új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Egy szigorú szabályt követ a színész és felesége.

    Hollywoodban sem sűrűn akad párja Robert Downey Jr. és felesége, Susan kapcsolatának, a házaspár ugyanis immáron 18 éve él együtt. Jól működő dinamikájuk titkát most a People magazinnal osztották meg:

    Egy kéthetes szabályunk van, ami talán néha túl hosszúnak tűnik, de sehova nem megyünk, hogy két hétnél tovább ne látnánk egymást, vagy a család ne legyen együtt

    – kezdte az immáron Oscar-díjas színész felesége, hozzátéve:

    „Szerencsére ha tehetjük, jobb szeretünk vándorcirkusz lenni.”

    Susan nem is tagadja, nagyban megkönnyíti a dolgukat, hogy ő producerként rugalmasan tud dolgozni bárhonnan, olyankor pedig vele tart két közös gyermekük, a 12 éves Exton és a 9 éves Avri is.

    „Betartjuk a kéthetes szabályt, és megpróbálunk nem túlzottan előre gondolkodni. Sok olyan dolgot csinálunk, ami nagyon kiszámíthatatlan. Sosem lehet tudni. A lényeg, hogy az alap dolgok a helyükön legyenek, és utána csak tudjunk úszni az árral” – mesélte a nő, filmsztár férje pedig egyetértett kedvese szavaival.

  • A jelek szerint sokan átveszik egyedi ötletüket.

    tikktokk
    Fotó: tiktok

    Nagyot megy a TikTokon egy fiatal pár videója, akik közkinccsé tették a módszerüket, amivel elkerülik, hogy csúnyán összevesszenek egymással.

    Az alig pár másodperces poszt tanúsága szerint amint vitájuk kezd elfajulni, egy-egy olcsó partisapkát vesznek a fejükre kedvesével. A kétségkívül komikus viselet pedig megteszi a hatását: 

    Így elképesztően nehéz dühösnek maradni. Mármint őszintén, ki tud ebben veszekedni?

    – írta bejegyzésében a lány, aki a felvétel közben is elnevette magát, majd azt is elárulta, emellett arra is emlékezteti őket az aranyos fejfedő, mennyire fontos nekik a másik.

    Különleges taktikájuk láttán egy emberként csillant fel a közösségi oldal felhasználóinak szeme, rengetegen arról írtak, ők is ki fogják ezt a praktikát próbálni. Könnyen lehet, hogy sok kapcsolat menekül majd meg nekik hála, hiszen a szerelmesek posztja már 13 millió megtekintésnél jár.

    @annielace73

    like genuinely how can you keep arguing in a party hat

    ♬ original sound - Annie🧚🏼‍♀️

    (via 24.hu)

  • Helyi idő szerint vasárnap este tartották Los Angelesben az idei Oscar-díjátadót, amelyről itt olvashat bővebben.

    A nívós eseményen Hollywood apraja-nagyja részt vett, így nem hiányozhatott a vendégek közül Anya Taylor-Joy sem, aki nemrég meglepetés szerepet kapott a Dűne: Második részben is. A színésznő tegnap Instagram oldalán egy fotóválogatást is megosztott az Oscar-gáláról, amely kapcsán egy megható emléket is felidézett:

    Álomszép pillanat. 12 évesen megígértem az apámnak, hogy ha valaha is meghívnak az Oscar-gálára, elviszem őt magammal. Tele vagyok hálával

    – írta spanyolul az egyébként angol és argentin felmenőkkel rendelkező, Buenos Airesben nevelkedett filmsztár, aki az első képen kéz a kézben mosolyogva látható édesapjával.

  • A tehetségkutató győztese a verseny végeztével jött össze vetélytársával.

    ZS 4392
    Fotó: Szollár Zsófi / Index

    Karapancsev Kristófnak nem csak a  Sztárban sztár leszek! negyedik évadát sikerült megnyernie tavaly év végén, de versenytársa szívét is: a műsor végeztével összejött Halász Rebekával, kapcsolatukat pedig decemberben fel is vállalták közösségi oldalukon.

