Izsó
18 °C
30 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nemrég nagyon ígéretes induló szállt be a hogyan lehet még több pénzt lefejni a Csillagok háborúja-filmekből versenybe. A Mattel és a Disney ugyanis közös erővel a piacra dobott egy különleges Barbie-kollekciót, amit a Csillagok háborúja karakterei ihlettek.

  De nem kifejezetten Leia hercegnő, Rey, Amidala vagy Beru néni, vagyis a sorozat ismert női karakterei, hanem úgy általában a sorozat karakterei.

  Így történhetett, hogy a kifejezetten felnőtt gyűjtőknek szánt, száz dollárért árult Barbie-k közül csak egy nő, Leia, a másik kettő viszont Darth Vader és egészen meglepő módon R2D2.

  További képeket a szexisített, cukisított, barbiesított figurákról erre lehet találni.

 • Gólya csúszott bele egy szentgotthárdi hotel tetején lévő nyílásba és nem tudott onnan kiszabadulni az Alkotmány úton pénteken délelőtt.

  A bajba jutott állat mentésére a szentgotthárdi katasztrófavédelmi őrs tűzoltóit riasztották. Az egység létra és mentőkötél segítségével a tetőnyílásba leereszkedett, majd a madarat kiszabadította - írja a Nyugat.hu.

  A tűzoltók ezután a gólyát átadták az Őrségi Nemzeti Park szakembereinek, akik megállapították, hogy a gólya nem sérült meg.