új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A köztük lévő nagy korkülönbség miatt sokan ítélkeznek felettük, de Kayy Mackenzie és férje, Davey Mackenzie igyekszik nem felvenni a negatív kritikát. Bár már évek óta boldogok együtt, nem mindennapi románcukat mégis beárnyékolja az emberek hozzáállása: sokan nem házaspárnak, hanem apja-lánya párosnak nézik őket, s ez szokott szülni némi kellemetlenséget.

    Mackenzie-ék, akik között 25 év a korkülönbség, úgy mesélik, 2019-ben ismerkedtek meg egy kocsmában, ahol nagyon hamar egymásra hangolódtak. Két hét randizás után a férfi nagy lépésre szánta el magát: megkérte Kayy kezét, aki örömmel mondott neki igent. 2021 decemberében házasodtak össze, de ezt sokan nem néznék ki belőlük. 

    Az éttermi dolgozók mindig megjegyzik, hogy milyen jó látni végre egy apa-lánya párost együtt vacsorázni, aztán elszégyellik magukat, amikor közlöm, hogy házasok vagyunk

    – árulta el a Mirror riportjában a fiatal nő, aki lelki társként tekint 54 éves párjára.

    Davey családjának időre volt szüksége ahhoz, hogy elfogadja, egy pár vagyunk, méghozzá a nagy korkülönbség miatt. De most már semmi probléma nincsen, mindenkivel jó a viszony

    – szögezte le a feleség, utalva ara, hogy Davey Mackenzie-nek korábbi kapcsolataiból három gyermeke született, akik mind a húszas éveikben járnak.

  • Nem csoda, ha olvadoznak követői!

    GettyImages-1486968010
    Fotó: Jeff Kravitz / Northfoto

    A napokban ünnepelte első születésnapját Riot Rose Mayers, Rihanna és A$AP Rocky második gyermeke. A kisfiút édesapja Instagram oldalán is felköszöntötte, a nagy nap alkalmából egy egész albumnyi képet és videót osztott meg az egyébként ritkán látott gyermekéről, aki a bejegyzés alapján szüleire ütött, és szintén hatalmas zenerajongó.

    A felvételek között felfedezhetjük RZA-t is, a sztárpár nagyot nőtt kétéves fiát is:

  • Tavasz óta erősíti a szinglik táborát Schobert Norbert és Rubint Réka lánya.

    Schobert Lara májusban számolt be arról, hogy véget ért hosszú hónapokon át tartó kapcsolata a nála 10 évvel idősebb Szekszárdi Tamással, az okokra azonban nem tért ki. Az okleveles aerobik edző kapcsolata felhőtlennek tűnt, a sportolót Schobert Norbert és Rubint Réka is elfogadta, a 20 éves lány ráadásul a focista miatt azt is vállalta, hogy Kazincbarcikára költözik, hogy minél több időt tölthessenek együtt, ám románcuk azt már nem bírta ki, hogy a sportolót aztán Pécsre szerződtették.

    Schobert Lara nehezen dolgozta fel a szakítást; azt gondolta, a férfi nélkül nincs tovább, ám a jelek szerint mostanra nem búslakodik. Egy új kapcsolat sem lenne ellenére – erről árulkodott legalábbis egy korlátozott ideig elérhető Instagram-történet. Az influenszer azt a kérdést válaszolta meg, miszerint vágyik-e perpillanat kapcsolatra.

    Úgy gondolom, az idő pénz... Ezt úgy értem, hogy szeretem, ha olyan valaki van mellettem, aki támogatja a jövőmet, a karrieremet. Én magam tökéletesen megvagyok egyedül, de nyilván jobb, ha ezt valaki kiegészíti. Szóval persze, örülnék neki!

    idézte a 24.hu az influenszer szavait, akinek bejegyzése ide kattintva megtekinthető.

  • A házaspár az utazást, a szállást és az étkezés is fizette, ráadásul egy teljes körű biztosítást is kötöttek a szerencsés férfinak.

    Polgár Árpád és Polgár Tünde közös YouTube-csatornája, a Polgar net egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A házaspár heti rendszerességgel jelentkezik új tartalommal, legutóbbi videójuk azonban több szempontból is kitűnik a többi közül. Az ugyanis nem a műkereskedő és neje tanácsairól vagy az amerikai életéről – 2003 óta ingáznak Florida és Magyarország között –, de nem is az utazásaik egyikéről szól, hanem arról, hogy valóra váltották egyik követőjük álmát.