    A fiatalok között azóta is dúl a szerelem, sőt közös terveket is szőnek, amelyről az énekes most a Borsnak mesélt.

    „Gyermekkoromban 12 évet úsztam, tehát az úszás az életem része volt sokáig. Így edzegettem azután is, de a műsor után Rebekával közösen úgy gondoltuk, fontos volna, hogy foglalkozzunk a testi egészségünkkel” – kezdte Karapancsev, aki nemcsak a sportban, de karrierje építésében is számít barátnőjére.

    „Nagyon jól tudjuk egymást motiválni, és nem titok az sem, hogy szeretném magammal vinni a jövőben Rebekát is a fellépésekre, minél több helyre, hogy egy sokkal teljesebb produkciót tudjunk nyújtani a hallgatóságnak” – mesélte az énekes.

    „Abszolút azt érzem a Sztárban Sztár leszek után, hogy mostanában kezdem igazán megtalálni azt, amit igazán szeretek, sőt most kezdtem el magamat is megismerni ilyen mélységekben. A legfontosabb, hogy az ember őszinte legyen abban, amit képvisel, mert a hallgatóknak van egy hatodik érzékük, amivel megérzik, ha valami nem őszinte.” 

  • Egy brit férfi értetlenül állt az eset előtt, amikor a repülőtéren közölte vele a személyzet, hogy úgy látják, már bent várakozik a járatára – írja a New York Post.

    Az 58 éves Mark Garland éppen a thaiföldi Bangkokba tartó járatra csekkolt be a londoni Heathrow reptér 2-es terminálján, amikor a személyzet közölte vele, hogy a rendszer szerint már felvették az utaslistára. Kisebb kálváriát okozott a kialakult helyzet, majd 40 perc elteltével a személyzet végül rájött, hogy két Mark Garland van a járaton, de a hasonlóságok ezzel még nem értek véget. 

    Miután az indulási szinten a két férfi találkozott, meglepetten fedezték fel, hogy gyakorlatilag egymás hasonmásai. Mint kiderült, nem csak a nevük egyezik meg, de ugyanazon a környéken laknak, és ugyanazok a hobbijaik is.

    man-sits-next-t 1150133
    Fotó: Northfoto
  • Videó is készült az esetről.

    kisfiu
    Fotó: youtube

    Nem igazán tudjuk, mi mihez kezdenénk, ha egyszer csak egy leopárd zökkentene ki minket a telefonos játékból, de valószínűleg kevesen reagálnánk le olyan higgadtan a dolgot, mint az internet új sztárja, egy 12 éves indiai kisfiú.

    A gyermek édesapja irodájában ücsörgött egyedül Nashik városában, amikor a vele szemben lévő nyitott ajtón besétált a nagymacska. A srác azonban nem esett pánikba, sőt – komfortosan levette mobilját a töltőről, majd kisétált a szobából, az ajtót pedig bezárta maga mögött, így ejtve csapdába a vadállatot. 

    Természetesen a leopárd sem maradt örökké az irodában: a hatóságok hamarosan a helyszínre érkeztek, elkábították, és biztonságosan elszállították őt vissza a vadonba. A gyermek bátor tettét ráadásul biztonsági kamera is rögzítette, így most ország-világ ámul az esetről készült videón.

    (via RTL)

  • Ritkán látható a színésznő párja.

    GettyImages-1400709868
    Fotó: Theo Wargo / Getty Images Hungary

    New York utcáin szúrták ki Kristen Stewartot menyasszonyával, Dylan Meyerrel, akivel kézen fogva sétálgattak kedd este. A 33 éves Oscar-jelölt színésznő és barátnője láthatóan remekül érezték magukat, miközben szolidabb viseletükben vegyültek el az örökké nyüzsgő városban.

