2024. július 5. 18:00
Spanyolország
Németország
StuttgartArena Negyeddöntő
2024. július 5. 21:00
Franciaország
Portugália
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Fritzie Cencil az ötödik x-et átlépve is imád merész, extravagáns szoknyákat, trendi rövidnadrágokat és haspólókat viselni, dacára annak, hogy voltak olyanok, akik ezt már nem tartják helyénvalónak az ő korában. – írja a The Sun.

    Az egygyermekes anyuka mindig is szerette a divatot, és mint karcsúbb nő, szívesen visel crop topokat és shortokat, hogy jobban kiemelje az alakját, és hosszabb lábak látszatát keltse. Fritzie bevallása szerint sokszor éri kritika az interneten emiatt, de ő úgy érzi, elsősorban nem a kora határozza meg, mások véleménye pedig végképp nem. Most is azt vallja, hogy azt visel, amit csak akar, amíg jól érzi magát benne.

  • Együtt szurkolnak a válogatottnak.

    Rövidesen kezdetét veszi a 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság, melynek ezúttal Németország szolgál helyszínéül, a hazai szurkolók pedig joggal örülhetnek, hiszen a 2021-es év után ismét pályára léphet a magyar labdarúgó-válogatott. A mérkőzéséket  a Korda György és Balázs Klári is figyelemmel kíséri majd, és elárulták, hogy nagy reményeket fűznek a magyar csapat teljesítményéhez.

    A magyar csapat egyre jobb eredményeket ér el hála istennek, azonban azért egy kis izgalom van bennünk, hiszen ez egy Európa-bajnokság, itt bármi megtörténhet, nagyon kemény ellenfelek is vannak. De sosem lehet tudni, hogy mi lesz belőle, mi bizakodóak vagyunk

    árulta el az nlc-nek Balázs Klári, akinek férje hozzátette: nagyon kemény csoportba kerültünk, de bízik abban, hogy jól fog teljesíteni a válogatott.

    Korda elmondta, hogy nagyon szurkolnak Szoboszlaiéknak, és úgy véli, van sanszuk, de mint mondja, szerencse is kell hozzá, mint mindenhez az életben. Az énekes minden egyes magyar gólnak rendkívül szokott  örülni, ilyenkor teljesen magával ragadja a gólöröm.

    Ha nézem a meccseket, akkor egy-egy gólnál bizony van nálam egy bizonyos fajta ordítozás. Ilyenkor a feleségem kirohan a másik szobából, a két kutya meg azt sem tudja, hogy merre szaladjon.

    – magyarázta Korda György, majd arra is kitért, hogy annyi fellépés és koncert vár rájuk az elkövezendő időszakban, hogy előfordulhat, hogy néhány meccset majd az autóban utazva követnek végig, vagy csak később értesülnek az eredményekről. 

    Mindenesetre az már egy óriási dolog, hogy kijutottunk a versenyre és kívánjuk a magyar válogatottnak, hogy nagy sikereket érjenek el. Nagyon kíváncsiak vagyunk és drukkolunk!

  • Helyette e-mailjein keresztül intézi ügyes-bajos dolgait.

    mpiRW 060623 EdSheeran 14
    Fotó: Northfoto

    Mobil nélkül élni a 21. században? Sokaknak talán elképzelhetetlen lehet a dolog, mégis egyre többen vannak, akik úgy döntenek, szándékosan válnak meg telefonjaiktól. Így tett közel 10 évvel ezelőtt Ed Sheeran is.

    „Nincs mobilom 2015 óta” – árulta el friss interjújában az énekes, miután a riporter telefonszámot szeretett volna cserélni vele. Helyette felajánlotta e-mail címét.

    Van egy, amit videózásra szoktam néha használni, hogy legyen mit kirakni a közösségi oldalakra, de nem működik egyébként.

    Sheeran elmesélte, anno azért döntött telefonja kiiktatása mellett, mert berobbanásakor rengetegen hívogatták, írogattak neki, rajta pedig hatalmas volt a nyomás, hogy mindenkinek reagáljon, különben "bunkónak hinnék".

    „Néha nem akarsz válaszolni, elfoglalt vagy, vagy bármit csinálsz, de aztán mégis válaszolsz, aztán visszaválaszolnak… és hirtelen egyszerre vagy 40 beszélgetésben veszel részt. Elvesztettem a valós életben való interakciókat, így megszabadultam a telefonomtól. Vettem egy iPadet, és mindent az e-mailjeimen keresztül intézek, amikre hetente egyszer válaszolok.”

    A People Instagram posztja alatt megerősítette az elhangzottakat egy kommentelő is.

