékos, privát atmoszféra érdekel, és enne is egy jót.
2021. szeptember 18., 19:23
Pierre elment, beült, és megint kóstolt. Ezúttal az Émile került terítékre.
2021.09.04. 20:01 Módosítva: 2021-09-06 10:40:06
Niszkács Anna ügyvezető kizárólag az Indexnek szólalt meg a témában, és mondta el érzéseit.
2021. szeptember 4., 11:35
Niszkács Anna, az Onyx étterem tulajdonosa volt a vendégünk az Index most induló gasztropodcastjában: Pierre kóstolgat!
2021.02.10. 12:56 Módosítva: 2021-02-11 13:01:48
Nem mindennapi látvány, de ennek is eljött az ideje.
2020. november 30., 15:20
Magyarország egyetlen két Michelin-csillagos éttermének lerombolásában közreműködött a két tulajdonosnő is.
Hatalmas marhaságnak hangzik a fesztivál idei témája, és épp ettől lesz baromi izgalmas az egész. Sokkal izgalmasabb annál, mint hogy kivételesen külön-külön is meg lehet kóstolni az ország legjobb éttermeinek spéci ételeit.
Az Onyx gárdája a Gourmet Fesztiválra készül.
2018.03.31. 12:01 Módosítva: 2018-07-06 19:13:47
Milyen érzés az ország egyetlen két Michelin-csillagos éttermében dolgozni? Mik a legnépszerűbb fogások, mitől más az Onyx, mint a többi étterem, és mit mondott Mészáros Ádám séfnek a Michelin-ellenőr, amikor visszajött, hogy felfedje magát?
Elég jó. Csorgasd a nyálad velünk a harmadik Nespresso Atelier látványos kávés fogásaira! Lapozgató.
A séf barátnője, Szulló Szabina is távozik. Az étterem vezetése szerint távozásuk korrekt volt.
2016.04.16. 14:27 Módosítva: 2016-05-03 18:54:24
Szulló Szabina és Palágyi Eszter jelenleg az ország két legmenőbb szakácsnője, mindketten Michelin-csillagos séfek. A konyhafőnök élete nem csak főzésből áll, mindenért ők felelnek, miközben enni sincs idejük, egész nap dolgoznak és hajnalban érnek haza. De imádják.
Gyerekként finnyás volt, sokáig nem is főzött, mégis az egyik legjobb szakács most Magyarországon, aki a világ legnehezebb szakácsversenyére készül. Az Onyx séfjével beszélgettünk a Kultrovat podcast új részében.
Az Onyx lett az év étterme, és Széll Tamás kapta az Év Szakácsteljesítménye díjat is.
2015. szeptember 9., 14:35
Mende Ádám Ózdról indult, még csak 24 éves, de már 2 Michelin-csillagos étteremben is dolgozott.
2011 után 2013-ban is elnyerte a címet.
Talán az. A kiállása mindenesetre kitágítja a pupillákat, és teljesítményben sem vall szégyent a GTX.
Az amerikai lap kritikusa odavolt a magyar konyha átalakulásáért, a vendégszeretetért és a disznóért.
A Costes és az Onyx mellé idén sem került be magyar hely a kultikus Michelin étteremkalauzba.
Széll Tamás az Onyx chéfje Lyonban mutatja meg mi az a Rubik kocka, és mit tud a lángos.
2012. december 22., 19:29
Egy új kisautó áráért a kaszni minden elemét megpiszkálják az írek. Kicsit elegáns, kicsit sportos, és még éppen nem túl sok a GST Edition.
2012. szeptember 28., 06:25
Hatszáz lóerő, V8, és egy test, amit nem felejtünk el egyhamar. Tudnak valamit a franciák.
2012. szeptember 11., 17:54
Franciaországban rég nem készülnek félelmetes teljesítményű sportkocsik – most mégis bemutat egyet a Peugeot.
Széll Tamás és csapata kilencedik lett az eb-n, ez óriási bravúr.
A Dining Guide szerint a kedvenc a Mák Budapesten, a balatonszemesi Kistücsök vidéken.
Itt nincs nagyon hely a nőiességnek, simogatós, megértő stílussal nem jutnánk egyről a kettőre - mondta interjúnkban Szulló Szabina, az első magyar Michelin-csillagos séf.
A Costes után az Onyx is csillaggal szerepel a híres gasztroguide-ban. Almás véres hurka és kandírozott szalonna a világ legfajsúlyosabb étteremkalauzában.
A 2010-ben csillagossá vált Costes mellé idén becsatlakozott az Onyx étterem.
Új csillag született: az Onyx étterem is bekerült a kis piros könyvbe. A Costes megtartotta a tavaly megszerzett csillagot.
2010. szeptember 9., 08:30
Ahhoz, hogy valami beinduljon a hazai éttermi világban, a vendégek fejében is változásra van szükség – mondja az Alexandra kalauzban a magyar gasztronómia reménységének nevezett Széll Tamás. Interjú a kalauz győzteseivel, 2. rész.