Salamon
10 °C
14 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Szombaton jelentette be a hírt Instagramon. 

  A bejegyzés megtekintése az Instagramon

  We are growing!!! Mostly me ...

  Hilary Duff (@hilaryduff) által megosztott bejegyzés,

 • Egy Trump nevű fickóra szavaztam

  – nyilatkozta Donald Trump, aki West Palm Beachen adta le voksát.

  Mi másra is számíthattunk volna? Itt jegyeznénk meg: Floridában hétfő óta tart az előszavazás, ennek fényében kicsit furcsa is, hogy a hetét nem ezzel kezdte.

 • Marty Friedman nevét 1990-ben a Megadeth kiemelkedő lemezéről, a Rust in Peace-ről ismerhette meg a zenerajongó nagyközönség. Mivel a zenekar oszlopos tagja, Dave Mustaine gitárfenomén korábban összeférhetetlen természetéről híresült el (emiatt rúgták ki előzőleg a Metallicából, holott lényegében neki köszönhetjük a banda sajátos hangzását, aztán a saját bandájánál, a Megadethnél olyan sűrűn váltogatta a zenésztársakat, mint más a fehérneműt), okkal gondolhatta bárki, hogy az új szólógitáros is úgy jár majd, mint elődei, és együttműködésük mindössze erre az egy albumra korlátozódik. Nem így történt, és Friedman még további négy korongot pengetett végig Mustainékkel.

  Untitled-8

  Aztán gyakorlatilag eltűnt a térképről, pedig csak kultúrkört váltott. Japánba költözött, ahol különféle előadókkal és formációkkal dolgozott együtt, például Suzuki Amival, és szólólemezeket is készített.

  Most új nótával állt elő, amely megkapóan fülbemászónak ígérkezik:

 • Az elektromos rollereket novembertől már csak kijelölt pontokon lehet tárolni, legalábbis így döntött az erzsébetvárosi képviselő-testület – közölte a Színes Erzsébetváros Facebook-oldal. 

  A döntés értelmében a bérbeadó szolgáltatónak közterület-használati engedélyt kell kérnie és díjat kell fizetnie a kölcsönzési pontok/tárolópontok kialakításáért. A kölcsönzési pontok határait felfestéssel fogják kijelölni és csak itt lehet majd parkolni az e-rollerekkel.