    „Több mint 3 évig voltam biztonsági őr a Houndstooth kocsmában a 37. és 8. sugárút sarkán, megerősíthetem, hogy még csak a kezében sem láttam mobilt. Soha nem találkoztam hozzá hasonló hírességgel. Valóban jó és őszinte ember” – fogalmazott a férfi.

  • Imádják érte a követői.

    Ahogy az Indexen is megírtuk, április végén jelentették be, hogy a megújuló, idén tizenkettedik alkalommal visszatérő X-Faktorban Gáspár Laci, Majka és Valkusz Milán mellett Tóth Andi lesz a negyedik mentor. A fiatal énekesnő azóta arról is beszélt, milyen szempontok mentén szeretné majd a tehetségek útját egyengetni. Mint mondta, valószínűleg a zsűripanel egy szigorúbb karaktere lesz, de azért neki sem lesz kőből a szíve.

    Tóth Andi szakmai karrierjében tehát újból izgalmas kihívások elé néz, de a napokban arról is mesélt, hogy úgy érzi, sok mindenben nem ismer magára, ugyanis mostanság újabb és újabb tevékenységek keltik fel az érdeklődését. Meglehet, talán ezért is próbálta ki a küzdősportot, hisz az Instagramján már több poszt megosztott, melyeken egy bokszzsákon gyakorol. Íme:

  • Most bárki meg is veheti az alkotást.

    TRAL6489
    Fotó: Trenka Attila / Index

    Szokatlan alkotásra figyelhetnek fel a Facebook online piacterén barangolók, a story.hu ugyanis nemrég kiszúrta, hogy Zámbó Árpy művészi igényességgel megalkotott portéja keresi gazdáját. A 40 × 40 centiméteres hímzés készítője, Szabó Rita Viktória nem kevesebb mint 350 ezer forintért hirdeti az alkotását, aki a lap megkeresésére több részletet is elárult arról.

    „Múzeumban dolgozom, régóta festek, rajzolok, szabadidőmben pedig szeretek ilyesmivel foglalkozni. Az Árpyt ábrázoló hímzésen például egy hónapig dolgoztam napi 5-6 órában.” – kezdte a dohányzó celebet ábrázoló hímzés készítője, aki azt is elmondta, honnan jött az ihlet, hogy a néhai Zámbó Jimmy testvérét alkossa meg fonálból.

    „Van egy oldal a Facebookon Mindennap ugyanaz a kép Zámbó Árpyról címmel. Innen jött az ötlet, mivel viccesnek találtam. Nyilván ez egy geg, a hímzés árát is beleértve, amit egyébként kéthetente emelek” – mondta Szabó, aki legutóbb például ötvenezer forinttal vitte feljebb a kézimunka árát.

    Szabó Rita Viktória szövet portréja Zámbó Árpyról
    Szabó Rita Viktória szövet portréja Zámbó Árpyról
    Fotó: Facebook

    A nem mindennapi alkotásért legtöbben 30 ezret kínáltak, de akadt olyan, aki 100 ezret is megadott volna érte. A hobbiművész egyébként Puzsér Róbertet szemelte ki következő projektje alanyának.

  • Az énekes részt vesz a tehetségkutató fejlesztésében.

    Ahogy arról írtunk, a TV2 hétfőn leleplezte a 2024-ben visszatérő Megasztár zsűrijét. Az ítészek csapatát Rúzsa Magdi, Marics Peti, Marsalkó Dávid, Molnár Ferenc Caramel és Papp Szabolcs alkotják majd. Most Vastag Csaba posztolt közösségi oldalára a hír kapcsán. Az X-Faktor első évadénak nyertese ugyanis Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója mellett tanácsadóként dolgozik a csaknem 20 év után visszatérő tehetségkutatón. 

    Sok mindent csináltam már életemben... Sokszor voltam elégedett, eredményes, talán büszke is... De a büszkeségnek ezt a formáját eddig nem ismertem. Őszintén köszönöm mindenkinek a fáradhatatlan hozzáállását és alázatos munkáját. Most mondhatnám, hogy »megcsináltuk«, de a java még hátravan. Ezért inkább sok erőt, kitartást és tisztánlátást kívánok mindannyiunknak...

    írta bejegyzésében az énekes, aki a nézőknek „minél több felejthetetlen pillanatot, sok-sok örömöt, együttérzést, Igazságot és Dicsőséget” kívánt.

    Vastag Csaba egyébként néhány hónapja a Tények Plusz adásában úgy fogalmazott, nagyon megtisztelőnek tartja, hogy tanácsadóként vehet részt a projekt fejlesztésében, és minden erejével azon lesz, hogy visszaadja az emberek tehetségkutatókba vetett hitét, azaz újra népszerűvé tegyék a Megasztárral a műfajt.

  • Az ír színész játssza a történelmi dráma folytatásának főszerepét.

