Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Meglepetésekből ezúttal sem lesz hiány.

    DSC5652
    Fotó: Kaszás Tamás / Index

    A Megasztár vasárnapi adásának beharangozójából kiderült, hogy Nagy Alekosz korábbi párja, Varsányi Réka is feltűnik majd az énekes tehetségkutatóban. A szőkeség nevét az Ázsia Expressz előző évadában ismerhették meg a nézők, ahová az izomceleb oldalán érkezett versenyzőként. Varsányi egyébként már korábban is megcsillogtatta énektudását, akkor azt is elárulta, hogy énektanár segítségével képzi a hangját.

    Énektanárhoz járok, gyakorlom ezt a mesterséget. Nem titok, hogy ez nem új dolog az életemben, másfél éve kezdtem vele komolyabban foglalkozni. Mondjuk, lehet, hogy még egy kicsit szorgalmasabban kellene hozzáállnom

    – mondta Varsányi.

    (via 24.hu)

  • Még a menyasszonyi ruhájában pózolt az énekessel.

    Cinthya Dictator szeptember 8-án két év jegyben járás után kötötte össze életét szerelmével, Molnár Tamással, ráadásul nem is akárhol, hanem az Egyesült Államokban. A Las Vegas-i esküvőről a fotográfus, aki tavaly az ötvösvizsgát is letette, több felvételt is mutatott már az Instagram-oldalán, melyek alapján le sem tagadhatná boldogságát, ám mint kiderült, az a bizonyos szeptemberi nap nem csupán a házasságkötés miatt volt olyan különleges.

    A fotóművész ugyanis éppen azon a napon találkozhatott példaképével, Marilyn Mansonnal.

    2024. szeptember 8. életem egyik legszebb napja volt. Las Vegasban, Little White Wedding Chapelben házasodtunk össze, és még aznap délután részt vettem Marilyn Manson meet & greet eseményen majd este egy koncerten

    – kezdte Cinthya Dictator a mesélést a lapozható bejegyzésében. Mint írta, 8 éves volt, amikor először látta a The Dope Show videóklipet az MTV-n, melynek hatására festeni kezdett. Mansontól állítása szerint sokat tanult: 

    „Ráébresztett, hogy nem kell megfelelnem másoknak ahhoz, hogy boldog legyek, és hogy a különlegesség nem hátrány, hanem előny. Megtanított arra is, hogy a szomorúságot nem kell elrejteni, hanem fel lehet használni alkotásra. Hogy az alkotásban lehetünk gátlástalanok és a szégyen érzést el kell kerülni. És a rút is lehet esztétikus! Nem kell szépnek lenni ahhoz, hogy jó legyél és a konvenciók megb*szhatják. Azóta természetesen megtaláltam a saját identitásom, de soha nem fogom elfelejteni, amit adott nekem.”

    Cinthya Dictator az esküvője kapcsán is megosztott néhány gondolatot: 

    Az esküvő mindig egyfajta társadalmi elvárásnak tűnt a fejemben, egy mérföldkőnek a felnőtté válásban és a hétköznapokba való belépésben. De a Szerelmem aki már a Férjem, megmutatta, hogy ez a legszebb dolog a világon az ő Feleségének lenni, mert egymásra találtunk. És nemcsak elfogadja, hanem támogatja is, hogy a gyerekkori álmaimat ma is álmodhassam – sőt, azon van, hogy beteljesítse őket.

  • A montázst Dárdai Blanka készítette a rapperről.

    Lesi László, azaz L. L. Junior egy pontosan 30 évvel ezelőtt készült felvétellel jelentkezett a közösségi oldalán. A felvétel különlegessége, hogy azon Michael Jackson is látható, a rappernek annak idején, tinédzserként ugyanis volt szerencséje találkozni a pop királyával, amikor az Magyarországra látogatott.

    A zenész a számára igen kedves felvételt részben újra is alkotta, amikor az Ázsia Expressz című utazós reality-t forgatták Taiwanon, így jól látható, mennyit változott 1994 óta.

    Jobb oldali képen 13 évesen, 1994-ben Michael Jackson mellett (lapozz a teljes képért) az akkori Népstadionban. Bal oldalon 30 évvel később, idén Ördög Nóri mellett Taiwanon @azsiaexpressztv2 forgatáson, köszönöm a montázst @dardaiblanka

    – írta a felvételekhez a zenész, aki utolsóként csatlakozott az Ázsia Expressz című utazós reality versenyébe volt párjával, Dárdai Blanka énekesnővel.

  • Bakikból nincs hiány.

    Bár Tóth Gabi párja, Papp Máté Bence hivatásos néptáncos, próbáik mégsem telnek vasszigorban aDancing with the Starsra . Az énekesnő és a szerelme gőzerővel készülnek a TV2 showműsorára, melynek első élő showja három és fél hét múlva, október 26-án lesz, ám egy kis humorra a jelek szerint mindig van idő, főleg, hogy a latin táncok elsajátítása egyiküknek sem megy zökkenőmentesen.

    Egy friss videó tanúsága szerint, amelyet Tóth Gabi osztott meg az Instagramján, vannak bakijaik. Ezeken nem keseregnek, hanem inkább jót nevetnek: a felvételen az látható, ahogy a szerelmesek földre rogynak, úgy nevetnek.

    Amikor véletlen »nyakon ütöm a babáját«, de ő próbálja végigvinni, amit én már nem bírtam ki röhögés nélkül, mert akkorát csattant a hónaljam a nyakán, sajnos a felvételen nem hallatszódik, ilyenek ezek a Dancing Próbák! Egyre jobb lesz

    – írta néhány nevetős emoji kíséretében az énekesnő.