Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Fotó: RTL
  Fotó: RTL

  Az elmúlt egy hét az egészség és a fittség jegyében telt a villalakók számára, akiket a fitt hét zárónapján a ValóVilág edzője egy végső próbatétel elé állított. András bá erőnlétüket egy utolsó szintfelmérő keretében értékelte, ahol kiderült, kinek mennyire sikerült megerőltetnie magát a héten összességében. A hétfői mérlegeléshez képest szinte mindenkinek sikerült egy kicsit lejjebb adnia a súlyából, egyedül Melina látta utólag feleslegesnek az egész koplalást, amikor a mérleg többet mutatott nála.

  VV Ákoshoz hasonlóan persze volt, akinek sikerült hangulatba jönnie a testmozgástól, VV Rico – aki közel 1,8 kilót fogyott– még bíztatta is Barnát, amikor látta, hogy a villasrácnak meggyűlik a baja a felülésekkel:

  Nyomjad, ez csak fitnesz b*zd meg! 

  A két győztes végül Lissza és Ákos lett a versenyben, amitől mindkét játékos örömujjongásba tört ki.

  Edzettem, guggoltam, teljes izében voltam... Közben András bá bíztatott, hogy »Ez az! Ez az!«. Még jobban motiválódtam, Szóval úgy éreztem magamat, mint egy Terminátor

  – foglalta össze VV Lissza.

 • GettyImages-1235516764
  Fotó: NDZ/Star Max / Getty Images Hungary

  A 34 éves énekesnő és barátja, Myke Wright most új szintre emelték kapcsolatukat. A szerelmesek először vállaltak fel románcukat a nagy nyilvánosság előtt, ráadásul egyből a vörös szőnyegen tették hivatalossá kapcsolatukat a kaliforniai Beverly Hillsben.

  Lizzo ezúttal sem marad emlékezetes viselet nélkül, kasmírkék tollakkal díszített sötét ruhában jelent meg. Barátja eközben egy visszafogottabb, klasszikusnak mondható fekete szmokingban vonult. Az előadó és kedvese már több mint egy éve vannak együtt. Az About Damn Time énekese tavaly októberben azt is elárulta, hogy egy nagyobb lépést fontolgat a férfival, amitől sokan máris arra tippelnek, hogy rövidesen egybekelhetnek.

  (via Just Jared)

 • Alig pár százalék volt a két versenyző közti különbség.

  Fotó: RTL
  Fotó: RTL

  A szombat esti adásban lezajlott a ValóVilág11 hatodik párbaja, VV Dani és VV Márió között. Ezúttal is a nézők dönthették el, hogy az egykori barátok közül melyikük térhet vissza a villába. Az eredményhirdetés alapján valóba szoros volt a két villalakó párbaja, kevesebb mint két százalék különbséggel Márió mehetett vissza többiekhez, Dani pedig búcsúzott a versenytől.

  VV Márió visszatérésénél Lissza és Barna eufórikus érzelmi kitörésében ölelte át társát, míg a csapat másik felében Melina sírásban tört ki, miután megtudta, hogy nem Dani tért vissza közéjük.

 • Ismerje meg azt a fiatal nőt, aki mostanra boldog házasságban él középiskolai zsarnokoskodójával, annak ellenére, hogy az tinédzserként hónapokon át minden nap ugratta őt. A 20 éves Lauren Enslow akkor szeretett bele a 21 éves Lucas Olsenbe, amikor megbocsátott neki, amiért 15 éves korában minden nap szekálta őt valamiért az iskolában. A fiú és barátai egy népszerű rajzfilmfigura után Lindának hívták Laurent, Lucas pedig az iskola folyosóin filmezte a tinit. De miután Lauren 2017 novemberében autóbalesetet szenvedett, Lucas meglátogatta az érintettet, belátta a hibáit és a zaklatás abbamaradt. A páros ezt követően barátként jött össze, majd 2018 februárjában randizni kezdtek, és nemsokra rá már komolyabb érzelmeket tápláltak egymás iránt. Úgy tűnt remek párost alkotnak, és Lucas 2022 júliusában egy hegy tetején megkérte a lány kezét.