    Stewart és Meyer még 2013-ban, egy filmforgatáson találkoztak először, kapcsolatuk azonban csak négy évvel ezelőtt kezdődött. Az eljegyzésre 2021. novemberében került sor, amikor is Meyer tette fel a nagy kérdést az Alkonyat sztárjának, aki korábbi interjúiban elárulta, alig várja, hogy hozzámehessen kedveséhez.

  • Humoros videót osztottak meg.

    oscar bodocs
    Fotó: Huszti István / Index, Rodin Eckenroth / Getty Images, Velvet

    Ahogy azt az Indexen is követhették, hazai idő szerint hétfő hajnalban lezajlott a 96. Oscar-gála, amely idén is tartogatott váratlan fordulatokat és meglepő szituációkat, sőt ismét örülhettünk magyar sikernek

    Az amerikai filmakadémia által szervezett 2024-es Oscar-díj-átadó, úgy tűnik, Bödőcs Tiborékat is megihlette, mivel arra reflektálva a humorista YouTube-csatornáján megosztott egy videót. Ebben az idei műsorból láthatunk ügyesen összeollózott jeleneteket és azt, ahogy Thuróczy Szabolcs átvesz egy arany szobrocskát, amely elismeréshez aztán egy igazán emlékezetes köszönőbeszédet is mond. Íme:

  • A mesterséges intelligencia kérdésével foglalkozik a film.

    Képernyőfelvétel (278).png
    Fotó: YouTube

    Jennifer Lopez a Netflix Atlas című sci-fi filmjében tér vissza, amelyben Atlas Shepherd adatelemzőt alakítja majd. A Brad Peyton (Törésvonal, Rampage) rendezésében készült film sztorija egy olyan jövőben játszódik, ahol az emberiség mesterséges intelligenciával működő robotokat bevetve háborúzik. Shephard azt a küldetést kapja, hogy kutasson fel egy renegát gépet, amely komoly fenyegetést jelent mindenkire. Ezt a feladatot viszont csak úgy képes véghez vinni, ha felülemelkedik a gondolkodó robot elleni bizalmatlanságán, hogy versenyt futva az idővel megmenthesse a Földet.

    Az Atlas május 24-én érkezik a streamingszolgáltató kínálatába – első kedvcsinálóját itt tekintheti meg: 

  • Határozott véleménye van arról, milyen lehet egy építő jellegű kritika.

    Lilu nemrég a Joy magazin címlapfotózásán vett részt, aminek legújabb számában arról is megosztotta gondolatait, ő hogyan látja a világot manapság. A Cápák között háziasszonya úgy véli, hogy a másoktól érkező kritikáknak akkor van létjogosultsága, ha azt a véleményt kérték előtte. Ha valaki negatívan értékel, kérés nélkül, az szimpla bántás, nem pedig építő jellegű kritika.

    „Ha nem kérdeztelek, ne mondd el, hogy szerinted rosszul nézek ki. Akkor maximum azt mondd el, mi az, ami épp tetszik rajtam, ami jól néz ki. Az hozzátesz a napomhoz, az életemhez. Ha valaki odajön, hogy elmondja, nem áll jól a hajam, híztam, nem áll jól a ruha… kérdés nélkül, az nem tud építő kritika lenni” – magyarázta a tévés.

    Hozzátette, vannak persze olyan személyek az életében, akik rendelkeznek azzal a privilégiummal, hogy véleményt, kritikát fogalmazzanak meg róla, de ez egy bizalmi viszony. Ezekre az emberekre ugyanakkor vakon rábízza magát, hiszen tudja, hogy érdek nélkül csak az ő javát akarják.

  • Őszintén mesélt tapasztalatairól.

    Marenec Fruzsina az RTL Reggeli című műsorának vendége volt, ahol őszintén beszélt az anyaság kihívásairól, mivel kisfia már 10 hónapos. A Barátok közt egykori színésznője szerint a gyerekvállalás önmagában ambivalens érzés, ugyanis más elképzelés lebeg mindenki szeme előtt, amikor belevág a szülőségbe.

