Márk
12 °C
26 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nemcsak a magyar útlevelekről beszélgetett Kim Dzsongun és Vlagyimir Putyin, hanem az államfői találkozó végén ajándékokkal is kedveskedett az orosz elnök.

  Sajnos a Reuters nem közölt pontosabb részleteket, hogy az ajándék átadásakor mi hangozhatott el, ezért az önök fantáziájára bíznánk a párbeszédet.

  • 314
   Tartsd meg az aprót, Kim
  • 56
   Ez az érme még II. Miklós orosz cáré volt
  • 49
   Ez többet ér, mint 1 000 000 észak-koreai won
 • Szerda este 2-0-ra kapott ki hazai pályán a Manchester United a Manchester Citytől a manchesteri derbin, a vendégek második  gólja pedig nagy kedvenc lett az internet futballszegletében.

  A City kontrája végére ugyanis teljesen szétesett a United védelme, a hazai játékosok felismerhetetlen módon probálkoztak a támadás megállításával Leroy Sané gólja előtt, egy pillanatra még a remek 1-1-1-1-3-3-es felállást is elővették, hátha a soha nem látott össze-vissza futkosással sikerül megzavarni a Cityt. (Nem sikerült).

  vlcsnap-2019-04-25-11h00m00s890.png
 • A Got Talent helyi kiadásában tűnt fel a videón látható, nem feltétlenül a klasszikus showtáncos-alkatnak megfelelő testi adottságokkal bíró srác, és nem mondanám, hogy nem láttam már nála hajlékonyabb, agilisebb, technikailag képzettebb táncost, de baszki, lelkesedésből és önbizalomból mindenkit leiskolázott. Az aranybizbasz, amit kapott, egyenesen az élő adásokba juttatta, ott meg bármi történhet, lásd a hazai proto-Got Talent Csillag születiket megnyerő mesemondó kissrác esetét.

 • csdaca

  A Loudwire talált rá arra a videóra, ami akár egy igazi Barbie-reklám is lehetne. A csavar itt annyi, hogy ezek a Barbie-k nem Kennel autóznak a naplementében talpig flamingó-rózsaszínben, hanem elmennek a norvég erdőkbe szegecses csuklószorítókkal, és élvezik, hogy nincs napfény.

  A black metal Barbie nyilván csak egy poén, de egyébként a játék történetében készült már hasonló baba például Joan Jettből és Debbie Harryből is.