Pongrác
12 °C
23 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ha még nem tette le a jogsit, akkor ez egy jel az élettől, hogy nincs több kifogás. Hiszen úgy látszik, hogy még egy bárány is gond nélkül elsajátítja a vezetéshez szükséges gyakorlati lépéseket. Persze fontos, hogy elérje a kormányt a két lábával. 

  bárány

  Azt nem tudjuk, mennyire törvényes, hogy egy felöltözött bárányt ültessük a volánhoz, de a videót elnézve legalább nem a főúton közlekedtek. Így a többi utas figyelmét sem vonták el és remélhetőleg balesetet sem okoztak. 

 • GettyImages-88163484
  Fotó: Justin Sullivan / Getty Images Hungary

  Indiában egy megmentett tehenet anyák napja alkalmából neveztek el az örmények nemzeti büszkesége, Kim Kardashian után. A PETA munkatársai azért döntöttek így, mivel így akartak tisztelegni az anyukák előtt, akik érkezzenek bármely fajból egyaránt csodálatosak. Hiszen Kim Kardashian maga is 4 gyermekes anyuka. De itt még nem merülnek ki a hasonlóságok, ugyanis mind a kettőjüknek

  feltűnően szép szeme és hosszú, sötét szempillája van.

  Angolul nem tudó olvasóinknak segítségül eláruljuk, hogy a cow magyarul tehenet jelent, tehát a megmentett tehénmama magyarul az alábbi nevet kaphatta volna: 

  Kimberly Marhashian. 

  (via: TMZ)

 • Az egyik legnépszerűbb looter-shooter játéksorozatból, a Borderlands-ból készült filmet már forgatják Cate Blanchett főszereplésével, a sorozat pedig nem áll: úgy tűnik, már készül a várva-várt negyedik rész.

  Miközben éppen Budapesten forog a Borderlands-film, Randy Pitchford, a Gearbox vezérigazgatója „erős célzást” tett arra, hogy készül már a játékfranchise folytatása is.

  Dolgozunk a nagy dobáson.

  - Pitchford mindössze ennyit árult el, de elég valószínűtlen, hogy másik játékra gondolt volna, hiszen a Gearboxnak messze ez a legerősebb brandje, továbbá más projekten nem is nagyon dolgoztak már nagyon régóta, illetve a tweet kontextusából is arra lehetett következtetni, hogy a csapat a Borderlands 4-en dolgozik.

  Hozzá kell még azt is tenni, hogy amikor a Gearbox 2015-ben a Borderlands 3-on kezdett dolgozni, akkor is hasonló szavakat használtak, továbbá azt is lehet tudni, hogy Gearbox valamilyen Borderlands játékon biztosan dolgozik. Egyelőre sokkal több információnk nincs, vélhetően a film is hamarabb készül el, mint a játéksorozat újabb része.

 • csoda.png
  Fotó: tiktok / uespiiiii.1115

  Ha nem is élnek igazi szupererővel rendelkező hősök közöttünk, azért vannak emberek, akik különleges képességekkel bírnak. Például azok, akik, az elterjedt hiedelemmel szemben, igenis képesek megnyalni a könyöküket. Legalábbis az emberi populáció 1%-a képes erre, csak hosszabb nyelv és rövidebb felkar szükséges hozzá, mint amivel egy átlagos homo sapiens rendelkezik. 

  De, vannak olyanok, akik még ennél is magasabbra teszik a lécet és kreatívitással kompenzálják azt, amit az anya természet megtagadott tőlük. Itt van például el a japán fiatalember, aki nem volt rest és teljesen random dolgot egybegyúrva igazán újat alkotott. Két vécépumpa és a mellkasa segítségével újraalkotta a Titanic főcímdalát. 

  Nem is húznánk tovább a dolgot, íme a produkció: