Hella
16 °C
28 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • You You Xue egy lelkes kínai srác, aki nagyon szereti a Tesla Model 3 autóját, annyira, hogy kitalálta, hogy ő lesz a Tesla nem hivatalos promótere, és mint ilyen, körbe autózza először Észak-Amerikát, majd Európát. Az út európai része viszont nem ment olyan simán, valahol Görögországban ugyanis sikerült használhatatlanra törnie az autót. 

  Sőt, nem is neki, hanem állítása szerint a robotpilóta funkciónak sikerült balesetet okoznia,

  ugyanis szerinte az a szalagkorlátnak vezette a kocsit. Ezzel persze You You Xue a lehető legrosszabb reklámot csinálta a Teslának, vagyis pont az ellenkezőjét sikerült elérnie, mint amit akart. 

  A Tesla hivatalos közleményben annyit reagált, hogy bár nagyra értékelik a srác lelkesedését, de a cég igyekezett lebeszélni őt az európai útról, ott ugyanis még semmilyen engedélye nincs a Tesla Model 3-nak, sőt, Európa bizonyos országaiban, például Görögországban a Tesla nincs is jelen semmilyen formában, úgyhogy segíteni se tudnak You You Xue-nek, ha esetleg bajba kerül. Ahogy került. A robotpilótáról pedig annyit mondott a cég, hogy mindig azt mondják, hogy a sofőrnek akkor is oda kell figyelnie, ha éppen nem ő vezeti az autót.

  You You Xue mindenesetre nem vesztette el a lelkesedését, és bár bejelentette, hogy az önjelölt promóturnénak vége, hiszen szanaszét törte a kocsit, azt is elmondta, hogy a helyszínelni kiérkező rendőr is nagy Tesla rajongó volt, úgyhogy jót dumáltak. (Electrek.com)

 • A National Geographic tette közzé azt a videót,  amin egy lajhár próbál meg elcsenni valamit egy Costa Rica-i kávézóból. Az egy dolog, hogy nagyon lassú volt, de végül nem is tudott elvinni semmit. 

 • Elrendelte az egyiptomi legfelső bíróság szombaton, hogy a hatóságok egy hónapra tegyék elérhetetlenné az országban a Youtube-ot egy Mohamed prófétát gyalázó videó miatt, ami miatt még 2013-ban perelt egy helyi ügyvéd - írja az MTI.

  Az eljárás a Muszlimok ártatlansága című, 13 perces filmelőzetes miatt indult, amelyet Kaliforniában készítettek magán finanszírozók támogatásával. A felvétel 2012-es megjelenése után erős Amerika-ellenes érzelmeket szított Egyiptomban és más muszlim országokban.

  Egy alsóbb szintű bíróság 2013-ban már felszólította a kommunikációs és informatikai minisztériumot, hogy blokkolja a YouTube-ot a szóban forgó videó miatt, de a döntés ellen fellebbeztek, és a határozat végrehajtása függőben maradt. Akkor azzal érvelt a tárca, hogy a YouTube-ot nem tudják anélkül elérhetetlenné tenni, hogy ne okoznának fennakadást a Google keresőmotor működésében, ami hatalmas költségekkel és akár munkahelyek megszüntetésével is járhat Egyiptomban.

  A legfelső bíróság szombaton hozott végleges döntést, de a kommunikációs és informatikai minisztérium egyelőre nem reagált a legújabb bírósági határozatra. A Reuters tudósítója szerint a YouTube szombaton, helyi idő szerint délután 3 óra körül még elérhető volt Egyiptomban.

 • Az ausztrál Ricciardónak van némi tapasztalata a nem kerek labdákkal, pont Monacóban tanítgatta F1-pilótatársát, Pierry Gaslyt, hogy hogyan is kell bánni az AFL tojáslabdájával.

  Később meg már elkapói tehetségét mutathatta meg, amikor egy szponzorrendezvényen az ötszörös Super Bowl-győztes Tom Brady kínálta meg egy passzal. Mivel Monacóban vagyunk, természetesen egy yachtról passzolt egy motorcsónakra, mert hát Monacóban így megy ez.