Luca, Ottilia
-4 °C
3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Érdekes dologra derült fény: a denevérek nemcsak nagyon hasznos állatok, de rendkívül aranyos, ahogy csámcsognak. Ezt a Mályi Madármentő Állomás által kirakott szupercuki videóból tudtam meg, amit Facebookjukra raktak ki az egyik általuk mentett denevérről:

    Azt írják hozzá, hogy amikor beérkezett hozzájuk a denevér, hangosan sírt a fájdalomtól, "de amint megkapta a minipelenkát máris megnyugodott a férfiasságán megsérült denevér". A csütörtöki ebédet már elégedett fejjel csámcsogta el, mint ahogy a videón nagyon jól hallható. A sebe szépen gyógyul, de a pelenkacserét nem annyira szereti az állat. 

    danny2.png

    Felhívás: ha támogatni szeretné az ilyen, és teljesen más kisállatok mentését 500 forinttal, hívja 13600-at és üsse be a 50-es kódot vagy SMS küldésekor 13600 a címzett, az sms szöveg pedig 50. 

  • A tegnapi mozgalmasra sikerült nap után ma elég csendes az Országház ülésterme. Ahogy a Kúria elnökének beszámolójára a Kúria 2017. évi tevékenységéről a jogegység biztosítása és az önkormányzati normakontroll körében, úgy az Országos Bírósági Hivatal elnökének 2017. évi beszámolójára sem igazán voltak kíváncsiak képviselőink.

    Handó Tündét konkrétan öten hallgatták, plusz a házelnök és a két jegyző és néhány érdeklődő elvétve a páholyokban.

  • Mióta Mészáros Lőrinc a Médiahatóság hathatós közreműködésével felvásárolta a teljes vidéki lappiacot, az olyan térségi újságok, mint a Veol, a Haon vagy a Beol lesilányultak béna utánközlésekre, MTI-átvételekre, illetve a központi utasítások egységes publikálására.

    Viszont amióta sikerült totálisan központosítani a magyar média kétharmadát, a vidéki lapok kénytelenek minden baromságot szemlézni például Habony Árpád újságjaiból is. Az mindegy, hogy miért is érintené bármilyen módon a Békés megyeieket, hogy a német szélsőjobboldaliak fajvédő adventi naptárat készítettek, ha át kell venni Habony újságjának blődségeit, akkor azt a lehető leglátványosabban fogják, és minden esetben névtelenül.

    Viszont az unortodox médiaetikának és a kitartó szervilizmusnak néha olyan szórakoztató eredményei is tudnak lenni, mint a Beolnak ez a cikke, amelyhez képesek voltak egy képet rakni Luther Mártonról, majd ráírták szép, nagy piros háttérrel, hogy

    AGYRÉM NÉMETORSZÁGBAN

    xasxcac

    Nagyon reméljük, hogy ez még csak a kezdet!

  • A finoman szólva is botrányos szerdai parlamenti ülésnapon Tordai Bence élőben közvetítette az eseményeket a teremből. Azt csak halkan jegyzem meg, hogy már az is vicces kicsit, hogy a sajtó nem tudósíthat mozgóképes formában a teremből, oda csak a fotósokat engedik be, ők is csak a karzatról dolgozhatnak, miközben a képviselők simán nyomhatnak facebook élőt is. 

    Screenshot 2018-12-13 at 10.40.07.png

    Amikor Tordai odalépett a fideszes képviselőkhöz, Rogán Antal egy papírlappal próbálta kitakarni a képet. Ez a mozdulat nagyon ismerős lehet valahonnan: 

    Ugyanezzel a módszerrel próbálták 2016-ban Stiller Ákos fotóst megakadályozni a vasárnapi boltzárral kapcsolatban kérdéseket benyújtani kívánó kopaszok, hogy befotózzon a Nemzeti Választási Irodába.

    Melyik a viccesebb?

    • 2930
      Rogán Antal
    • 736
      Stiller Ákos