Szabina
7 °C
19 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Cserhalmi Györgynek és Dunai Tamásnak ítélték a legjobb színészpárosnak járó Platina-díjat a Los Angeles-i Independent Shorts Awards nevű rövidfilmes online fesztiválon – olvasható a Madách Színház honlapján.

  A Végtelenben kettő című 15 perces rövidfilmet Pinczés Dávid rendezte Pinczés Máté Bárányszámoló című novellája alapján, és a Werk Akadémia képzésén belül vizsgamunkaként valósult meg. A rövidfilmet szeptember 29-én mutatták be a Toldi Moziban, ahol szintén hatalmas sikert aratott.

  A Los Angeles-i Independent Shorts Awards online fesztiválra 28 országból érkeztek rövidfilm-nevezések, összesen 75 órányi anyaggal. Pinczés Dávid rendezése elismerést kapott a Legjobb diákfilm, a Legjobb sztori és a Legjobb férfi diákrendező kategóriában is.

  clke
 • Irinel Stativă 2006 óta tagja a törvényhozásnak a Szociáldemokrata Párt (PSD) színeiben, Vaslui megyei képviselőként. Mindössze 14 percet beszélt a parlamentben, nem egy nap, hanem 14 év alatt – számolt be róla a foter.ro.

  Ebben a szűk negyedórában benne van a képviselői eskü felmondása, valamint az „Igen, támogatom”, illetve az „Ellenzem” megszólalások is.

  Irinel Ioan STATIVĂ
  Irinel Ioan STATIVĂ
  Fotó: A Román Képviselőház hivatalos honlapja

  Korábban egyébként ő is tagja volt annak a kétfős csapatnak, amely még nyáron Bukarestben botrányt okozott. Maszk nélkül tértek be egy gyorsétterembe, majd amikor az elárusító figyelmeztette őket, szidalmazni kezdték, aztán a patália miatt kihívott rendőröket is.

  Akkor a párt elnöke kizárta, hogy újraindítsák a képviselőt. Azóta mégis kedve támadt még egy esélyt adni a munkahelyén kifejezetten visszahúzódóként megismert politikusnak.

 • Nagy vitát váltott ki az interneten az a Victoria Beckham által néhány napja feltöltött fotó, melyen a korábbi sztárfocista David Beckham ismét szájon csókolja lányát, a kilencéves Harper Sevent.

  122199437 177291207210323 20159945478089118 n
  Fotó: victoriabeckham / instagram

  Három fiú után természetes, hogy egy apa örül az első lányának. Nyitott kérdés viszont, hogy mi az, ami még belefér.

 • Screen-Shot-2019-10-31-at-15.39.44-1-696x442.png
  Fotó: AXN

  Az Alex Rider sikerkönyvek kémtörténete ma este a magyar tévénézők otthonaiba is megérkezik. A brit akció-thriller sorozatot Guy Bront rendezte Anthony Horowitz azonos című regénye alapján.  A nyolcrészes premier sorozat első epizódja ma este az AXN csatornáján látható.