új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A Barátok közt óta nem volt ilyen rövid a haja.

    Igencsak beújított frizurafronton Lékai-Kiss Ramóna. A műsorvezetőnő egy hivatalos rendezvényen, pontosabban a napokban megrendezett Glamour Women of the Year-gálán mutatkozott új hajával, amelyet rövidre vágatott, és amellyel minden tekintetet magára szegezett. A Blikk szerint 2002 óta nem láthattuk így. 

    A Barátok közt egykori színésznője azonban nem csupán rövid frizurájával, hanem különleges ruhájával is felhívta magára a figyelmet. 

  • A színésznő sokkolta rajongóit.

    Futótűzként kezdtek el terjedni az interneten azok a felvételek, amelyeket Drew Barrymore osztott meg az otthonáról az utóbbi időben, de nem azért lettek felkapottak ezek a bejegyzések, mert a Kavarás című film szereplője a luxus körülményeivel kérkedne. Épp ellenkezőleg: azért rajonganak az internetezők a magyar felmenőkkel is rendelkező színésznő rezidenciájáért, mert egy teljesen hétköznapi otthon látszatát kelti.

    A 49 éves színésznő TikTokon megosztott videója eddig több mint 640 ezres megtekintésnél jár. Arról beszél benne, mennyire szeret időt tölteni az otthonában, jóllehet azt sokan unalmasnak tartják. A lakás a jelek szerint nem túl nagy, nincs hozzá méretes medence sem, és luxusautók sem parkolnak előtte. Barrymore tévéje sem a legmodernebb, ezzel sikerült leginkább meglepnie a követőit.

    Íme Barrymore otthonának még néhány részlete:

    (via Unilad, PageSix)

  • Imádnivaló fotók.

    Különleges finomsággal, pontosabban egy brazil csokitortával kedveskedett egyik szerettének Rácz-Gyuricza Dóra, aki a sütésbe kislányát, Kamillát is belevonta. Nem is csoda, ha közel kétéves csöppség szeret segíteni a konyhában, hiszen édesapja, Rácz Jenő Michelin-csillagos séf, édesanyja pedig A Konyhafőnök című műsor által vált ismertté. Rácz és Gyuricza ráadásul a szerelmüket is a gasztroshownak köszönhetik.

    Érdekesség, hogy az influenszer Brazíliában született.

    Ha szülinap van a nagy családban, akkor csak is Brigadeiro torta készül

    – árulta el az influenszer, aki hamarosan újabb tortát süthet, a kis Kamilla ugyanis április 14-én lesz kétéves.

  • Szinte új ember lett.

    Daily Mail szerint Ben Affleck úgy néz ki, mióta borotvát ragadott, mintha legalább tíz évet fiatalodott volna. Az 51 éves színészt a minap akkor kapták lencsevégre a lesifotósok, amint egy apa-fia programon vett részt 12 éves fiával, Samuellel, s a friss felvételek tanúsága szerint teljesen simára borotválta az arcát. 

    Az Oscar-díjas színész szinte új emberként lépett utcára. Néhány nappal ezelőtt a Los Angeles Lakers és a Golden State Warriors kosárlabda-mérkőzésén is így mutatkozott, ami miatt sokan alig ismertek rá.

  • Hiába takarított, az orrfacsaró bűztől nem bírt megszabadulni.

    Több millióan látták már a TikTokon egy nő beszámolóját arról, hogy milyen furcsa, és szerinte hátborzongató dolgot fedezett fel új albérletében. Az Ausztráliában élő Julia Lang-Malone úgy mesélte követőinek, hogy férjével sokáig nem értették, miért terjeng elviselhetetlen bűz albérletük fürdőszobájában a folyamatos takarítás ellenére is, ráadásul a zuhanykabin sarkából néha narancssárga, néha fekete színű nyálka szivárgott.

    Gondoltak gombára és rozsdára is, ám amit végül találtak, minden képzeletüket felülmúlta. A sokkoló dolgot akkor fedezték fel, amikor felfeszítették a zuhanykabin keretét: először úgy látták, tésztával volt kitömve, ám csakhamar rájöttek, valójában cigarettacsikkekről van szó. Így derült ki, hogy az előző lakók zuhanyzás közben dohányoztak, és a csikkeket a zuhanykabin oldalába rejtették.

    Julia Lang-Malone és férje végül úgy tüntették el a csikkeket, hogy teljesen szétszedték a zuhanyzót.

    @radhauswife Replying to @ThisIzMe-Peta1979 ♬ original sound - Jules
    @radhauswife Replying to @fielpaner610 ♬ original sound - Jules
    @radhauswife Replying to @Autum Gruber ♬ original sound - Jules
    @radhauswife Replying to @Savvy 🪬 ♬ original sound - Jules

    (via Szeretlek Magyarország)

  • Igazán meglepte az országot a hír, amikor februárban kiderült: 2019-es, 32 éves házasságát lezáró válása után újra, szám szerint negyedjére is megnősült Vitray Tamás. A 91 éves újságíró, bár előtte arról beszélt, többször már nem áll oltár elé, egykori kolléganőjét vette feleségül, akivel egy darabig távkapcsolatban éltek.

    Az ATV A Nő háromszor című szombati műsorában többek között ez is szóba került, hiszen a riporter is Köböl Anita vendége volt Pataky Ági és Horgas Eszter mellett. A fuvolaművész nem is kertelt, konkrét kérdéssel fordult az adás egyetlen férfi vendégéhez:

    Miért fontos négyszer esküt tenni?

    „Meggyőződésből” – idézte a Story magazin a tévés legenda szavait, aki szerint azért még nem kell feladni, mert előtte nem sikerült az eskü szerint élnie.

    „Az atlétikában is van három kísérlet, én eggyel többel próbálkozom, és nagyon örülök, hogy van.”

  • Fotók.

    kozso.png
    Fotó: YouTube

    Azt, hogy különleges helyet foglalnak el Kozso, azaz Kocsor Zsolt szívében a delfinek, újabb fotók bizonyítják. Az Ámokfutók frontembere ugyanis, ha sajátos módon is, de elérte, hogy ígéretének megfelelően delfineket vigyen a Balatonhoz, ahová azért ment, mert szerelme, Ágnes részt vett a Balaton Szupermaratonon.

    Noha Kozso nem igazi delfineket telepített a Balatonba, ahogy azt korábban ígérte, de célját végül is elérte. A plüssállatok kabalaként szolgáltak, s több Instagram-felhasználónak eszébe juttatták az énekes-producer egyik, már-már szállóigévé vált delfines mondatát, miszerint: „A delfinek a víz alatt nagyon jó emberek.” Kozso erről korábban a Mokkában és a Párharcban is beszélt már.

    Ez a Mi Tengerünk! Imádom! Ma indult el itt, Siófokon a Balaton Szupermaraton! Az Én kedvesem[nek], kicsi Egérkém[nek], kicsi kezében kicsi delfinnel (én pedig szurkolok neki egy nagy Delfinkével), 4 nap alatt 200 kilométert kell futni[a]! Le a kalappal! Kitartás mindenkinek! I love Balaton!

    – írta a minap a követőinek Kozso, akinek fotói ide és ide kattintva tekinthetők meg.

  • Eddig nem ismert titkokat osztott meg házasságáról.

    Március 3-án volt egy éve annak, hogy Orosz Barbara hivatalosan is összekötötte életét francia férjével, Florral, s bár a titokzatos diplomata férfiről nem sokat lehet tudni, a műsorvezető nem titkolja, mennyire boldogok.

    A Mokka háziasszonya, aki azt is elárulta, milyen különleges ajándékot kapott a házassági évfordulóra, sokat utazik, hogy láthassa férjét. Nagyjából másfél havonta látják egymást személyesen, de úgy tervezik, két és fél év múlva Magyarországon állapodnak meg. Már meg is vásárolták álmaik ingatlanát, amelyet elkezdtek felújítani.

    A leghosszabb külön töltött idő eddig két hónap volt, de mindkettőnknek fontos, hogy minél többet lehessünk együtt. Gyakorlatilag folyamatosan beszélünk egymással videóhívásban, mindketten tudjuk, hogy épp mit csinál a másik. Óriási a bizalom közöttünk, ezt máshogy nem lehetne végigcsinálni.

    – mondta a Borsnak a tévés, aki azt is elárulta, hogy alapból nem akart férjhez menni, ám Flor miatt megváltozott a házasságkötésről a véleménye.

    Valahogy evidens volt, hogy együtt akarunk lenni, mindketten éreztük, hogy közösen képzeljük el a jövőnket. Az életben van olyan, amikor pontosan tudod, hogy mit akar a sors

    – vallotta be.

  • Őszintén vallott félelmeiről.

    Mint ismert, Krausz Gábor a szerelmével, Mikes Annával vág neki élete egyik legnagyobb kalandjának, az Ázsia Expressz című műsornak, jóllehet sokan óva intették őket ettől, mondván, hogy kapcsolatuknak még nagyon az elején járnak. Péntek este azonban útnak indultak.

    A Séfek séfe zsűritagja korábban a TV2 kalandrealityjével kapcsolatban elmondta: attól nem tart, hogy szerelmével veszekednének, ám attól jobban, hogy éhezni fognak.

    A kényelmetlenségektől nem tartok, inkább a tarhálás az, ami zavar, az, hogy éhezni fogunk, hogy kuncsorogni kell szállásért. A feladatokat várom, azokat megcsináljuk, inkább azt a részét nem akarom átélni, hogy kuncsorogni kell

    – árulta el a Borsnak Krausz Gábor, míg párja, Mikes Anna más dolgoktól tart inkább.

    Én ettől nem tartok egyáltalán, hogy be kell kéredzkednünk ide-oda-amoda. Pont mondtam Gábornak, hogy fogalmam sincs, mi vár ránk, és szerintem jobb nem belegondolni. Nem lehet erre felkészülni, ez nem egy olyan, mint egy tánctábor, ahol nagyjából tudom, hogy mire lehet számítani. Itt fogalmam sincs, mire kell készüljek

    vallotta be a táncosnő, aki azt is elárulta, hogy a telefonját nem fogja hiányolni, a kozmetikai dolgokat azonban annál inkább.

    Krausz a tücskökből sem kér, jóllehet tudja, hogy a műsor gasztronómiai szempontból is tartogathat extrém dolgokat.

    „Ez probléma lesz, ha lesz ilyen feladat, még akkor is, ha ez nem egy túlélőshow! Ha a helyzet úgy hozza, megpróbálom legyőzni a tücsökevő-fóbiámat, de nem szívesen fogom megtenni.”