    A Polgár-házaspár tavaly úgy döntött, ha elérik a 150 ezer feliratkozót, akkor az egyik szerencsés rajongójukat megajándékozzák. Ezt a számot év vége fel el is érték, melynek apropójából pár hónappal ezelőtt meg is történt a sorsolás. A játékot egy Zoltán nevű férfi nyerte meg, akinek Polgárék drága ajándékot szántak: ők állták a férfi élete első nyaralását. 

    Zoltán Zakynthosz, Madrid, Barcelona és a Costa Brava, Róma, a török Riviéra és egy olasz körutazás közül választott. Végül az utolsó mellett döntött. A házaspár az utazást, a szállást és az étkezést is fizette, ráadásul egy teljes körű biztosítást is kötöttek a férfinak, aki hosszú évek óta külföldön dolgozik. Előbb Németországban, majd Ausztriában vállalt munkát, nyaralni azonban nem volt lehetősége,  gyerekkorában pedig álmodni sem mert erről.

    Én egy szegény családból származom, persze most sem vagyok gazdag, de már máshogy tekintek erre, nem csak anyagi szempontból. Van egy bátyám és két nővérem, így amit szerettünk volna, mindent megteremtettünk magunknak, annak ellenére, hogy szegények voltunk

     – árulta el a férfi, aki nagyon hálás a Polgár-házaspárnak.

    „Most ez furcsán hangzik, így hogy ezt nyertem, de én örülök, hogy megismertelek titeket, és szívem szerint én magam fizetném ki ezt az utazást. Tudom, hogy ez volt a nyeremény, de mégis nagyon furcsa érzés, hogy kapok egy ilyen nagy értékű ajándékot, mert nekem ez egy nagy dolog, és nem is várnám el, hogy ezt nekem kifizessétek” – magyarázta Zoltán, akit Polgár Árpád hamar kijavított.

    Én fizetem, úgyhogy az árak ne befolyásoljanak. Szerintem ezen most lépj túl, és csak azzal törődj, hogy melyik hely tetszik a legjobban, hova mennél a legszívesebben.

    Nemrég a milliárdos üzletember, Jákob Zoltán is hasonlóan cselekedett. Az egykori Nagy Ő sok követőjének váltotta már valóra az álmát, de úgy vélte, Damu Roland lányának is szeretne segíteni, aki neki köszönhetően életében először tapasztalhatta meg, milyen is egy nyaralás.

    (via Metropol)

  • Ábel első fesztiváljáról videó is készült.

    Puskás-Dallos Peti és Puskás-Dallos Bogi első közös gyermeke, Ábel csak szeptemberben lesz egyéves, de már túl is van élete első fesztiválélményén. Az énekes és felesége eddig sem riadtak vissza attól, hogy a kisfiút olyan helyekre is magukkal vigyék, ahová a legtöbb szülő a gyermeke első hónapjaiban nem jut el. Ezekről a kalandokról a közösségi oldalaikon is beszámolnak, a picivel külföldön is jártak már.

    Legutóbb a Paloznaki Jazzpikniken, a jazz, a funk, a pop és a soul találkozásának fesztiválján kapcsolódtak ki, amelyet a paloznaki szőlőhegy oldalában szoktak tartani. A büszke édesapáról és gyermekéről egy videó is készült, miközben együtt táncoltak.

    Első fesztiválozás életem értelmével #jazzpiknik

    – írta a felvételhez Puskás-Dallos Peti.

  • Néhány héttel ezelőtt derült ki, hogy Földes Eszter és Lovasi András csaknem tíz együtt töltött év után elválnak egymástól. A Kispál és a Borz énekese és a színésznő 2015 augusztusában kötötték össze életüket, s bár nem találták meg könnyen a közös hangot, kapcsolatukat különlegesnek tartották. Szerelmük gyümölcseként egy kisfiuk született 2018-ban, akinek az Álmos Fülöp nevet választották.

    A válásról egyik fél sem kívánt nyilatkozni, ám a híresztelések szerint hűtlenség állhat a szakítás hátterében. A színésznő mindenesetre a közösségi oldalára posztolt bejegyzései alapján nem kesereg. Azt követően, hogy bejelentették Lovasival, hogy válnak, külföldre utazott, de tetoválást is csináltatott. Az elmúlt napokban a hajszínét is megváltoztatta: szőke tincsei rezes-vörös árnyalatúak lettek.

    Az Instagramon egy videó is megtekinthető a szinkronszínésznő új hajszínéről. 

    Földes Eszter a videót a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében megosztva néhány hashtaggel egészítette ki: a #newcolor és a #newlife kiírások arra utalnak, hogy igyekszik maga mögött hagyni a múltat. A színésznő ráadásul aSztárboxcímű műsort is elvállalta.

