Bernadett
-2 °C
12 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A New York-i rendőrök szerint valaki olyan vehemenciával támadta meg Sean Combs, azaz Puff Daddy, azaz P. Diddy viaszmását a Madam Tussaud's múzeumban, hogy elvált a feje a testétől. Az eset még szombat este történt, sajnos kép nincs róla, úgyhogy csak elképzelni tudjuk. 

  (Stereogum)

 • dn1-Ha nem vedjuk meg a hatarainkat akkor ujra es ujra tizmill

  Elkészült a Sierra Death Generator, amiben egy csomó régi játék halálképernyőjét (= death screen, van erre vajon magyar változat?) szerkeszthetővé tette, szóval a Sim City tanácsadója, vagy Dr. Proton az első Duke Nukemből bármit mondhat már. A halálgenerátort itt lehet kipróbálni.

 • Az Amazon készíti az új Gyűrűk Ura-sorozatot, amihez most Twitteren kinyomtak egy új térképet, és hát most meg vagyunk lőve a szerkesztőségben, hogy hol élnek most ezen a hobbitok?

  Egyrészt a sorozat elvileg a fiatal Aragornról fog szólni, másrészt meg elég félrevezető dolgok is vannak rajta, például Rohan királyságának az előző korszakban használt, Calenardhon elnevezése szerepel. Hogy mit jelent mindez? Tudja a fene.

   (Iván András kolléga megfejtette: a Megye kábé az Eriador-felirat IA-betűinél van.)

 • dog-with-second-mouth

  Toad egy ritka rendellenességgel született: a fülénél van egy száj, azaz pár fog és nyálmirigy. A fogakból csak kettő látszódik kintről, de az oklahomai állatmenhelyesek megröntgenezték a kutyát, és kiderült, hogy akad még ott pár. Toad fülét minden este ki kell pucolni, mert különben a nyál beleragad a szőrébe.

  (Oddity Central)