Dániel, Daniella
17 °C
35 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Marvel épp tegnap, a San Diegó-i Comic-Conon terántotta le a leplet a filmes univerzumának negyedik fázisáról, melyben a negyedik Thor film is helyet kap majd. Az már korábban kiderült, hogy a Thor: Ragnarokkal a karakterbe új életet lehelő, főleg a humoráról felismerhető Taika Waititi visszatér majd rendezőként, de az már most biztos, hogy a negyedik film nem lesz annyira szórakoztató, mint az, hogy

  Kanadában valaki tényleg csinált egy kamuszemélyit Thor nevére, amivel aztán megpróbált füvet venni az interneten.

  Az országban nemcsak legális a marihuána, hanem még online is meg lehet venni, ehhez azonban az eladónak előbb meg kell bizonyosodnia arról, hogy a vevő elmúlt 18 éves, és kanadai állampolgár.

  Ez volt az a pont, ahol valaki a saját személyije helyett egy hamisat töltött fel, ami szerint ő Thor Thunder Odinson, aki a Nagy Kalapács utca 69. szám alatt lakik, és véletlenül pont úgy néz ki, mint Chris Hemsworth.

  Az egészben amúgy az a legjobb, hogy a személyi nemcsak láthatóan hamis, hanem még le is van járva, úgyhogy elég valószínű, hogy az egész eredetileg is egy vicces memének lett szánva.

 • Erre a magányos sütőporos zacskóra a Wesselényi utcában lettem figyelmes, és bár igyekszem magam távol tartani a "trash" kultúrától, az Instagram-filterrel felütött utcai társadalomkritika világától, nem bírtam magammal, és előcsaptam a telefonomat. 

  Azoknak, akik az országnak ahhoz a szerencsés 4/5-éhez tartoznak, akik nem kényszerülnek Neo-Budapest lebetonozott disztópiájában élni az életüket, röviden: a belvárosban mackónadrágos arcok esténként gyrost esznek, és sütőport árulnak a külföldieknek kokain, speed, ketamin, MDMA címszó alatt.

  Volt szerencsém két évet a Kazinczy utcában dolgozni, és hozzám is rendre odaléptek a belvárosi sütőporárusok, hogy a Dr. Hétker márkájú nátrium-hidrogénkarbonátjukat próbálják rámtukmálni, többek között az alábbi mondatokkal kínálva por-tékájukat (Sas-taps):

  • Vánt számszing for túnájt?
  • Very good kristály!
  • Coke, ice?

  Állítson emléket nekik (is) ez az elhagyatott sütőporos zacskó. 

 • Ahogy az minden nyári vasárnapi délutánon, időtlen idők óta megtörténik, délután három előtt valamivel kijött a hír az MTI-n, hogy hét kilométeres dugó van a Balatonról hazafelé tartók miatt az M7-esen. Kevéssel utána viszont kiadtak pár költőien szép képet a "Vadkacsák a Balatonban napfelkeltekor Balatonmáriafürdőnél 2019. július 21-én" képaláírással.

  És ahogy a két dolog párbeszédbe lépett egymással, az máris új fénybe helyezett mindent. Az ember elnézi ezt a képet, és rögtön megérti, miért is megy annyi ember minden hétvégén a Balatonra, és eltölt több másodpercet is azzal, hogy befogadja ezt a látványt, hogy aztán, a pár másodperc letelte után egy kis mosollyal a szája szélén, higgadtan és kisimultan üvöltsön ki újra az autója ablakán, hogy haladjálmárbazmegazanyádatseggfejmiafasztállunkittmegint. De ezúttal már boldogan!

 • Egy olvasónktól kaptuk a képet, amin a jelek szerint egy újabb román autókaravánt lehet látni Vértesbogláron. A kelet-európai élelmesség legújabb bizonyítékának számító módszer ugye azon alapul, hogy az autókereskedőknek jobban megéri egy fuvarral, azaz egy tankkal és egy sofőrrel hazaszállítani minél több használt autót és teherautót nyugatról, így szeretik a vontatmányokat jól felpakolni és még egymáshoz is kapcsolni.

  Ha alaposan szemügyre vesszük ezt a képet, mit látunk?

  Egy pótkocsiján teherautót szállító teherautót, ami vontat egy másik kisteherautót.   

  A műfaj egyik csúcsteljesítményéről ebben a posztban írtunk