Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • ruzsa.png
    Fotó: YouTube

    Rúzsa Magdolna a tízrészes videósorozata, az Anyu Akadémia legutóbbi epizódjában az anyai ösztönökről és hármas ikrei bölcsődébe adásáról beszélgetett dr. Sipos Lilla gyermeknevelési tanácsadóval, pontosabban arról, hogy miért nem szeretné, ha a kétéves Lujza, Keve és Zalán bölcsisek lennének.

    A 38 éves énekesnő a munkájának köszönhetően sok időt tud otthon tölteni a gyermekeivel, ami miatt sokan úgy gondolják, hogy túl sokat foglalkozik a kicsikkel.

    „Egyszerűen azt érzem, hogy az én gyerekeimnek erre van szükségük. Lehet, hogy most pont egy rossz vágányon vagyok abból a szempontból, hogy egy kicsit lemondtam saját magamról. (...) Tehát nem az a típusú anya lettem, aki otthagyom őket, mert még elintézem ezt, elintézem amazt. Hanem megpróbálok mindent kiszorítani, mindent inkább másra bízni” – árulta el a Megasztár korábbi győztese, arról is említést téve, miért nem szeretné ikreit bölcsődébe íratni.  

    „Nem szeretném őket bölcsődébe adni. Mert hála Istennek megtehetem azt, hogy ott vagyok velük. És azt érzem, hogy ők hárman vannak és az pont elég. De ha azt látom, hogy szükségük lenne a szocializálódásra, akkor elviszem őket olyan közegbe. De én azt érzem, hogy minél tovább tartanám őket magammal. (...)

    Nagyon sok minden indul onnan, hogy nem tudtak bennem annyi időt tölteni, amennyit egy átlaggyerek tölt az édesanyjával ott a méhben. Talán innen indult az egész, hogy most próbálok kompenzálni vagy mindent megadni. Nem tudhatom. Az is lehet, hogy nem innen jön, de valami innen jön.

    – fejtette ki az énekesnő, hozzátéve, az elején nagyon sok segítségre volt szüksége.

    „Emelem kalapom mindenki előtt, aki ezt segítség nélkül végigcsinálta. Fú, remélem, hogy valahol az élet valahol majd visszaadja nekik a pihenést, mert ez azért tényleg hardcore. Nekem kellett a segítség, ezáltal viszont egy folyamatos kétség is volt bennem, hogy én egy olyan ember vagyok, aki mindent egyedül szeretne megoldani. És ha valami, az, hogy a gyerekeimet egyedül képes vagyok vinni és szeretni és ölelni és etetni, ezt én világéletemben úgy képzeltem el, hogy ez én leszek – csak én. De adott az élet egy olyan nehézségi faktort, amikor rá kellett döbbennem arra, hogy én, a totál control freak Magdi itt állok, és nem tudom egyedül elaltatni a gyerekeimet, mert nincs elég kezem. Én ebben egy kicsit összeroppantam” – idézte szavait a 168.hu.

  • Pontosabban a manikűrje buktathatta le Justin Bieber feleségét.

    Justin Bieber és felesége, Hailey Bieber közel három hete egy meghitt fotósorozat kiposztolásával kürtölték világgá, hogy hamarosan szülői örömök elé néznek. Az énekes és modell kedvese az Instagramon tudatták az örömhírt, valamint azt, hogy a baba érkezése előtt gyorsan még megújították házassági fogadalmukat. Minderre éppen azt követően került sor, hogy szárnyra kelt a hír, miszerint a házasságuk egy ideje romokban hever, fotóik azonban ennek ellenkezőjéről árulkodnak.

    Hailey Bieber hasa már szépen kerekedik, és ezt meg sem próbálja eltakarni: rendre olyan szettekbe bújik, amelyek szépen kiemelik a pocakját, és ezeket ki is posztolja. Rajongói szerint így történhetett, hogy a 27 éves modell idő előtt kikotyogta születendő gyermeke nemét. A fanok legalábbis úgy vélik, Bieber legutóbbi Instagram-bejegyzéséből a baba nemére és nevére is következtetni lehet.

    Kis cseresznyevirágok a körmömön, kis cseresznyevirág a hasamban

    – írta ki az állapotos modell a rózsaszín virágos körmére utalva. Rajongói szent meggyőződése szerint lányt hord a szíve alatt, aki akár a Cherry vagy a Blossom nevet is kaphatja.

    (via PageSix)

  • Az ügyvédjelölt besokallt. A Reddit-en zajló mocskolódásnak is igyekszik véget vetni.

    zimanylinda.png
    Fotó: TV2

    Zimány Linda kedd reggel a TV2 Mokka című műsorában vendégeskedett, ahol az internetes zaklatásról beszélt a műsorvezetőkkel, Iszak Eszterrel és Pachmann Péterrel. A Reddit nevű közösségi oldalon ugyanis név és arc nélküli profilokról, durvábbnál durvább kommentekkel tipornak földbe ismert embereket, amely ellen az ügyvédjelölt is felvette a harcot.

