új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Az angliai Northamptonból származó 11 éves Aston Smith lehet az Egyesült Királyság legfiatalabb szerzője, aki két könyvet is írt az űrről és az univerzumról. Astont hatéves korában autizmussal diagnosztizálták, előtte pedig ADHD-val, de ez nem akadályozta meg abban, hogy hihetetlen sikereket érjen el, hiszen két könyvet írt, és mostanra több száz példányt adott el belőlük.

    Ennek az inspiráló fiatal szerzőnek először a 2020-as járványügyi lezárások során jutott eszébe a könyv megalkotásának ötlete. Alig nyolcévesen Aston a szüleivel együtt dolgozott egy olyan könyv megírásán, amelynek köszönhetően ő lett az egyik legfiatalabb brit szerző, aki két interaktív kötetet írt és adott ki az űrről. Eredményei még Tim Peaket, az Európai Űrügynökség brit űrhajósának figyelmét is felkeltették, aki felvette Astonnal a kapcsolatot, hogy beszélgessen vele, és elmesélje, hogy ő is vásárolt egy példányt a könyvéből.

  • Egy hónappal a Balaton Sound előtt Zamárdiból jelentkezett be a testépítő influenszer.

    Képernyőkép 2023-05-27 202302.png
    Fotó: Instagram

    Pumped Gabo még a 2015-ös Balaton Soundon vált ismertté a fesztiválon lejtett táncával. A fiatalember idén is feltűnik majd természetes partiközegében, amire egy hónappal a start előtt már izgatottan készül. Szombat este a Balaton partjáról jelentkezett be az Instagram-oldalán, hogy elmondjon egy imát a hamarosan kezdődő rendezvényért.

    Kedves mindenható istenem, hozzád imádkozom. Azért imádkozom hozzád, mert szeretném, hogy a Balaton Sound tökéletesen és csodálatosan lemenjen, nagyon szép idő legyen, és napsütés, és mindenki legyen boldog, mindenki legyen vidám, mindenki legyen jó flashben, és mindenkit kerüljenek el a démonok és a rossz flashek 

    – fohászkodott féltérdre rogyva Pumped, hozzátéve:

    Lehet, hogy egy kicsit fogunk bűnözni, de ennyi talán jár nekünk. Kérlek, istenem, vigyázz ránk, és vigyázz a Balaton Soundra. 

    A négynapos prémiumfesztiválra 2023-ban többek között olyan nevek érkeznek, mint Armin Van Buuren, Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike vagy épp Tiësto. A partifolyam június 28-án indul Zamárdiban.

  • Mint arról mi is beszámoltunk, két héttel ezelőtt világra jött Kulcsár Edina és Varga Márk, azaz G.w.M harmadik, egyben első közös gyermeke, Amara. Az egykori szépségkirálynő láthatóan a terhességét is remekül viselte, olyannyira, hogy még a szülés előtt is egy elképesztő táncot lejtettek férjével a kórteremben. A modell később elárulta, azért volt ez nagy felhőtlenség a szülőszobában, mert a mostani terhességénél már nem volt benne akkora félsz, mint az előző kettőnél. Kulcsár Edina pedig most egy újabb képet osztott meg kislányáról Instagramján, melyhez szívhez szóló sorokat írt.

    A mindent elsöprő szerelmünk gyümölcse! 16 hónapja alkotunk egy párt G.w.M-mel. Ebből 9 hónapig várandós voltam. 5 hónapja kérte meg a kezem, és 3 hónapja, hogy feleségül vett. 1 hónapja van egy csodálatos kutyusunk, 2 hete pedig megszületett a kislányunk, akiért teljesen oda meg vissza vagyunk! Elég intenzív időszak áll mögöttünk, ami egy kicsit sem volt zökkenőmentes, még kívülről sem, nemhogy nekünk, de minden nehézséget megért

    – kezdte a modell, majd kitért arra is, milyen nehéz időszak áll mögöttük. 

    A boldogságot nem mindig adják ezüsttálcán. Bizony, ezért is kőkeményen meg kell küzdeni, ahogy az életben mindenért, ráadásul soha nem lehet hátradőlni. Ha szeretjük mindazt, amink van, akkor hálásnak kell lennünk, és tenni is kell azért, hogy a boldogságunk fenntartsuk!

    – olvasható a gyermekről készült fotó mellett, melyet ide kattintva tekinthet meg.

  • Szabó Zsófi nemrég egy interjúban arról beszélt, hogy szakítása után egy jó ideig nincs helye az életében a szerelemnek, ugyanis elsősorban a kisfiára, illetve a karrierjére és a sportolásra fókuszál. A tévés kirobbanó formának örvend, és több szerepben is helytáll, ugyanis amellett, hogy gyermekét neveli, jelenleg műsorvezetőként dolgozik, illetve több forgatásra is jár modellkedni. Május elején pedig egy felkérés kapcsán még külföldre is elutazott, hogy Olaszországban egy fürdőruhamárka arcaként vegyen részt egy fotózáson. Követői nagy örömére nem mulasztott el posztolni Instagramján, ahol most bikinis tengerparti képeket osztott meg, melyeket ide kattintva tekinthet meg.