  • A 62 éves színész maga terjesztette fel az ötletet.

    Látványos záróműsorral érhet véget a 2024-es párizsi olimpia, ráadásul úgy tűnik, erről többek között Tom Cruise fog gondoskodni. A TMZ úgy értesült, egy kaszkadőrjelenetet ad majd elő az akcióhős az augusztus 11-ei eseményen, egészen pontosan „átviszi” az olimpiai zászlót a következő házigazdához, Los Angelesbe.

    A 62 éves filmsztárt először a Stade de France tetejéről eresztik majd le élőben, hogy megszerezze a lobogót, amit aztán egy előre leforgatott, nagyjából kétperces snittben repülőztet át az Egyesült Államokba. Érkezése sem lesz mindennapi, ejtőernyővel ugrik majd ki a gépből, és a Hollywood felirat alatt ér földet, ahol olimpikonoknak fogja átadni az ötkarikás zászlót. Ezeket a jelenetetek állítólag még márciusban fel is vették, ám a francia rész előkészítése jelenleg is zajlik, és könnyen lehet, hogy logisztikai és biztonsági okokból végül nem Cruise, hanem egy dublőre fog szerepelni.

    A lap úgy tudja, hogy a nemrég francia lovaggá ütött színész kereste fel a Nemzetközi Olimpiai Bizottságot a produkció ötletével, szerette volna ugyanis, ha összeköthetik valamivel a két olimpiát.

  • Csak úgy szelte a habokat a színésznő.

    jetski
    Fotó: TV2

    Oszvald Marika sosem volt félős típus, azt azonban mégis kevesen gondolták volna róla, hogy 72 évesen bevállalja, hogy jet skire szálljon. Pedig a színésznő pontosan ezt tette, ráadásul a TV2 is elkísérhette első körére a vízi járművel. Mint mondta, egyáltalán nem fél vagy izgul, sokszor elautózott már a Fundy tavi Jet-Park mellett, innen jött meg a kedve a kalandhoz.

    „Csodálatos! Nagyon jól éreztem magam! Úgy hasítja a vizet, csodálatos érzés! Aki ezt kitalálta, annak csillagos ötös!” – kezdte lelkesen Oszvald, aki rögtön olyan rutinosan vezette a jet skit, mintha csak napi szinten ülne rajta. A riporter kérdésére elárulta, kora ellenére sem félt a kihívástól.

    „Nem érzem a koromat, én csak élek. Mindig azt szoktam mondani, hogy a legnagyobb adomány a létezés. Ha vagyok, akkor mindegy, hogy 20 éves vagyok, 70 vagy 90, ha egészséges az ember. Akkor csak azt érzi, hogy él, és ha él, akkor élni kell!” – osztotta meg a színésznő, és közben ki is nézte magának, hogy legközelebb a flyboardot fogja kipróbálni.

  • Mintha egy horrorfilm kellékei közül keveredtek volna elő.

    Újabb szenzációt szolgáltattak a világnak ügyetlen spanyol restaurátorok, bár ennek Soria lakói kevésbé örülnek, mint az internetezők. A 2012-es, moncsicsi-Jézusként elhíresült borjai mutatvány után ezúttal nem egy freskót, hanem egy 1700-as évek elején épült templom angyalszobrait sikerült felismerhetetlenné pingálnia egy nem túl profi személyzetnek.

    A balul elsült akcióra először egy helyi csoport hívta fel a figyelmet, arra panaszkodva, hogy az Ermita de Nuestra Señora del Mirón belső renoválásának eredményeként nemcsak furcsa, rózsaszín dizájnt kapott a műemlék, de ráadásul kerubjai is kifejezetten kontár módon lettek átfestve – volt, aki a kommentelők közül egyenesen Mr. Beanhez hasonlította a figurákat.

    Karikatúraszerűvé váltak

    – fogalmaztak felháborodva a lakosok, hozzátéve:

    Ez egy műemlék, de még ha nem is lenne az, egy ilyen szobron elvégzett munkálatokra legalább minimális garanciát kellett volna vállalni.

    Miután a történetről beszámolt a média, a spanyolországi Restaurátorok és Konzervátorok Szakmai Szövetsége szintén aggodalmát fejezte ki a végeredmény láttán, egy „kulturális örökség elleni támadásnak” nevezve azt.

    Az egyesület szorgalmazza, hogy a hasonló problémák elkerülése érdekében a hivatalos szervek még a restaurálási folyamat közben, heti szinten ellenőrizzék a munkálatokat, továbbá magyarázatot követeltek a történtek kapcsán. 