    Gőzerővel folyik a Gladiátor második részének forgatása, amelyet ezúttal is Ridley Scott rendez. A főszereplő a Normális emberekkel világhírnévre szert tevő Paul Mescal, ő alakítja a történet szerint már felnőtt Luciust, Comodus unokaöccsét és Lucilla fiát, aki példaképeként tekint a korábban Russell Crowe által megformált Maximusra.

    A most kiszivárgott forgatási fotók alapján nem túloztak a korai értesülések azzal kapcsolatban, hogy az ír színésznek tehetsége mellett fizikumával is meg kellet győznie a legendás Scottot. Mescalt alaposan kigyúrva, de elég viseltesen láthatjuk jelmezében, ám egyelőre az még mindig titok, mikor kerülhet mozikba a kész alkotás.

  • Andy Vajnáról és az Egyesült Államokban töltött évekről is mesélt Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorában Dobó Kata. A színésznő az 1997-es A miniszter félrelép című film forgatásán ismerkedett meg a producerrel, a munkakapcsolatból szerelem lett, amelyet amerikai közös életük koronázott meg. A románc azonban kihűlt, Dobó pedig választás elé kényszerült további lakóhelye, hazaköltözése kapcsán.

    „Azt éreztem, ezt a kapcsolatot én már nem tudom tovább működtetni, viszont nem szeretnék pincérkedni és abból fenntartani magam, amikor itthon van egy karrierem, és azt tudom csinálni, amihez értek, ami a szívemhez közel áll. Úgy gondoltam, miután én hoztam meg a döntést, hogy ennek a kapcsolatnak véget vetek, benne volt a pakliban, hogy Andy nem lesz támogató velem kapcsolatban. Tehát ez is fejben dőlt el, de nem állt messze a valóságtól: volt egy jó pár év, amikor nem voltunk a legjobban, mert nem vette túl jól ezt az egészet” – mesélte, majd kitért arra is, nem sokon múlott, hogy nemzetközi karriert fusson be. A Trója című film castingjain Szép Heléna karakterének utolsó fordulós válogatásáig jutott, de az utolsó pillanatban mégis alulmaradt Diane Krügerrel szemben.

    „A napom minden egyes pillanatában ott volt az a gondolat, hogy mikor jön a telefonhívás, ám amikor jött, megsemmisítő volt. […] Tudat alatt érzi az ember, hogy még egy ilyen lehetőség nem jön. Ekkor voltam legközelebb ahhoz, hogy kvázi megcsinálhassam a karrieremet” – vallotta be a színésznő, aki egyébként így is találkozott a férfi főszereplővel, Brad Pitt-tel egy partin. Bár Vajna arra biztatta, árulja el akkor a színésznek, épp az ő filmje válogatásaira jár, ezt nem tette meg.

    „Lehet, hogy ott hibát követtem el, mert talán azt mondta volna, felhívja a rendezőt, hogy most találkoztam ezzel a lánnyal, milyen helyes… De most már soha nem tudjuk meg. Viszont ezt sem bántam meg, mert valamiért ennek így kellett lennie.” 

    (via Blikk)

  • Nehezen lehet ráismerni a színészre.

    Meglehetősen fura szakállal fotózták le a minap New Yorkban Bradley Coopert. A színész egyelőre ismeretlen okokból, de egy leginkább Rozsomák karakterére emlékeztető arcszőrzetre váltott, napszemüveggel pedig kifejezetten nehezen lehetett felismerni. Az internetezőket is alaposan összezavarták a látottak.

    „Bradley Cooper már nem is hasonlít Bradley Cooperre…”

    „Úgy fest, mint akire nagyon ráférne egy zuhanyzás.”

    „Annyira nem vonzó.”

    „Mi a fene az az izé az arcán?”

    „Kezd úgy kinézni, mint a csávó a Motörheadből” – fogalmaztak a meglepődött kommentelők a Just Jared posztja alatt.

  • A fotósnak fogalma sincs, kire ütött Mici. 


    Nánási Mici nem túl hétköznapi, ám annál látványosabb sportot választott magának: Ördög Nóra és Nánási Pál 11 éves kislánya légtornázik. Mici pár hónapja a Fővárosi Nagycirkuszban is megmutatta tudását egy verseny keretén belül, most pedig édesapját kápráztatta el nyaralásuk alatt egy extrém mutatvánnyal. Természetesen a fotós meg is örökítette kézen álló kislányát, sőt, Instagram követőivel is megosztotta a képeket. 

    „Amikor Mici ilyen elképesztő mutatványokat ráz ki a kisujjából mindig elgondolkodunk, hogy vajon kire ütött ez a gyermek…” – fogalmazott Nánási Pál, alatta megjegyezve: ezt a tehetségét biztos nem tőle örökölte.

     

  • Egyet pislogunk, és kiürül a villa.

    Képernyőfotó 2024-06-11 - 8.02.46.png
    Fotó: RTL

    Pörögnek az események a ValóVilág 12 játékában, főleg a múlt hét második fele óta. Szombaton a korábbi kiválasztott, VV Csaszi feladta a műsort, ami miatt még aznap este újra előkerült a szavazótábla. A villalakók úgy döntöttek a villámkihívásban, VV Verát küldik párbajozni, aki másnap este VV Duduval mérte össze az erejét. Szoros versenyben, de a lány maradt alul a küzdelemben.

    Hétfő este pedig újból voksolhattak a játékosok, ám ezúttal sem a megszokott rendben zajlottak a dolgok. Miután a szereplők úgy döntöttek, négy jellel VV Valenre kötnék a zöld kendőt, Megyeri Csilla váratlan bejelentést tett:

    Dudu szavazatát érvényteleníteni kellet,

     amiért a vasárnapi párbajon szabályt szegett, és az ünneplés mámorában kirohant megölelni a közönség soraiban ülő családtagjait.

    „Viszont a jeled nem fog elveszni, csak átalakul, ugyanis Dzsigeri te bizony a mai nap folyamán előnyhöz jutottál, megszerezted az aranyborítékot. Az előnyöd az, hogy ezt a jelet újra felhasználhatod, bárkire rakhatod” – közölte a műsorvezető. A fiatal végül úgy döntött, az így kialakult holtversenyt szünteti meg,  VV Ádi megkapta negyedik jelét, ezzel együtt a zöld kendőt is. 

  • A színész bármire kész volt a szerepért.

    visual 274552 2265
    Fotó: Nothfoto

    Zack Snyder a 2004-es Holtak hajnala remakejével sikeresen került fel Hollywood térképére, majd két évre rá Frank Miller képregényét alapul véve a mozivászonra álmodta a 300 című filmjét. A spártaiakat kigyúrt félisteneként ábrázoló alkotás főszerepére pedig már ideje korán kinézte magának Gerard Butlert a rendező. Leonidász király megformálásáért azonban komoly áldozatot kellett hoznia az akkor még feltörekvő skót színésznek.

    Erről Alan Horn, a Warner Bros. korábbi fejese mesélt egy interjúban, ahol azt is elárulta, hogy a Tróját és a Nagy Sándor, a hódítót követően nem sok kedve volt egy újabb kardozós-szandálos mozihoz. Snyder viszont meggyőzte, és rögtön jelezte is, hogy Butlert nézte ki a főszerepre, de a producernek nagyon nem tetszett az ötlet. Egy találkozót megejtve végül, sikerült kibékülnie a színésszel, amire így emlékszik vissza:

    Butler csinálta Az operaház fantomját nekünk. Azt mondtam [Snydernek], hogy »nem látom őt ebben a szerepben«. Számomra ő továbbra is a fantom volt. Aztán pár nappal később érkezett egy telefonhívás Gerard Butlertől. Azt kérdezte átugorhat-e hozzám, hogy találkozzunk.

    – magyarázta Horn, aki végül rábólintott arra, hogy Butler legyen a főszereplő, de egy felételhez kötötte.  

    Szóval átjött, és látszott, hogy a testi adottságai megvannak hozzá. Tudtam Az operaház fantomja idejéről, hogy dohányzik, és azt hiszem, akkor is éreztem rajta. Szóval azt mondtam neki: »Rendben, tiéd lehet a szerep egy feltétellel: Le kell állnod a dohányzással.« Erre ő: »Most komolyan mondod?« Mire én: »Igen. Add a szavad, és tiéd a szerep.« Ő pedig így válaszolt: »Megígérem.«

    (via IGN)

  • Egy brit házaspár úgy döntött, maguk mögött hagyják a szürke hétköznapokat, így eladták a házukat, hogy szabadon járhassák a világot gyermekükkel és németjuhász kutyájukkal. Bevallásuk szerint az utazó életmód anyagilag is sokkal kifizetődőbb, ezért egy ideig még biztosan nem foglak felhagyni vele.

    A 30 éves Nat Alstrom és egy évvel idősebb párja, Nico korábban is imádtak utazni, mielőtt Dániában telepedtek volna le, hogy megszülethessen kisfiuk, a most ötéves Nohr. Azonban mégsem voltak teljesen boldogok: két évnyi hónapról hónapra élés után úgy döntöttek, eladják az otthonukat, hogy távmunkára váltva utazhassanak egy kisbusszal.

    A család mostanra két évet töltött az úton, és közel 25 országba látogattak el, köztük Portugáliába, Görögországba és Törökországba. Nat azt mondja, hogy amikor jelzáloghitelt fizettek, gyakran nem is tudtak félretenni, most pedig havonta akár 1140 font is a zsebükbe marad.