  • Az elmúlt időszakban Beat, azaz Fehér Tibor élete egyre mélyebbre csúszott, most azonban úgy tűnik, végre sikerült összeszednie magát.

    Fotó: RTL
    Fotó: RTL

    A rapper korábban elmondta, hogy a visszatérő fellépésüknek szánt Aréna-koncertet szakmai élete csúcsának érezte, viszont anyagilag teljesen mélypontra került, hiszen erre tett fel mindent. A zenész tavaly novemberben elköltözött otthonról, akkor még nem egyből munkásszállóra ment, ahogy azt később megírták, hanem egy hotelben szállt meg, amit feltehetőleg a koncert előlegéből fizetett. Pár hónapja viszont Beatnek még a munkásszállóról is mennie kellett, azóta albérletet keres, fellépni jár, és a szerelemi élete is kisimult, a boldogságát pedig tetőzi, hogy megszületett második unokája.

    Lenyugodott kicsit, átértékelte a dolgokat maga körül. A családját már teljesen nem kaphatja vissza, ugyanis a volt felesége lezárta a közös életüket, de legalább az unokáját láthatta

    mondta Beat egyik ismerőse a Blikknek. 

    Egy időben a Fekete Vonat egykori tagja szerencsejátékkal és barátai segítségével tudott a felszínen maradni, miközben mindent igyekezett pénzzé tenni. Úgy tűnik, a helyzet azonban változott: Beat ismerősei elmondták, hogy vannak még emberek, akik támogatják, és próbálják jó útra terelni.

     Talán megbocsátanak neki a gyerekei, de idő kell nekik. Végre csillapodni látszik a botrány körülötte, a zene lesz a kiút neki a rossz időszakból

    – árulta el az ismerős.

  • Isabella Barrettet ötéves korában ismerhette meg a világ, amikor az Apró szépségek című realityben szerepelt, amely a gyermekszépségversenyek világába engedett bepillantást. Ez a műsor csak a kezdet volt a valóságshow-sztárságában, ami számos más műsorban való szerepléshez vezetett, és később már saját sorozatot is kapott Szépségkirálynők Németországban címmel.

    „Ezek az élmények sok szempontból formáltak engem. Megtanítottak arra, hogy magabiztos legyek, és elfogadjam azt, aki vagyok. Mindig is nagy becsben fogom tartani ezeket az emlékeket és a csodálatos lehetőségeket, amiket hoztak” – idézte fel a modell, aki már egészen fiatalon hálás volt a reflektorfénybe kerülésért. 2012-ben Isabella rengeteg amerikai hírportál beszédtémájává vált, amiért az Egyesült Államok egyik legfiatalabb milliomosává vált. A modell azóta énekesi karrierbe is belekezdett, nemrég jelentette meg első komolyabb dalát Best Friend címmel. 

    Az alábbi képsorokban megtekintheti, hogyan változott az évek során Izabella Barrett:

  • A Harvard Egyetemen folytatja tanulmányait egy texasi lány, aki börtönben született – írja a Daily Mail. A 18 éves Sky Castner a Galveston megyei börtönben jött világra, majd miután édesapja hazavitte, egyedülállóként nevelte fel, és azóta csak egyszer, 14 éves korában találkozott az anyjával.

    Castner a jelentkezési levelét a Bostoni Egyetem egyik professzorának segítségével írta meg. A fiatal lány kimagasló teljesítményének köszönhetően felvételt is nyert, így ősztől jogot fog tanulni a világhírű egyetemen teljes ösztöndíjjal. Nehéz kezdete ellenére a lány már általános iskolában célul tűzte ki, hogy a Harvardra megy, annak ellenére, hogy körülményei nem sok esélyt nyújtottak a sikerre – írta mentora, Mona Hamby a közösségi oldalán, aki régóta egyengeti a lány tanulmányait. 

    (via 24.hu)

  • Jelenleg csakis gyermekére koncentrál.

    Ahogy korábban megírtuk, az egykori szépségkirálynő mögött nehéz időszak áll, amióta gyermeke édesapjával idén januárban szétváltak útjaik. Akkori elmondása szerint alig három hónappal az új év előtt különköltöztek, de annak okát már nem részletezte. A gyermekét azóta egyedül nevelő modell a napjai nagy részét a négy fal között tölti, ezért igazi felüdülésként éli meg, ha felnőttek társaságában lehet. Ismerkedésre egyelőre nem vágyik, az élete jelenleg kisfia körül forog. 