    „Csak annyit mondhatok: a templomon végzett munkálatok a szükséges engedélyek birtokában zajlottak, és a végeredmény egyeseknek tetszik, másoknak nem” – idézte a 24.hu a templomért felelős egyházmegye szóvivőjét.

  • Már a családalapítás gondolata is felmerült a szerelmesek között.

    tothdavid
    Fotó: TV2

    Nyolc hónapja, hogy rátalált a szerelem Tóth Dávidra! Az olimpikon szívét egy Timi nevű, fogorvosként dolgozó hölgy rabolta el, akivel most először adtak interjút a Tények stábjának. A pár közös otthonukban mesélt románcukról, terveikről.

    „Egy edzőteremben ismerkedtünk meg, egy közös köredzésre jártunk. Ott szóba elegyedtünk, aztán Timi elhívott randizni. Nem, nem így volt. Én hívtam el” – kezdte nevetve az egykori Nagy Ő, aki, mint mondja, mindent megtalált párjában, amit keresett.

    „A tévés szereplései által ismertem meg, és utána tudtam csak meg a sportmúltját. Szimpatikus volt, de nem igazán követtem nyomon ezeket a műsorokat. Én azt gondolom, hogy nagyon-nagyon hasonlítunk sok mindenben, és tökéletesen kiegészítjük egymást” – vette át a szót barátnője, majd a figyelmes, gondoskodó és vicces jelzőkkel illette a kajakost. Ezek után nem is csoda, hogy meglehetősen gyorsan, mindössze 2,5-3 hónap után összeköltöztek, sőt már a családalapítás gondolatával is eljátszottak.

    „Azóta is teljesen zökkenőmentes a kapcsolatunk. Semmi vita nem volt, úgyhogy igen, beszélgetünk róla. Nem szeretnénk semmit elkiabálni, azt gondolom, nagyon jó irányba halad a kapcsolatunk, és majd jön minden a maga útján” – ismerte el Tóth, hozzátéve: Timivel igyekeznek minél több időt együtt tölteni, akár otthon, akár egy hosszú hétvégés kiruccanás keretén belül.

  • Messze még a teljes felépülés, addig is gyógytornára jár a tévés.

    kandassz
    Fotó: Instagram / Kandász Andrea

    Ahogy arról az Index is beszámolt, csúnya balesetet szenvedett a nyár elején Kandász Andrea. A tévés biciklizés közben esett el, mindkét karját eltörte, de mint mondta, így is szerencsésen megúszta, hiszen akár feje is kaphatta volna az ütést.

    Nemrég élő adásban, a Tv2 stábjának mutatta meg, hogy boldogul nap mint nap a dupla gipsszel, most pedig jó híreket osztott meg a Blikkel, szerdán szabaddá vált mindkét keze.

    „Nagyon jó érzés volt, mikor leszedték, végre egyik kezemen sincs gipsz. Még nem tudom rendesen mozgatni, nem csuklik, így olyan vagyok, mint egy merev fabábu. Az orvos azt mondta, a természet megtett mindent, most már csak rajtam múlik, mikor leszek újra a régi.”

    A műsorvezető most heti kétszer jár gyógytornára, hogy minél hamarabb tudja használni karjait.

    „Vezetni, emelni még nem tudok, kilincset sem lenyomni, és a nadrág felvétele sem megy egyedül. Könnyű nyári ruhákat nagy jajgatások között már magamra tudok venni. Természetes, hogy most minden mozdulat fájdalommal jár, azt kell éreznem, mikor terhelem már túl, mert azt nem szabad” – árulta el Kandász, aki már munkába is állt, valamint azt reméli, ősszel újra fog tudni biciklizni is.

  • A modellkedést viszont már csak hobbiként marad meg életében.

    Képernyőfotó 2024-07-21 - 12.55.04.png
    Fotó: TV2

    Szaniszló Kitti, a Next Top Model Hungary egykori versenyzője pár héttel ezelőtt egy meghitt, szűk körű esküvőn ment hozzá szerelméhez. Az újdonsült feleség főleg operatőr férjének szokott modellkedni mostanság, mint mondja, ha kap majd megkereséseket, azokat örömmel elvállalja, de egyébként nem bánja, hogy párja készít róla képeket – ahogy azt sem, ha neki is a kamera másik oldalán kell bizonyítania.

    „Egy kicsit inkább háttérbe is szorultam, de ez abszolút szándékos volt a műsor után, illetve főleg, amióta jött Ádám. Azt érzem, hogy nem az a célom, hogy engem rengetegen ismerjenek, hanem, hogy jó legyek a munkámban, elérjük a céljainkat és abban a közegben elismerjenek. A modellkedés már inkább csak hobbiként maradt meg” – kezdte a Borsnak a 23 éves nő, majd jövőbéli terveikbe is beavatta a lapot.

