Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A 61 éves Olive Bruce Skóciából utazott Budapestre, hogy megcsináltassa a fogsorát, azóta pedig abba sem hagyja a mosolygást.

  Olive még lánya esküvője előtt, 2003-ban szerette volna megcsináltatni problémás fogsorát, ami miatt soha nem volt hajlandó mosolyogni vagy nevetni. Végül a budapesti Kreativ Dental Fogklinikánál talált rá a megoldásra, ami fele annyiba került, mint Észak-Lanarkshire-ben egy magánklinikán.

  Azóta a 61 éves asszony minden évben a magyar fővárosba látogat, hogy rendbe  tartsa fogsorát, saját bevallása szerint pedig azóta is folyamatosan mosolyog, annyira elégedett a végeredménnyel.

 • Az MCU felett bábáskodó Kevin Feige nemrég egy podcast vendégeként beszélt a Marvel Studios, illetve a képregényfilmekről. 

  Felmerült a kérdés, hogy mikor jön el az a pont, amikor az emberek megunják a maskarás hősök kalandjait, de Feige nem tart ilyesmitől.

  80 évnyi érdekes, érzelemmel teli és úttörő történet van a Marvel képregények lapjain, és nekünk adatott meg az a kiváltság, hogy adaptáljuk őket

  —mondta a Marvel Studios főnöke, aki szerint az embereket mindig is érdekelni fogják a szuperhős sztorik.

 • A pankrátorból lett színész Sydney-be látogatott el a minap, ahová felesége, Shay Shariatzadeh is elkísérte.

  Cena talpig elegánsba vágta magát az út előtt: csíkos kék öltönyben lépett be Ausztráliába, miközben felesége sokkal lazábbra vette a figurát.

   A képek láttán többen meglepődtek, hogy Cena egyáltalán házas, míg másoknak az egykori felnőttfilmes, Mia Khalifa jutott eszébe a feleségéről.