    Az az érdekes, hogy amikor az ember készül az anyaságra, akkor egy ilyen rózsaszín tündérmesét gondol maga köré babaillattal, vattacukorral, unikornisokkal és egyebekkel. Aztán amikor megérkezik a baba, akkor ez az egész nem ilyen lesz, kipukkad ez a kis álomgömb, és megérkezünk a valóságba, ami egyrészt fantasztikus, egy óriási szerelem, ugyanakkor nagyon nehéz is

    – fogalmazott a műsorvezető, aki kezdetben úgy gondolta, hogy a korábbi tapasztalataiból kiindulva jól fogja bírni az éjszakázást.

    Én azt hittem, hogy a rengeteg munka meg a féktelen, bulizós fiatal korunk miatt majd én úgy fogom viselni az éjszakákat, ahogy addig, ahogy annak lennie kell, és nekem ez nem fog gondot jelenteni. Hát puding vagyok időnként…

    – vallotta be Marenec.

  • Vajtó Lajos a napokban a Reggeli műsorában járt kislányával, Elzával, mivel az üzletember bavválsa szerint nemrég szerepet cserélt feleségével, Fésűs Nellyvel, és a színésznő helyett ő az, aki otthon marad gyermekükkel. Most a házaspár a Best magazinnak mesélt a szerelmükről.

    Én egy kezelhetetlen, öntörvényű ember voltam, viszont Nelly mellett kezesbárány lettem, az otthoni rangsorban a legutolsó. Az ő esze és az én szívem a mi erősségünk. Mindenben az ő munkarendjéhez igazodunk, én csak a leglényegesebb dolgokban döntök. Persze, hogy mik azok, azt én döntöm el

    idézi a 24.hu Vajtót.

    A lapnak Fésűs is nyilatkozott. Mint mondta, ő úgy látja a férjét, mint egy „védelmező úriember, aki karizmatikus és intelligens”.

    Mindenki óvott tőle, azt mondták, ettől a férfitól meneküljek, nem egy életbiztosítás, én viszont másképp éreztem.

    A színésznő a Vajtó Lajos által felvázolt családi rangsorral kapcsolatban úgy vélekedett: férje „a minden, a család feje”.

    Az már más kérdés, hogy mindig a nyak mozgatja a fejet, azaz a családot, az pedig én vagyok...

  • A sikeres üzletasszony két lábbal áll a földön.

    Tomán Szabinát és két testvérét édesanyjuk nevelte fel, amely élethelyzet miatt az üzletasszony nagyon korán megtanulta a pénz értékét és a kemény munka fontosságát. Mint a hot! magazinnak adott interjújából kiderült, 16 évesen kezdett modellként dolgozni, de már előtte is volt munkatapasztalata. Tinédzser korában volt boltban eladó, dolgozott benzinkúton, étteremben.

    Az édesanyám mindig egy csodálatos példakép volt előttem, és belőle ma is sok erőt merítek, pedig már sajnos nincs velem. De a teherbírást és a kitartást tőle tanultam

     – idézi Tomán szavait a Bors.

    A sikeres üzletasszony ma már megtehetné, hogy úgy költekezzen, hogy közben ne nézze az árakat, de ez mégsincs így. Ahogy mondja, ilyet soha nem tesz, bár elismeri: néha azért elcsábul, ha olyasmit lát, ami kedves a szívének.

    Tudom, hogy minden forintomért megdolgoztam, az időm vagy a munkám van benne, ezért nem akarom elherdálni. Elismerem, van olyan helyzet, amikor nem bírok ellenállni. Szeretem a szépet, és imádok utazni. De olyan soha nem fordul elő, hogy ne nézném meg az árát valaminek vagy ne gondolkodnék el rajta, mielőtt megveszem, hogy megéri-e. Ha költök valamire, az nyújtson számomra jó élményt, ha pedig üzletről van szó, akkor legyen jó befektetés.

