Arnold, Levente
17 °C
27 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Amikor először megpillantottam a Dallasból lemásolt South Fork Ranch-kaput a magyar-szlovén határnál lévő Csömödér közelében, azt hittem valami poénról van szó, és titokban megnyílt valami Disneyland-szerű vidámpark, ahol egy Ray Krebbs-imitátorral lehet lovakat lasszózni, vagy egy öreg Jock hasonmással viszkizni, miközben a háttérben Jockey és Samantha ordibál egymással.

  20180618 142540
  Fotó: Fehér János

  Erről azonban szó sincs, egyszerűen csak valakinek teljesen beakadt a nyolcvanas évek végén mindenkit a tévé elé ültető Dallas-sorozat. De teljesen. A helyiek szerint ráadásul a Ewing Kft.-é a terület. Azt beszélik, hogy az osztrák tulajdonos elég fura dolgokat művel a dallososkodáson túl is. Mindenféle egzotikus állatot összegyűjtött , állítólag még gepárd is járt, majd hullott el a magyar South Forkon.

 • Nincs tanulság, csak annyi, hogy finom, de nehéz megenni.

 • Mindez az egyesült államokbeli Georgia állam Flowery Branch nevű városában történt. Matt Sanders  az apját akarta meglátogatni apák napja alkalmából, de miután beült a kocsijába, észrevette hogy a házban hagyta a telefonját. Mire visszaért, a törölközős  éppen elhajtott, így Sandersnek esélye se volt megakadályozni a lopást. A férfi azt mondta, nem is igazán a kocsi elvesztése fáj neki, hanem az, hogy a nő Bear nevű kutyáját is elvitte, ezért 5000 dollárt ajánlott fel annak, aki visszahozza az ebet.

 • Facebook-oldalán jelentette be a Grand Mexican Warlock, hogy  "szétszélednek" - hogy örökre, vagy csak egy időre, azt egyelőre nem akarják előre eldönteni. A csapat 2009-ben alakult, három nagylemezt jelentetett meg, de mivel tagjai egy sor más projektben is érdekeltek, ezért egyre kevesebb lett az Idő, így jobbnak látták, ha

  nem várjuk meg, míg szép lassan leereszt a lufi, inkább kipukkasztjuk most.

  Azért még pár koncerten el lehet őket csípni: június 21-én a Fishing on Orfűn, július 5-én az ópusztaszeri Woodstock az Ugaron fesztiválon, de Budapestre, az Akváriumba is terveznek egy búcsúkoncertet 2019 januárjára.