új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Hónapokkal a szakítás/válás után Kanye West a 44. születésnapját Bradley Cooper volt barátnőjével, Irina Shaykkal töltötte. És nem egy nagyobb társaságban, hanem kettesben egy festői francia vidéken. Ha ez nem romantikus randi, akkor semmi.

    Aztán majd meglátjuk, hogy mi lesz. 

    Lehet, hogy Kim Kardashiannak is lesz ehhez egy-két szava...

    (Perezhilton)

  • Az van, hogy a Bacstreet Boysból AJ McLean és az NSYNCből Chris Kirkpatrick egy új dallal álltak elő Las Vegasban, amit az All The Cool Kids zenekar kísért. Szóval elvileg nagyon menő a cucc. 

    Hát akkor hadd szóljon!

  • Sheridan Ellis egy fiatal texasi nő épp bulizni volt a barátaival. Nem történt semmi különös, elmondása szerint nyugis este volt. Egészen addig, amíg el nem kezdett kipakolni a táskájából.

    Ellisről tudni kell, hogy nem nagyon szokott magával táskát vinni, de most kénytelen volt. A lényeg a lényeg, hogy amikor a buli után elkezdte kiüríteni a táskát, akkor látta, hogy valami fura dolog van benne. egy kis nyomkövető.

    Képernyőfotó 2021-06-09 - 17.04.42.png

    Elmondása szerint neki nincs ilyenje, nem ő tette oda, tehát elég ijesztő, hogy az este során valahogy a táskájába került az a valami, ami pontosan meg tudja mutatni a nyomkövetővel összepárositott készüléken lévő applikáción, hogy hol található épp az adott eszköz. Ez a kis cucc hasznos tud lenni akkor, ha a kocsink kulcsára teszünk egy ilyen nyomkövetőt, vagy mondjuk a pénztárcánkba. Ha ezeket elveszítenénk, akkor csak elég lenne ránézni az appra és már látnánk is, hogy hol van, merre kell keresni. Ugyanígy jó lehet a gyerek nadrágjába varrva is. De amint az látszik, rossz célra is fel lehet használni az eszközt, például egy kiszemelt áldozatnak egy is meg lehet tudni a címét, és ugye azt is, hogy adott esetben otthon tartózkodik-e.

    Szóval nem elég a begináztatástól tartani, még erre is ügyelni kell, ha bulizni megy az ember.

    (boredpanda)

  • doggo.png
    Fotó: @kaylynn045 / tiktok

    Az alábbi kiskutyás videó tarol napok óta a TikTokon, amit már közel 31 millióan láttak. A felvételen Stella, a kölyökkutya látható, amint sajátos módon jelzi gazdájának, hogy most már igazán beengedhetné a házba. 

  • Egy lelkes TikTokos olyat talált, amit még soha senki: fura, fehér lepedős, csuklyás alakok tucatjai egy helyen, egyikük biciklit tolva, többen pedig szabályos alakzatba rendeződve csinálnak valami nagyon ijesztőt. 

    scrnli 2021- 06- 08- 16-03-25.png

    Meg is kezdte a hangulatkeltést, hogy nem tudja mit talált, de az az érzése, hogy nem is szabadna ezt látnia. Pedig ő csak békésen kutakodott a Google Earthön, aztán meg a Google Mars Street View funkciójával szórakozott. Szerencsére jött valaki, aki elmagyarázta, hogy ez kábé a világ legkedvesebb emberének egy művészeti alkotása. Ez a Death Valley-ben felállított installáció, ami egy szemleváros szellem lakóit próbálja ábrázolni. Mint a mellékelt példa is mutatja, az avatatlanok számára elég hiteles lett, a művész elérte a kívánt hatást, az üzenet átment.

    Aki akarja, az meg is nézheti, a Goldwell Open Air Museumot kell keresni.

    (Indy100)

  • Donald Trump legutóbbi nyilvános szereplése ismét sok kérdőjelet hagyott az emberek fejében.

    GettyImages-1197856943
    Fotó: Sarah Silbiger / Getty Images Hungary

    A Twitter népe ugyanis napok óta nem tudja eldönteni, hogy miért nem volt cipzár a nadrágján. A furcsa látványt pedig csak azzal tudják magyarázni, hogy biztosan fordítva vette fel a ruhadarabot.

    Persze készült egy másik, kevésbé életszerű magyarázat is.

    Mi most az ön véleményére vagyunk kíváncsiak. Az alábbi felvételen megnézheti a kérdéses ruhadarabot, amit már közel tízmillióan megcsodáltak.

    Ön szerint mi lelte Donald Trump nadrágját?