    Hozzáteszi, akkor is következetes, amikor lányairól, a 17 éves Amiráról és a hétéves Szofiról van szó. „Meghallgatom a vágyaikat, és mint minden szülő, én is szeretnék minél több mindent megadni nekik. De próbálom nem elkényeztetni őket” – tette hozzá.

  • A műsorvezető nehezebben élte meg a 40. születésnapját, mint a mostanit.

    DSZZS20231201301
    Fotó: Szigetváry Zsolt / MTI

    Novodomszky Éva A Hét Embere című műsor vendége volt, ahol többek között arról is szó esett, miként élte meg, hogy idén januárban betöltötte az ötvenedik életévét. Mint kiderült, a műsorvezető ettől a kerek évszámtól egyáltalán nem esett pánikba, de tíz évvel ezelőtt kissé másként állt a születésnapjához.

    „A negyvenedik előtt vártam, hogy mi fog történni. Pánikba esek, jön-e valamiféle szorongás. Két héttel a szülinapom előtt jött egy ilyen rohamom, hogy mégsem akarok nagy bulit, hanem csak egy kicsit. Ezt a környezetem jól fogadta, bár a családom és a barátaim nem hagyták, hogy nagyon csendesen ünnepeljek, de tiszteletben tartották azt, hogy nem akarok egy őrületesen nagy januári majálist” – idézi a Story Novodomszkyt.

    A kétgyermekes édesanyának az ötvenedik születésnapja előtt már nem voltak érzelmi kilengései, tudatosan próbál tenni a külső és belső egészségéért.

    „Az ötventől egyáltalán nem ijedtem meg. Nyilván látom én is a testem változásait. Próbálok tenni az egészségemért és a külsőmért is. Anyaként ez akkor vált igazán intenzívvé, amikor a gyerekeim egészségére figyelve elkezdtem jobban odafigyelni magamra is. De hát ötvenévesen azért az ember már érzi, hogy időnként itt-ott kopik. Ezekre mind oda kell figyelni, hogy a nyolcvan is úgy teljen, hogy tudok a dédunokáimmal szaladgálni” – fogalmazott a tévés.

  • Petőfi Sándor is várja a látogatókat a nemzeti ünnepen, méghozzá a híres emberek hasonmásaival kombinált szelfimúzeumban, a Madame Tussauds Budapestben, amely a reformkor legnagyobb alakjainak figuráival és ünnepi nyitvatartással köszönti március 15-ét.

    A Petőfi Sándort ábrázoló viaszfigura négy hónapon keresztül készült egy London melletti műhelyben, több tucat kézműves, művész és más szakember közreműködésével. A figura a forradalom költőjének stílusába is betekintés nyújt, hiszen a tervező korabeli ábrázolások alapján öltöztette fel egy atilladolmányba. Petőfi Sándorról kevesen tudják, hogy a divat terén is élen járt, sőt korabeli „stílusikon” volt, aki figyelt a részletekre.

    „Bizonyos, hogy Petőfi az átlagostól eltérően, feltűnően öltözködött, és különc viselete ezért is jelenik meg a kortársak számos emlékezésében. Amikor Petőfinek erre anyagi lehetősége volt, az átlagnál jobban ügyelt megjelenésére” – mondta Balla Ildikó díszlet- és jelmeztervező.

    A Madame Tussauds Budapest impozáns csarnokában Petőfi a március 15-i viseletében látható, méghozzá az egykori Pilvax miliőjében. A költő figurája egy atilladolmányt visel, hasonlót ahhoz, amelyben Barabás Miklós rajzolta le őt a Pesti Divatlap 1848. június 3-i számában. Petőfi a Madame Tussauds Budapestben nemzeti színű szalaggal látható, valamint a mellén egy korona nélküli magyar címer díszeleg. Érdekesség, hogy az eredeti címert felesége, Szendrey Júlia hímezte számára, piros, fehér és zöld színű gyöngyökkel. 

    A kiállítás 52 figurája között az érdeklődők megtalálják Petőfi mellett a reformkor nagyjai, Kossuth Lajos és Széchenyi István viaszmását is.