    „Van egy kiskutyánk is és így vagyunk most hárman, egyelőre. Aztán majd meglátjuk. De magánéletünkbe nagyon nem szeretnék belemenni. Nem zárkózunk el a családalapítás gondolatától sem, viszont egyelőre szeretnénk még kettesben lenni kicsit, illetve a munkára és a karrierünkre fókuszálni.

     Ami még nagy vágyam, hogy szeretnék Amerikába menni valamikor.

     Szívesen ki is költöznék, de amíg itt a családunk ez nem valószínű, inkább majd évek múlva lesz esedékes. De most így is tökéletes, nagyon boldogok vagyunk” – mesélte.

  • Alainnal távkapcsolatban élnek, a férfi nemrég utazott vissza Kubába.

    Lakatos Márk nem is próbálja titkolni, újra szerelmes. A stylist szívét még januári kubai utazása alatt rabolta el egy helyi férfi, a nála 26 évvel fiatalabb Alain, aki nemrég hosszabb időre Európába látogatott. A közel kéthónapos vakáció alatt a pár több országban is megfordult, amiről Lakatos közösségi oldalán képeket, videókat is közzétett.

    A szakácsként dolgozó Alain kiruccanása azonban nemrég véget ért, hazatérése kapcsán pedig a Blikk kérdezte a stylistot, milyen terveik vannak kedvesével a jövőre nézve.

    „Pontosan nem tudjuk, mikor találkozunk legközelebb, mert mindenki csinálja a saját dolgát, de vagy én megyek majd, vagy ő jön ide. Szeretjük egymást, így folyamatosan azon gondolkodunk, mit hogyan lehetne összehozni, hogy együtt lehessünk. Én is sokat dolgozom, most indul megint az iskolám ősszel, de azon vagyunk, hogy kitaláljuk, hogy akár hosszabb távra kint maradhassak vele. Bár jól érzem magam egyedül is, de hiányzik, nagyon intenzív volt az elmúlt két hónap és érzem a hiányát" – mesélte a műsorvezető, hozzátéve: közös tetoválást is szerettek volna készíttettni Alainnel, de ez nem sikerült, ezért helyette egy egyforma karkötő mellett tették le voksukat. Lakatos nem zárkózik el attól sem, hogy ezt egyszer gyűrűre cserélik. 

    Sok minden felmerült a jövő kapcsán... Mindig azt mondtam, sosem házasodnék meg, de hazudnék ha azt mondanám, hogy nem fordult meg a fejünkben az esküvő. Ez az az időszak, amikor számos lehetőséget átbeszélünk, a jövő majd meghozza a válaszokat.

    Ahogy a házasság, úgy az összeköltözés gondolatával is eljátszottak már a szerelmesek.

    „Ha lenne olyan lehetőség, hogy Kubánál közelebb költözzünk úgy, hogy ott is vagyok és itt is vagyok, az egy jó megoldás lenne. Ezek a tervek, álmok jelenleg” – árulta el.

  • Mindent visz az énekesnő reakciója.

    Nem gyakran botlik bele az ember véletlenszerűen olyan világsztárokba, mint Rihanna, s ha van is ehhez valakinek szerencséje, minden bizonnyal az az első dolga, hogy közös képet vagy aláírást kérjen. A kisgyerekek közül azonban vannak olyanok, akik egyáltalán nem ismerik a barbadosi énekesnőt. Az Unilad riportjában egy ilyen kisfiút ismerhetünk meg, aki számára az Umbrella és a Don't Stop the Music című dalok előadója pont úgy néz ki, mint bármelyik másik átlagos nő.

    Az X-re feltöltött felvételen az látható, ahogy az énekesnő néhány Premier League-focistával áll be egy közös képre, majd körükben megjelenik egy szőke hajú kisfiú is, aki szintén azért van ott, hogy fotózkodjon Jack Grealishsal, Christian Pulisickal és Yunus Musah-val, akik a július 28.-i Manchester City - AC Milan focimérkőzés miatt utaztak New Yorkba. A gyermek a fotó készítésére Rihannát kérte meg, sokakat meglepve azzal, hogy egyáltalán nem ismerte fel a világhírű énekesnőt, aki nem rökönyödött meg a dolgon: szinte profi fotósra váltva lőtte egyik képet a másik után. 

    A kisfiú feltehetően azért nem tudta, hogy Rihannával áll szemben, mert az jó néhány éve nem jelentkezett új dallal. Meglehet, még meg sem született akkor, amikor Rihanna kiadta az utolsó albumát.