    Mindenkinek rányomja az életére a bélyeget, ha olvassa, ha nem. Ha akarja, ha nem, találkozik vele, mert ha ő nem olvassa, akkor elküldi más. Jogászként elég sokat gondoltam ezen a kollégákkal, mert minden jóérzésű embernek bántja a tudatát, vagy akár a szemét is, ahogy olvassa csak szimplán. Sokszor feljön a téma, hogy hogyan lehetne ezt megakadályozni, mert ennek határt kellene szabni, mert nem korrekt, nem jó dolog, hogy bárkit bármivel bánthatnak és elővehetnek valótlan állításokkal nap mint nap

    – fejtette ki Zimány, hozzátéve, ügyvéd barátai mindig jeleznek neki, ha bántó tartalmat látnak róla, majd felszólító levelet írnak az illetőknek, hogy távolítsák el a tartalmat. Az ügyvédjelölt szerint jó lenne végre egy precedensértékű per, amellyel rá lehetne világítani a Reddithez hasonló fórumok jogellenes működésére.

    Zimány Linda az adásban arról is beszélt, hogy egyik zaklatója ellen nemzetközi elfogatóparancs van érvényben. Kiemelte: ahhoz tényleg bűncselekményt kell elkövetni, hogy ne az oldalt, hanem a kommentelőt magát lehessen elővenni.

    „Ehhez mondjuk egy rágalmazásnak, becsületsértésnek ott kell lennie azonnal. Lehet találni ilyen kommenteket minden szekcióban. Most gyűjtöttem ki párat magamról, illetve megkértem a jogász kollégákat, hogy ne nekem kelljen végigolvasni... most ennek nekimegyünk, mert én az Instagrammal kapcsolatban már csináltam ilyet.

    Jelenleg nemzetközi elfogatóparancs van egy ember ellen, aki engem zaklatott az üzenetekben. Azok elég kemények voltak, fenyegetőzőek, többször megtörténtek. Le is tudták nyomozni IP-cím alapján. (...) Jó fél év, egy év között volt, mire megtalálták az illetőt, de megtalálták. Külföldön tartózkodott.

  • A színművész képtelen volt megtenni, amit a rajongója kért tőle.

    Kevesen tudják, de Gálvölgyi János nem szeret nagy társaságban lenni, és a viccmesélésért sincs oda, jóllehet akkor, amikor még vidám műsorokban szerepelt a televízióban, ennek az ellenkezője jött le róla. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, aki elmondása szerint szorong az olyan helyzetektől, ahol négynél többen vannak, úgy véli, az életben mindenki szerepet játszik, ahogy ő maga is, de állandóan nem tudja alakítani a 'Gálvölgyi-figurát'.

    „Na, itt van az, amikor az emberben csalódnak. Amikor azt várják, hogy bemész valahova, hogy te vagy a... Mit látnak a tévében? Hogy ez a pali olyan jó – pláne régebben, amikor még szerepeltem a televízióban, vidám műsorokban –, ömlik belőle a vicc. Erre bemész, épp a depi van rajtad, vagy nem tudom én, hogy mi” – fogalmazott Kadarkai Endrének a Szavakon túl című műsorban a színművész, aki elmesélt egy ezzel kapcsolatos incidenst is, amikor egy férfi fényes nappal üvöltözött vele az utcán, amiért nem állt meg vele beszélgetni.

    A Lukács utcában jártam – szeretnék még oda járni egy darabig –, jöttem ki egyszer, és egy pali ült a padon, egy ilyen kedves, jól öltözött ember. Azt mondja nekem, 'Drága művész úr, maga nekem az isten, magát várom reggel óta! Művész úr, elmondanék egy viccet magának' – és közben mentünk. Mondom, nagyon szépen kérem, ne mondjon nekem viccet, mert nem szeretem. Erre ő, hogy 'művész úr, ezt hallgassa végig...' Mondom, nagyon szépen kérem, hagyjon, nem szeretem a vicceket, nem tudok reagálni a viccekre, meg ismerem. Folytatta, ‘Gálvölgyi úr, édes művész úr, művész úr, majd Gálvölgyi úr'. Mire kiértünk a Frankel Leó útra, zengett az utca, hogy 'te rohadt, büdös, nagyképű' – amit akarsz, minden. És mindez abból adódott, hogy ő azt várta, megállok és eldumcsizunk, meg én is mondok egy viccet. Erre én képtelen vagyok. Ilyen értelemben nem vagyok jó partner ezekre a dolgokra

    idézte Gálvölgyi szavait a Story.