    Az újdonsült anyuka arról is beszámolt, hogy 55 kilós átlagtestsúlyára a terhessége alatt 10 kilót felszedett, viszont a stressz miatt hirtelen sokat fogyott.

    Próbálom összeszedni magam... Amióta megszületett a kisfiam, kétszer voltunk együtt nyaralni egypár napot. Azóta voltam egy barátnős nyaraláson is két napot, olyankor anyukámék vigyáznak a kicsire. Első pillanattól fogva nagy segítség anyukám és apukám is

    nyilatkozta Kocsis Korinna a Fókusz stábjának, aki hobbiként festeni is szokott, illetve  kiállításokra és színházba jár. Kisfiával rendszeresen mennek sétálni vagy éppen görkorizni babakocsival.

    Fantasztikus érzés az anyaság, igazából nem is hiszem, hogy erre fel lehetne készülni bárkinek is. De tényleg nincs ennél jobb dolog

     – jelentette ki.

  • Merész ruhák vitték el a show-t az idei amfAR gálán Cannes-ban.

    A Feleségek luxuskivitelben című műsor korábbi meghatározó szereplője, Molnár Nini idén is tiszteletét tette az amfAR gálán, amelyet ezúttal Cannes-ban tartottak meg. A modell-divattervező a vörös szőnyegen is pózolt, de egy, az Instagram-oldalára feltöltött videó tanúsága szerint a Hotel du Cap-Eden-Roc gyönyörű kertjében sem bújkált a kamerák elől. 

    Saját tervezésű, Bubble Bag névre keresztelt táskáját is magával vitte kiegészítő gyanánt, melyet büszkén mutogatott. A posztban nem felejtette el megjegyezni, mennyire örült annak, hogy jelen lehetett az alapítvány éves jótékonysági eseményén, amelynek bevételével az AIDS orvosi kutatásait támogatják a szervezők.

    Nem Molnár Nini volt az egyetlen a neves eseményen, akinek valamilyen merész ruhára esett a választása. Például Shay Mitchell, Heidi Klum, Winnie Harlow, Bebe Rexha és Alessandra Ambrosio is kitett magáért. Ha látni szeretné a gála legérdekesebb szettjeit, tekintse meg galériánkat!

  • Az üzleti mágnás úgy táncol, mintha mindene fájna.

    Futótűzként kezdett el terjedni az interneten egy bizarr videó, amelyet egy rave-buliban rögzítettek Elon Muskról. A Tesla- és Twitter-vezér, akinek Neuralink nevű cége engedélyt kapott a minap arra, hogy embereken tesztelhesse agyimplantátumait, Mexikóban járt egy partin nemrég, ahol a jelek szerint nem igazán tudta elengedni magát.

    Az internetezőktől kapja is a hideget-meleget rendesen, mondván: úgy táncol, mintha minden porcikáját égető fájdalom kínozná. A tetőtől talpig feketébe öltözött Musknak ráadásul sokak szerint ritmusérzéke sincsen: a kezét a feje fölé tartva illegett-billegett a house zenére.

    (via PageSix)

  • A budapesti panoptikum megnyitóján tett látogatásáról árult el részleteket.

    Ahogy arról beszámoltunk, Budapesten szerdán nyílt meg a 24. Madame Tussauds, ahol a magyar hírességek között Zámbó Jimmy élethű szobra is helyet kapott. A nyitás bejelentésekor már többen sejtették, hogy a magyarok között csak Királyként emlegetett Jimmy is a viaszszobrok között lesz. A rendezvényen a néhai legendás énekes családja is részt vett, így legidősebb fia, Zámbó Krisztián is, akit elkísért a párja, Takács Zsuzsika. A 43 éves előadó bevallotta, hogy egy elképesztő nagy megtiszteltetés, amelyben édesapja részesül, akiről kedvese még egy meglepő kijelentést is tett.

    Zsuzsikával tizenkét év alatt már sok mérföldkövet megéltünk, és azt hiszem, ez is egy emlékezetes pontja a kapcsolatunknak. Kicsit ő is közel kerülhetett apuhoz, láthatta, milyen testalkata volt, hogy olyan hosszú lábai vannak, mint nekem. Négyszemközt, nevetgélve meg is jegyezte, hogy bejön neki apu mint férfi! Ez nekem is bók, hiszen egy vérből valók vagyunk, hasonlítunk egymásra apuval

    – kezdte a Borsnak az énekes, majd azt is megjegyezte, hogy minden tisztelete a készítőké, de szerinte lehetne még csiszolni a viaszbábun.

    „Persze nem volt könnyű dolguk a kivitelezőknek, hiszen csak régi fényképekről dolgozhattak. Hogy a szeme még élettel telibb legyen, az öcsém, Szebasztián szemét mintázták le, az ő kékes árnyalata hasonlít leginkább apuéra, az enyém zöld. Jó lett volna, ha az én arcomból pedig az államat használják fel.” – jegyezte meg.