új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A macsóság nem ott kezdődik, hogy kigyúrod magad, televarratod a bőrödet, hanem ott, amit Jason Momoa is tesz. Beteg gyerekeknek teszi szebbé a napját úgy, hogy ellátogat hozzájuk a kórházba, ezzel okozva vidám és felejthetetlen perceket. Hiszen ki ne örülne egy kedves mosolynak tőle? 

    Tegnapi látogatásáról maga a kórház posztolt fotókat:

    Nem ez Momoa első, és egyetlen jótékonykodása, tavaly a  Make-A-Wish Foundation szervezésében vezette körbe a gyerekeket a DC Stúdióban

    És hogy miért tartózkodott Momoa Pittsburghben? Mert épp egy új thriller filmen dolgozik a Netflixnek, aminek a címe Sweet Girl lesz.

    2020-01-21 08 42 16-Window.png
    Fotó: ChildrensPgh / Twitter

    via CNN

  • Az aerobik-oktatóból lett fitneszmilliárdos többek között azt állította egy - a 24.hu által megnézett és szemlézett - vasárnapi élő videójában, hogy 

    ha a nők szülés után lefogynának, sokkal kevesebb házasság menne tönkre.

    Konkrét "súlykorlátokat" is emleget, a videóból ugyanis kiderül, hogy szerinte egy 58 kilós nő a szülés előtt szexi, bezzeg egy 78 kilós nő, aki "döngő léptekkel" érkezik meg a hálószobába.

    Azzal pedig, hogy Schobert ekkora szexista sületlenségeket hordott össze, egyrészt óriási felháborodást váltott ki, másrészt sikerült elérnie azt, hogy most boldog-boldogtalan megosztja és kommenteli a Norbi Update LOW CARB Facebook-oldalát, ezzel gyakorlatilag dühböl is reklámot csinálva a márkának. 

    Ha ez nem lett volna elég, hétfőn még egy bőrt lehúzott, az ügyről. Bejelentette jó előre, hogy a botrányos kijelentéseit egy újabb Facebook-élő kereteiben magyarázza meg. Majd hétfőn este bejelentkezett, hogy elmondja:

    • nem kér bocsánatot senkitől
    • "kommunikációs atombombának" szánta az egy nappal korábbi kijelentéseit.

    Vajon miért mondhatott ilyeneket Schobert Norbi?

  • Állandóan riadtnak tűnő tekintete miatt sokáig várt gazdira egy husky kutya New Jerseyben, a hétvégén viszont végre otthonra lelt egy internetes hirdetésnek köszönhetően – számol be az MTI az örömhírről.

    A négyéves szuka kutya, Jubilee szemhéjainak deformitása miatt tűnt mindig megriadtnak. Miután a tenyésztő nem tudta eladni az állatot, 2018-ban beadta egy állatmenhelyre New Jersey államban, ahol azóta próbáltak neki végleges otthont keresni.

    82667599 10157347101492562 4696036826773716992 o? nc cat=1& nc o
    Fotó: Facebook / Husky House

    Végül az állatmenhelynek egy, a Facebookon közölt és több ezerszer megosztott hirdetése hozta meg a sikert. Az állatmenhely hangsúlyozta, hogy Jubilee teljesen egészséges és eleven kutya, a hirdetésre pedig legalább 150 leendő örökbefogadó jelentkezett. Jubilee végül olyan családhoz került, amely korábban is fogadott már örökbe menhelyről kutyát.

  • Igen, jól olvasták, tényleg ez történt, hiába tiltotta be ugyanis 1960-ban a kakasviadalokat az indiai legfelsőbb bíróság, a dolog nemhogy él és virul, de valamiért azt is jó ötletnek gondolják odaát, hogy

    a viadalokon pengéket erősítsenek a kakasok lábára.

    Az eset az Ándhra Prades államban található Pragadavaramban történt, ahol egy ilyen pengékkel felszerelt kakas kiszabadult az egyik szervező szorításából, és olyan súlyosan megsebesített egy közelben álló civilt, hogy az nem sokkal később meghalt.

    A szerencsétlenül járt férfi mellett tucatnyian sérültek még meg a Makar Sankranti nevű indiai ünnep miatt tartott kakasviadalokon, de így sem valószínű, hogy abbamarad majd a dolog. Az indiai kakasviadalokban hatalmas pénzek forognak kockán a fogadások miatt, így a tenyésztők is rengeteget fektetnek abba, hogy kineveljék a tökéletes kakast, ehhez pedig a proteindús diétától kezdve az antibiotikumokon át egészen a szteroidokig mindent bevetnek.

    (via)

  • Az űrparancsnokság kénytelen volt védelmébe venni a közösségi médiában kifigurázott egyenruháját. 

    Donald Trump tavaly hozta létre az Egyesült Államok űrparancsnokságát, aminek az egyenruhájáról Twitteren publikáltak tegnap képet. 

     A felhasználók legtöbb esetben a furcsa mintára hívták fel a figyelmet. Miszerint "terepruha minek kell az űrben", vagy hogy "valaha is látták-e az űrt?" a ruha készítői. 

     A reakciókra az űrparancsnokság válaszolt is, melyben kifejtette, hogy a

    jelenlegi hadsereg / légierő egyenruháit használja, amivel megtakarátják egy új egyenruha tervezési és gyártási költségét. 

    Persze ez a válasz nem nyugtatta meg a felhasználókat, továbbra is folytatják az egyenruha ekézését:

    via BBC

  • Egy 36 régi Corvette-ből álló, elfeledett autógyűjteményt találtak Manhattenben. Az autók 25 éven át álltak különböző garázsokban, miután eredeti tulajdonosuk kölcsönadta őket egy művésznek, aki aztán otthagyta őket. 

    A tulaj Dennis Amodeo, egy Long Island-i férfi volt, ő már teljes kollekcióként szerezte meg a flottát 1989-ben egy sorsoláson a VH1 jóvoltából. Az Chevrolet Corvette-ek gyűjteménye akkoriban 610 ezer dollárt ért, 1953-tól 1989-ig minden évjáratból tartalmazott egy autót (kivéve 1983-ból, amikor a gyártó nem jött ki Corvette-tel, és van köztük néhány replika is). Amodeo '89-ben rögtön odaadta a kollekciót egy Peter Max nevű művésznek, akinek kiállítási tervei voltak velük, amikből azonban nem lett semmi. A dolog vége az lett, hogy a kocsik különféle manhattani garázsokban álltak elfeledve negyedszázadon keresztül, míg két család (a Peter Maxot ismerő Hellerék és Spindlerék) felfedezte és megszerezte őket 2014-ben.

    Az autókat restaurálták, most egyfajta tombolán sorsolják ki őket, a befolyt összeget pedig Nemzeti Gárda Oktatási Alapjának adományozzák. A sorsolásra bárki vehet jegyet 3 dollárért (több jegy megvásárlására kedvezmény jár), ezúttal nem egyben, hanem külön-külön húzzák ki a kocsik új gazdáit. Az autók történetéből egy 6 epizódos sorozat is készült a History Channelre. 

    (Business Insider)

  • A képen elpusztult méhek láthatók a berlini kancellária előtt egy gazdatüntetésen, a világ legnagyobb mezőgazdasági, élelmiszeripari és kertészeti kiállítása és vására, a berlini Nemzetközi Zöld Hét (IGW) idején. Az "Elegünk van!" szlogennel meghirdetett demonstráció résztvevői a mezőgazdasági termelés szabályozásával kapcsolatos kritikákat fogalmaztak meg.