    (Forrás: Indy100)

  • A 32 éves színésznő Kaley Cuocoval beszélgetett a Variety Actor on Actor című műsorában, amikor neki Kaley neki szegezte a kérdést, amire mindenki kíváncsi, amióta vége lett a WandaVision első évadának. 

    tk3s 20180214 sha g90 623
    Fotó: Marvel Studios / Northfoto

    A kérdés után Elizabeth Olsen nagyon határozottan rávágta, hogy nem lesz folytatás, mert ez egy limitált sorozat. De azért azt még hozzátette, hogy

    Úgy értem, ezt én mondom. Nem is tudom. A Marvelnél sosem mondhatsz nemet. Az emberek meghalnak.

    Kaley Cuoco abban reménykedett, hogy a hírt ebben a műsorban hallják majd elsőként az emberek, de az Olsen lány válasza alapján semmi sem biztos. Így még az is lehetséges, hogy a sorozat sikere miatt lesz második évad.

    (Forrás: Buzzfeed)

  • Az újdonsült modell anyuka már a várandósságát is gondosan dokumentálta Instagram-oldalán, és nincs ez másként Sylvester Apollo Bear születése után sem. 

    Emily a napokban ünnepelte harmincadik születésnapját, ennek alkalmából pedig közös fotót posztolt a 3 hónapos kisbabájával. Ebben még nem is lenne semmiféle kivetnivaló, de ahogy az újszülöttet tartja, az rengeteg ember nemtetszését kiváltotta. 

    A poszt alatt ilyen és ehhez hasonló megjegyzések sorakoznak:

    Hogy tudja egy anya így tartani a babáját?

    Szerintem jobban érdekli a kinézete, mint szegény baba.

    Ahogyan Emily Ratajkowski tartja a babáját ezen a képen, az szorongást okoz.

    Többen szembeállították a képet egy 2019-es fotóval is, ahol a kiskutyáját tartja hasonlóképpen.

    Ön szerint rossz nézni, ahogy a kisbabáját tartja?

    (via: Perez Hilton)

  • Keserédes napra ébredtek az 5 Seconds of Summer rajongók. Az ausztrál zenekar frontembere ugyanis hivatalosan is kikerült a „piacról”, miután Instagramján bejelentette, hogy egyébként már jóval korábban eljegyezte barátnőjét, Sierra Deatont.

    Remegő kézzel, de teli szívvel kértem meg a legjobb barátom kezét még év elején. Szeretlek Thao, el sem tudnám képzelni az életemet nélküled

     

    – írta posztjában Luke Hemmings.

    A pár egyébként 2018 nyarán tette közzé, hogy együtt járnak, a karantén alatt pedig nagyon megerősödött a kapcsolatuk, többször is posztoltak romantikus fotókat. A mostani(ak) azonban mindet visz(nek).

  • SEHOGY!

    Pedig ezt állítja egy cikk, közben pedig nem jön ki a matek. Hisz az egész ott kezdődik, hogy a szabadságok mágusa a TikTokon három különböző hónappal zsonglőrködik.

    Az igaz, hogy 2022-ben 10 napot kell kivenni és összesen 27 napot tud így szabin lenni az ember, de ez nem összefüggő 27 nap. 

    Van egyszer a húsvétunk, ahol kapjuk egyszer ajándékba a pénteket és a hétfőt. Erre csak rá kell dobni még négy napot, és így a két hétvégével együtt máris lesz egy április 15-től 24-ig tartó szabadságunk 2022 tavaszán.

    A TikToker jövő nyárra számol egy június 2-3-ra is esedékes ünnepnappal, de ez nálunk nincs. Magyarországon maximum a Pünkösd hétfővel kalkulálhatunk, ami június 6-án lesz 2022-ben. Érdemes erre a hétre kikérni még négy napot és akkor máris számolhatunk egy június 4-12-ig tartó nyaralással. 

    Egyelőre 8 nap szabadságnál tartunk, és most jön a karácsony. Lehet, hogy az majd csak 1,5 év múlva lesz. de már most érdemes 27-től 31-ig szabit betervezni, hogy ki tudjuk pihenni a maratoni bejglizést. 

    Ha a szabadságaink felét időben befoglaljuk ezekre az időszakokra, akkor a másik felével még szabadon gazdálkodhatunk az év többi részén. Szívás, hogy május 1. és augusztus 20. is hétvégére esik. De ez van, nem jöhet össze mindig minden.

    (Indy100)

  • Armie Hammer az idei évben mindenképp a botrányairól híresült el, hiszen több nő is felszólalt ellene, akiket rendszeresen bántalmazott érzelmileg, fizikailag és mentálisan is. Az pedig csak tetézte a sztorit, amikor kannibalizmussal is megvádolták, valamint drog- és alkoholproblémáira is fény derült. 

