Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Feleségével, Polyák Lillával még legalább 2-3 évig nem terveznek hazaköltözni.

    Csaknem egy éve, hogy Gömöri András Máté és felesége, Polyák Lilla Kanadába költözött. A színész-testépítőt az egyetemi tanulmányai kötik Torontóhoz – a Seneca Collage-ra nyert felvételt –, a színésznő pedig egy magyar zenekarral koncertezik, s bár az ottani életük nem kihívásoktól mentes, az csak még jobban összekovácsolta őket. Gömöri ráadásul dolgozik is az egyetem mellett: fizikai munkát vállal megélhetésükért.

    „Az egyetemnek köszönhetően sokat forgatok, egyelőre kisebb projektekben, szerepekben. Ahhoz, hogy főszerepet kaphassak, szükséges a zöldkártya, ám annak is számos feltétele van, amiket még teljesítenem kell, de egy ügynökséghez már sikerült bekerülnöm. Emellett tökéletesítem az angolom, elkezdtünk Lillával franciául is tanulni,

    nemrég megszereztem az amerikai személyi edző képesítést, versenyzem és borsodi gyerekként a kétkezi munka sem áll tőlem messze, így raktárosként is dolgozom. Egy ismerősöm szólt, hogy egy hónapig kellene pakolni, én pedig szívesen elvállaltam. Volt, hogy egyik nap forgattam, a másik nap meg a raktárban dolgoztam

    – magyarázta a Blikknek Gömöri, nejével ugyan két hetet most Magyarországon tölt, de 2-3 évig nem terveznek hazaköltözni. Az egyetem elvégzése után még minimum egy évet kint kell töltenie, s abban is reménykedik, hogy beindul a külföldi filmes karrierje.

  • Molnár Ferenc Caramel két gyermek, Szofi és Miron büszke édesapja, akiket rajongásig szeret, ugyanakkor nem tagadja: amikor megtudta, hogy a második gyerkőc kisfiú lesz, kicsit megrettent, hogyan fogja tudni őt kezelni, hiszen addig úgy vélte, ő inkább egy igazi lányos apuka, ám egyszeriben minden megváltozott. AMegasztáridei évadának zsűritagját a kisfia teljesen elvarázsolta; az énekes feltehetően ezért is lenne nyitott arra, hogy feleségével, Szilágyi Szilvivel tovább bővítsék családjukat.

    Caramel a TV2 Titkok Ramónával című műsorában elárulta: influenszer feleségével nem feltétlen egyezik a véleményük a harmadik babát illetően.

    Ez nehéz kérdés, mert én azt gondolom, beleférne az életünkbe, de Szilvi úgy gondolja, hogy nem. Szerintem már nem szeretne több gyereket és meg is értem, nem könnyű két gyerekkel

    – szögezte le a Vízió című dal előadója, aki a kicsik körüli teendőkből igyekszik kivenni a részét, akkor ugyanis, amikor lánya, Szofi kicsi volt, kevés időt töltött otthon.

    „Amennyire lehet, kiveszem a részemet a feladatokból. Szofinál, amikor kicsi volt, keveset voltam otthon, folyamatosan turnéztam, koncerteztem, tévéztem. Nagyon sok mindenről lemaradtam, a lányom első szavairól, lépéseiről. Mironnál pont emiatt döntést hoztam: a második gyereknél szeretném a legjobban kivenni a részemet, ott lenni, átélni. Ezt meg tudtam valósítani.”

  • Szeretne kilépni az édesapja árnyékából.

    Az Álommeló és a Cápák között című műsorokból ismert Balogh Levente lánya, Balogh Szimóna nemrég a Best magazinnak adott interjút, melyből kiderült, hogy befejezte a tanulmányait és hivatalosan is okleveles pszichológus lett. Az üzletember idősebb lánya szeptembertől egy kecskeméti kórházba fog dolgozni.

    Azért már tűkön ülnek, hogy végre belevágjak a nagybetűs életbe. Jó, hát megértem. Tanultam három évet, majd újabb hármat, plusz két év mesterképzés. Közben természetesen dolgoztam, voltam több gyakorlaton is. Ha minden jól megy, akkor iskolapszichológus leszek. Később meg szeretnék saját praxist. Ebben is nagyon tudatos vagyok, éppúgy, mint jó apám

    idézi a Story Balogh Szimónát, aki sok hasonlóságot lát közte és az üzletember édesapja között, annak ellenére, hogy teljesen más életpályát választottak.

    „Különben sokban hasonlítunk, még ha más hivatást is választottam. Ez nagy részben szándékos volt. Nem akartam az árnyékában »dolgozni«. És nem is való nekem a kereskedelem. Apa főnöktípus, törtető alkat – megsúgom, Kos a csillagjegye. Én nála sokkal szolidabb, visszahúzódóbb vagyok. Ugyanakkor foglalkozik üzleti tanácsadással is, megvan benne a segítő szándék, tehát ez mindkettőnkben adott” – tette hozzá.

  • Grandiózus finálét kap a Netflix sikerszériája.

    st5
    Fotó: Netflix

    Félidőnél jár a Stranger Things 5. évadának forgatása. A januárban kezdődött munkálatokból ennek apropóján ízelítőt is mutatott a Netflix, ami egyelőre a konkrét történetszálból nem árul el szinte semmit (lévén, hogy még a felvételek nagyja hátra van), ám épp elég látványos ahhoz, hogy garantáltan felkeltse a rajongók érdeklődését.

    A kétperces kisfilm a produkció kulisszái mögé kalauzolja el a nézőket, és valamennyi főszereplő feltűnik benne, köztük Finn Wolfhard, Caleb McLaughin és Gaten Matarazzo, Maya Hawke, Joe Keery, Natalia Dyer, Charlie Heaton valamint Winona Ryder is.

    10 évesen kezdtem, most pedig 20 éves leszek

    – mondja a felvétel egy pontján Millie Bobby Brown, aki azóta nem csak betöltötte az emlegetett húszat, de feleség is lett.

    „Annyira izgalmas! Szerintem ez lesz az eddigi legjobb évad!” – magyarázta a Will Byerst alakító Noah Schnapp, a grandiózus díszletekből, illetve az egy évre rúgó forgatási időből ítélve pedig elképzelhető, hogy semmi túlzás nem volt szavaiban. Maya Hawke korábban szintén azt nyilatkozta, technikailag 8 filmet forgatnak a sci-fi lezárásához, míg a Vecnát megformáló Jamie Campbell-Bower is úgy fogalmaz a videóban,

    A negyedik évad ütős volt. Az ötödik évad még ütősebb lesz.

    Hogy kiderüljön, pontosan mennyire, még legalább egy évet várnunk kell: az optimista becslések szerint is 2025 második felében érkezhet a széria legtöbb kérdésére választ adó utolsó 8 epizód.