Jónás, Renátó
5 °C
18 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Mi sem bizonyítja jobban, hogy egy munkagép is adhat a megjelenésére, mint ez a rózsaszín, Hello Kitty-s bobcat, amivel az újbudai Fehérvári úton találkozott olvasónk, Pali.

 • "A csatolt fotókat 2018. november 9-én délután készítettem a Bp. V. Széchényi István téren, a Tudományos Akadémia előtt" – írja olvasónk, Tamás.

  Nem tudjuk pontosan miért érte utol a végzet a képeken látható Ferrari 458 Italia sportautót, csak gyanítjuk, hogy lejárt a parkolójegy, vagy lemerült a tulaj mobilja és nem tudta meghosszabbítani a mobilparkolást sms-ben vagy appban, és mire bedobálta a húszasokat az automatába, a lesben álló gonosz parkolási ellenőrök pik-pakk felcsatolták az erényövet a kerékre.

  Akárhogyanis volt, igazán lehetnének megértőbbek az ellenőrök a sportautó-tulajdonosokkal (legyen az fekete Aventador, vagy sárga Ferrari), igazán nem könnyű egy ilyen járművet üzemeltetni, fenntartani, a szociális-társadalmi státusz rájuk háruló nyomásáról nem is szólva.

 • A parlament falai között sok minden elhangzott már, de Szilágyi György talán újat alkotott a műfajban:

  „Kicsim, nagyon köszönöm ezt a harminc érvet. Ne törődj a rágalmakkal, az a lényeg, hogy mi tudjuk az igazságot. Mindent neked köszönhetek. Ezekben a harcokban mindenképpen győznünk kell, mert nélküled senki vagyok”

  – a Jobbik képviselője személyes érintettség okán mondta el a fentieket az azonnali kérdések előtt a keddi ülésen.

 • A képen az egyik Adam Sandler-film főszereplője látható. Ő lenne az Apafejből a kis Julian "Frankeinstein" McGrath. Lehet, hogy nem tudta, de a filmben Sonny Koufax (Adam Sandler) fogadott fiát egy ikerpár, Dylan és Cole Sprouse alakította. Előbbire manapság úgy hivatkozunk, mint Palvin Barbara pasija.

  A modellről és színészről az orosz Vouge készített most egy videót, amiről itt olvashat bővebben. Ha esetleg az is érdekelné, hogy Palvin mikor követte vissza Sprouse-t az Instagramon, akkor arra is megvan a válasz.