    GettyImages-615029188
    Fotó: Gareth Cattermole / Getty Images Hungary

    A 34 éves színész azóta a Kajmán-szigeteken próbálta meghúzni magát, amíg elcsendesedik a botrány, de azért olyan hírek napvilágot láttak, hogy a történtek ellenére máris új barátnője van. A Vanity Fair beszámolója szerint Armie május végén bejelentkezett egy floridai rehabra, ahol készen áll addig maradni, ameddig szükséges. A reptérre állítólag volt felesége és közös gyerekeik is kikísérték, akik érzelmes búcsút vettek tőle. 

    Az egyik volt barátnője szerint volt olyan alkalom, hogy a színész LSD-vel indította a napot, majd az egész napos alkoholizálás után levezetett 17 órát.

    Szerinte Armie azért lett drogfüggő, mert rengeteg trauma érte őt és nem tud szembenézni önmagával.

  • Feltehetőleg az a kilencéves kisfiú az Egyesült Királyság legfiatalabb drogdílere, akit a rendőrség Cambridge-ben tartóztatott le, miután cracket és kokaint találtak nála. 

    A rendőrség nem tudott vádat emelni az általános iskolás fiú ellen, mivel Angliában és Walesben a büntethetőségi korhatár 10 év. A hatóságok azonban úgy vélik, hogy talán egy idősebb bátyja, nővére vagy egyik szülője számára szállíttatta a kábítószert.  

    Az ifjúsági bűnözési program egyik felügyelője, Junior Smart (!), aki maga is bűnöző volt egykoron, elmondta, hogy most már meg sem lepődik: 

    Amikor 15 évvel ezelőtt elkezdtem ezt a munkát, megdöbbentett, mennyi 10 éves bukkan fel az ügyeinkben. Most már a szemem se rebben. Egyre fiatalabbak és fiatalabbak.

    (via: Daily Express)

  • Minden színész megérdemel egy jutalomjátékot életében, ha a belga spárgaművészt is színésznek gondoljuk, akkor íme, elkészült az ő filmje, ami bizonyos szinten eddigi pályafutását foglalja össze egy akcióvígjátékba gyúrva, melynek első előzetese is megtekinthető már. 

    vandam.png
    Fotó: YouTube / Netflix Magyarország

    Az utolsó titkosügynök traileréből megtudható, hogy a világ korábban leghírhedtebb zsoldosa kénytelen visszatérni, miközben megtudja, hogy van egy gyermeke, aki rászorul az ő istápolására. A külsejére mindig is sokat adó, és arra rendkívül büszke férfi ezúttal attól sem riadt vissza, hogy ápolatlannak, – urambocsá! – öregnek és ráncosnak látszódjon (szerintem nagyon jól áll neki). Az előzetes élvezeti értékét külön fokozza, hogy a belgát franciául hallhatjuk megszólalni a nyár egyik nagy dobásának ígérkező produkcióban.

  • Margot Robbie és Tom Ackerley éppen új álomotthonukat építgetik Los Angelesben, annak ellenére, hogy a környék lakói figyelmeztették a párt, hogy a környékbeli bűnözések miatt hagyjanak fel a munkálatokkal. 

    GettyImages-902370436
    Fotó: Stefanie Keenan / Getty Images Hungary

    A 30 éves ausztrál színésznő és 31 éves filmrendező férje két éve vásárolta meg az akkor 6,5 millió dollárt érő ingatlant. A ház Venice Beach közelében található, ahol a koronavírus-járvány következtében nagymértékben nőtt a bűnözés és a hajléktalanság, emiatt pedig sátrak százai sorakoznak a híres tengerparti sétányon is.

    A Daily Mail értesülései szerint többen jelezték a párnak, hogy nem jó ötlet a környéken maradniuk, hiszen egy esetleges betörés alkalmával biztosan az ő házukat veszik majd célba, de úgy tűnik, hogy a pár egyik tagja sem hajlik a költözés gondolatára.

  • Mariah Carey szeretne valami újat kipróbálni ezért szakított a Jay-Z által alapított Roc Nation nevű ügynökségével. Felröppentek a hírek, hogy személyes okok állnak a szétválás mögött, de a színésznő oldaláról érkező források szerint semmi ilyesmiről nincs szó. 

    Egyszerűen túl nagynak vélte a csapatot, akik előző ügynökségénél vele dolgoztak, szeretne kevesebb emberrel együttműködni. 

    Carey Twitterren is kifejtette, hogy semmiféle nézeteltérés nincs közte és a rap mogul között, és aki mégis ezt állítja az hazudik. 

     (via: TMZ)